hi kizi silmek snapten falan ilgi cekermi yani merak ettirirmi eger seviyorsa
Kizi silmek ilgiyi artar mi?

Silmek değil. 1. aşama ilgili davran. İltifat et ama seviyeli bi şekilde. Flört ediyomuşcasına davran. Ona kendini güzel hissettir. İnsanlar övgülere karşı savunmasızdır. 2. aşama birden ilgiyi çek. Yazma hiç konuşma. 3. aşama bi süre sonra tekrar ilgili ol. 4. aşama bu sefer tamamen kop ve soğuk ol. Sonra senden hoşlandığını düşünecek. İlgini tekrar isteyecek. Bu söylediklerim seni az da olsa beğenmesi durumunda gerçekleşir.
kiz benden hoslaniyor, benim kiz cevrem fazla ve onun erkek cevresi nerdeyse 0. Yani asiri ilgili davrandim ve simdi de baskasindan hoslanmasi haberini aldim sanirim beni deniyor. kiz zaten masum yani ciddi iliskisi olmamis. Bende fazla deger verdim ve bunu duyunca sildim snapten yarin bakar artik atamaz bise, o zaman anlar. Okulda yarin bana gelir heralde. Ama mantikli bise yaptigimi dusunuyorum cunku boyle en azindan anlar benim anladigimi ve mwrak uyandirir
Erkekler neden böylesiniz?
ya ben kotu birisi de degilim o kadar deger verdim kiza kizin yaptigina bak
Senden hoşlanıyorken neden birden başkasına yazılsın ki ayran gönüllü mü bu kız? Belki kıskandırmaya çalışıyor. Ayrıca kaç yaşındasınız siz
o 18 ben 19
kiskandirmaya ve ne tepki verecegime bakiyor. Heralde iyi bir tepki verdim 😂
Cevap
1Cevap
Töxvbeee ben ne anladım yine 🤭🤭
yok aga yanlis anlama 😂 bildigin silmek yani sosyal medyadan
Heye la sonradan anladım doğrusunu. İlk okuyista oldu dedim ne oluyorrr
😂😂
Hayır iyice uzaklaştırır
onu sevdigimi biliyor oda beni seviyor, onun baskasi hakkinda hoslanti belirtisi gordum birinden ondan sildim
Öyleyse iyi yapmışsın kıymetini anlar
umarim, cunku asiri deger verdim kiza, hatta bugune kadar boyle deger veren olmadi sanirim direk en bastan
Ben de sevgilimden yeni ayrıldım değer vermediği için ayrıldım seni çok iyi anlıyorum yarın konuşucam onla son kez inşallah pişman olur
umarim pisman olurlar, cunku benim kadar deger veren yok olmaz o kiza :)) kendiside iyi biliyor da bilmemezlikten geliyor
Suratına bakmaz daha
ama ben o kadar deger verdim zaten beni seviyor yani biliyorum onu bende onu seviyorum
Bu malca hareketi neden yapıyorsun o zaman
kiz benim tepkimi merak ediyor sanirim, birisinden hoslanti durumu duydum ondan oyle yaptim
merak uyandirsin en azindan
Ergence onu silmeye bile üşenirim
yok engel yersin
En İyi Cevap