Sevgilimin evlilik teklif etmesini istiyorum
Arkadaşlar bildiğiniz rituel var mi?

Gerçekten çok düşük iqlu ve özgüvensiz insanlarla dolu bir toplumda yaşıyoruz. İlk adımı erkek atmalı, evlilik teklifini erkek yapmalı gibi saçma sapan gelenekleriniz var. Evlenme teklif ettirme ritüeli gibi dünyanın en saçma sorusuna değinmiyorum bile. Onunla evlenmek istiyorsan aç konusunu benimle bir gelecek düşünüyor musun ben seninle evlenmek istiyorum eğer sen de istiyorsan geleceğimizi planlayalım de olsun bitsin. Deli gibi saçma sapan ritüeller arayıp kıvranacağınıza konuşun konuşarak anlaşın sevdiğiniz insanlarla.
Gelecekten bahsetmiyo sadece cinsellik oluyo
Ben seni de onu da tanımam dolayısıyla amacının ne olduğunu bilemem sana karşı. Belki seni seviyordur belki de sadece kullanıyordur bilemem günahını alamam. Onu kendin bulacaksın. Evlenmek istiyorsan da bunun yolu saçma sapan ritüellerden değil konuşarak anlaşmaktan geçiyor. Niyeti var mı yok mu öğren ki niyeti yoksa boş yere kendini kullandırma
Ya gururluyum soramiyorum
Gururlu olmakla sevdiğin insanla gelecek planlamak arasında nasıl bir korelasyon kurdun? Hayatımda bundan daha saçma bir şey duymadım 13 yaşında falansın galiba çok komik şu söylediğin. İki medeni insanın gelecek planlarını konuşmasının neresi gurursuzluk? Aşırı komiksiniz
Ya ilk başta konuyu onun açmasını bekliyorum ama tık yok
Bekle daha çok beklersin. Medeni insanlar gibi aklına takılan şeyleri karşısındaki bireyle konuşmaktan aciz olan insanlar mutlu olamazlar. Hep böyle kıvranır dururlar. Ben her sorunumu dan diye konuşarak çözerim. Geceleri rahat uyurum. Sana da bunu yapmanı tavsiye ederim. Yapmıyorsan kendin bilirsin böyle kıvranmaya devam et.
Cevap
5Cevap
Off adam istese eder ne boş işlerle uğraşıyorsunuz, tanıyın birbirinizi önce
6 ay olucak bi tık yok
Ya hiç gelecekten bahsetmiyo
Ailesiyle çevresiyle tanistirdi
Ya bende o cesaret yok iste
Evlilik olunca konu ondan bekliyorum
tammam etti kabul ettin hani para :D para nirde para
Zorla güzellik olmaz bu şekilde mutlu olamazsın
Yaklaşmıştım düşünce olarak, olmadı olmayacak
günah etme guzum gunah