Güncellemeler
+1 yıl
Napcam ben
Hem sevgilim var hemde birinden hoşlanıyorum yani onunda bana duygularından emin olursam ikisinin arasında net seçim yapabilirim diye düşünüyorum hoşlandığım kişi de benden hoşlanıyorsun adım atarsa muhtemelen ona yönelecem ama rituel yapmak jstiyorum nasıl yaparim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sevgili oldugun kisiyi sevmedigin bariz acik ayril iste ha digeriyle olmussun ha olmamissin sevmedigin biriyle birlikte olmaya deger mi?
Ama o çok seviyor nasıl kıyicam
kizim sen zaten baskasindan hoslanarak bi guzel kiymissin. emin ol ayrilmak onu daha az uzer. ayrilip kosa kosa baska erkege gittiginde uzulmeyecek mi
Ama karşıdaki beni istiyormu belli değil ki ben sadece onunla sevgilim arasında kalıyorum başka kimse etkilemiyor beni
ya bi insan sevgilisi varken baskasindan etkilenir mi? onu sevmiyorsun iste ayril neden kendini garanti altina almak icin baskasini uzuyorsun ki sap kalsan olecek misin nolucak o hoslandigin cocuk sevgilin varken ondan hoslandigini ogrense bi dönüp o zaman benle sevgiliyken de baskasindan hoslanabilir diye sorar kendine (azcik akli varsa)
İkisiyle de takıl sende bunu başaracak ışığı görüyorum
Beni sadece tek o etkiliyor sevgilim var ama etkileniyorum
O zaman sevgilini s et onla takıl etki azalınca başka birini bulursun boşta kalma
Papatya alacaksın seviyor sevmiyor diyip yapraklarını koparcan sonda ne derse o
bu iş için Sauron biçilmiş kaftan ama daha iyi rituelci bulamazsın.
O nedir
O piti piti karamela sepeti :)
Rituel ile kopek etmekmi stiyon k3ndine cocugu knk
Hoslandigimi evet
Off guzelmis o. zmn sana kopek olmasi ne yalan soyliyim bnmde hosuma gitti sirf senjn icin🙂
Nasıl yapcam iste
Hallederiz
Nasıl
Kolay anlatırım
Anlatirmiskn
Sana bir dua atacağım
Ne duasi
Ritüel yerine
Hoşlandığım kişi bana asık mi olcak
Evet
Dalga geçmiyorsun dimi
Hayır