Balik burcu biriyle evlenmek ister miydiniz?Kızlar Bir Adım Öne
Balik burcu biriyle evlenmek ister miydiniz?

Balik burcu birini sevdim allah belami vermesin e mi. Benimle 1 hafta alınıp üzüldüğü için konuşmadı hemen sesi titriyor gözleri doluyor ısırıcam ama çok romantik sempatik tatlış bir insan bence olabilirdi
Hayır yüzüme bakarak konuşamıyor zaten dayanamıyor karşısında durunca gönlünü almak için sarılınca falan. Çok ince düşünceli ilk defa bir balık tanıdım hepsi öyle mi bilmiyorum 😬 telefonda sesimi buruk duyar hemen neredesin geleyim ne oldu der sarılır döndürür özledim der fotoğraf atar yok kahvaltını yaptın mı ettin mi geçen spor salonuna kar yağarken yürüyerek gitti😅 benimle uzun uzun konuşabilmek içinmiş ki bayağı da uzak salon çok minnoş ama yoruluyorum evet. İlgi alaka romantizm çok seviyor ama ben de gösteremiyorum neler yapabilirim acaba
Bayağı odunum ya kendisi de söylüyor zaten, sanki ben ilişkideki minnoş kızım sen de odun ahmet abisin diyor😅
Görüşüyoruz birkaç kırdım ettim ama gönlünü almaya çalışıyorum halledicezz😅 hiç çabalamam biri için ama çabalamaya çalışıyorum iltifat etmek sevdiğimi söylemek için zorluyorum kendimi alışkın olmadığım için. Olmuş tabii ki sevişmesinden öpmesinden olduğunu anlayabiliyorum tabii ki 1-2 yıl önce herkese yazan hızlı zaman geçiren bir çocukmuş herkes öyle biri olarak tanıyor zaten ama bana değiştiğini benle aynı düşünmediğini vs söyledi ikna edici güzel konuştu ona güveniyorum kimse sütten çıkmış ak kaşık değil sonuçta ben de değilim
Yok hayır taşımadık düşünmüyorum sadece seviştik birkaç kere senin özelliklerin ne belirgin. Yok hayır sorun değil de kusura bakma😅
Evet soru sordum senin balık burcu özelliklerin ne diye
Zannafersem emin olmamakla birlikte capkinsi sana diyemeyeceğim özel şeyler de var yakisi kalmaz... ama çapkın olmaktan korkuyorum güzel kız gördum mu sanki aşık oluyorun mesela bir filmde duygusal sahne olsa gözlerim dolar utanırım veya mesela video izlerken çocuk görsem veya yolda direk yiyesim konuşasim gelir ya da bir köpek falan görsem direk severim vs vs..
Aynısı ya aynısıı özel olanları da merak ettim biraz
Neden merak edersiniz merak etmemeniz gereken şeyleri :D özel demissem anlarsin ne demek istediğimi seksi bir kız gördüm mü direj arzuluyorum çıplak hayal ediyorum yataga atasim geliyor taytlı seksi şortlu deri pantolly vs. Derken bile kalkıyor ayıptır söylemesi... bu zamana kadar öpmedim bile belki de ondandır.. herhalde eşime karşı da böyle olacam
Cevap
1Cevap
balığım kızlar iş, ev ve araba sahibiyim tanışmak isteyenler pm veya dmden mesaj yazabilir tanışırız.
balıklar söz dinler diyolar dominant biri olarak aklımda bu bilgi var:d
Benim için don't metter
En İyi Cevaplar