Hoslandigim cocuk bana bugun ilk kez canim dedi.. Seviyo olabilir mi yoksa arkadasca mi der bunu erkekler?
İlk kez boyle bir ser soyledi, daha once hic soylemezdi
İlk kez boyle bir ser soyledi, daha once hic soylemezdi
Canım hayatım aşkım kelimeleri çok basitlesti artık ne yazikki insanlar mahalle esnafıyla konusurken bile sekilde konusur hale geldi. 😒
Canım' demesi seni umitlendrmesin hemen.
Bu devir de herkes , herkese istediği şeyi sevse de der , sevmesede
Evet seviyordur.
Teşekkürler
Rica ederim.
Teşekkürler EİC seçtiğin için.
Rica ederim..
Cevap
18Cevap
Aşkım bitanem karicim bile diyenler sevmeye biliyoken canim cok basit. Herkes herkese artik canim diyo.
Canım kelimesi artık o kadar basit bir kelime oldu ki sevip sevmedigini anlamak cok zor bu kelimeyi kullanmayan insan cok cok azdır diye düşünüyorum
Canin çıksın de bitsin yok ne alaka bu kadar basitlestirmeyin aşkı
Erkeklerde kizlarda arkadaslarina canim diyebiliyo. hemen umutlanma derim uzulursun
Sadece canım demiş bir sıfata bu kadar anlam yüklememelisin
hanım diyen bir erkeğin karısı olmuşsundur. ama canım diyenin canı olmayabilirsin
Sorumun cevabi bu degil
Seviyo olabilme ihtimali var midir.. Bunu soruyorum
sevdiğim hiç bir kıza canım demedim. bana karşı ilgisi olanlara ve mecburiyetten ilgi göstermek zorunda kaldığım kızlara canım dedim hep.
Günaydın bence sacmalamissin canim demeyle seviliyorsa ben türkiyenin yarisinda hoşlanıyorum o halde agiz alışkanlığı bence ;))
Hayır Ben Tatlım, Canım, Kurban Olduğum Diyorum Ama Sevdiğim Veya Aşık Olduğumdan Değil.
muhtemelen seviyordur.. ama senin duygularini bilmeden acilamiyordur... cekingen biri gibi...
Peki ne yapabilirim bana acilmasi icin?
birad gulryuzlu ol ona karsi.. icten ve candan ol;)
Normaldir iliskinin ilk asamasinda genelde canim denir.
bir anlk öyle agzndan ckms olablr mi?
Hayir tam 3 kez canim dedi bana normalde hic demezdi o yuzden merak ediyorum
O zmn sNa kendni ısındrmaya calisiyo olablr bnce
Ama 1.5 yildir konusuyoruz ilk kez boyle bir aey soyledi normalde adimla hitap ederdi
Duygusal olarak bir ısnmadan bahsediyorm belki snnle olablcegi kanaatine varmstr
Umarim dedigin gibidir tatlim bunu zaman gostericek. Cok sag ol ❤️
Pozitf dsun pozitf olsn dmi ama ;)
Ahahah aynen canim :) cok tesekkur ederim tekrar eger bir sey olursa gelismeleri bildiririm ben sana burdan :))
heyecanla beklyorm :D
her canım diyene aldanma, canım. :D
Bana pek samimi gelmiyor bu cümle
Yoo ben sevmedigimede diyorum
sen çok yanlış gelmişsin canım
ooo kesin seviyo kanka ;)
Biz nebilek yörüm
Bilmiyosan yorum yapma o zaman.
Nörüyon
Nörim sen nörüyon?
Ben herkese diyorum
hemde çookkk :D