ben mesela erkeklerin sevgisine inanmıyorum burada benii mazur görün lütfen ama benim düşüncelerim bunlar hani ne bileyim seviyorum derler sonra çeker giderler zaten erkekler sadece bir kere aşık olurlarmış falan diyorlar galiba da öyle dış görünüşe bakıyorlar tabi daha bir çok şey var erkekler hakkında bu bilgi birikimim tabii ki okuduğum romanlardan izlediğim filmlerden ve de komşu akrabaların yaşadığı drama göre söylüyorum :D
Cevabın nedir?
+1 yılkusura bakma da erkeklerin sevgisine inanmıyorum diyemezsin. bende kızların sevdiği erkeğe değer verdiğine inanmıyorum buna karşı söylicek bişeyin var mı? seveni değil üzeni seven sizsiniz o kısa aklınızla sizi kandırıyolar siz de inanıyosunuz. yani herşeye kör sağır kalıyosunuz. seve erkek sevdi mi tam sever dokunamaz bile sevdiğine benim aşık olduğum sevdiğim kız bile üzeni tercih etti noldu kandırıldı sktr oldu gitti sonra değerimi bilseydi beni kabul etseydi bunları yaşamazdı. yani ilk önce yanlışı kendinizde arayın erkeklere suç atmayın
028 Yorumla
Soran+1 yılyani ne diyeceğimi bilemedim sonuçta sevdiğin kız bırakıp gitmez genelleme yapmayı sevmiyorum ama sonuçta tek tek isim veremeyeceğeme göre öyle yazdım ayrıyetten niye kısa akıllı oluyoruz halla halla hem zaten ben kadınlar öyle değil demedim ki yani kızlarda da mutlaka vardır yani karışık :D
- +1 yıl
kusura bakma öylesiniz. seven erkeği görmezden gelip üzen erkeğe gözlerinizi dikiyosunuz ondan sonra kendinize aşık etmek için bin bir türlü hareket yapıyosunuz sevmeyen erkekte sizin ona aşık olduğunuzu öğrenince seviyo nuamrası yapıyo ve sizi yatağa atana kadar kullanıyo seviyorum diyo amacına ulaşınca da çekip gidiyo ondan sonra erkekler neden sevmiyo. ya burda bile bir sürü soru açıldı kızlar umursamaz erkeklere bayıldığını yazdı. demek ki kısa akıllsınız
Soran+1 yılya genelleme yapma ama şöyle bişey de var kaçan kovalanır diye umursamazdan kasıt böyle gizemli falan olur öyle işte hem her kızda aynı değil hem bir kere kadınlar zekidir de bazen kullanmıyo olabiliriz sende gizemli ol umursamaz ol sevdiğin kız mutlaka bir gün gelir sana sende ona göre davranırsın sende ona sinirini her kızdan çıkarma halla halla ya :(
- +1 yıl
gizemli olmakla bişi elde edemezsiniz ondan sonra da atılgan ol dersiniz. erkekte tip ve boy olmadıktan sonra gizemli olsa ne yazar. umursamaz olsa da bu tipe kısacık boyuyla özgüveni nerden geliyo diye ezersiniz. genelleme yaparım çünkü Türk kızlarının %100 sevene değil skene gidiyor. ondan sonra üzülüyolar bütün erkekler de aynı oluyo sizin tabirinizle. kadınlar zeki olsaydı üzene değil seven giderdi.
Soran+1 yıltövbe ya genelleme yapma ya öyle olanlar vardır ama işte hepside aynı değil işte sen ona sinirin den bu kadar patlıyosun şu an senin düşüncen başka da bişey diyemeyeciğim
- +1 yıl
valla düşüncemin değişmesi için akıllı sevenine şans veren hanımefendi biri olmalı ve karşıma çıkmalı ama öyle bir kız Türkiye genelinde hiç olmadığı için ve olamayacağı için düşüncemiz değişmyor. yani siz gerçeklere sürekli göz yumuyosunuz sağır kalıyosunuz benim düşüncelerim gerçeklerden başka bişi değil ondan sonra biz psikopat oluyoruz sırf gerçekleri yüzünüze vurduğumuz için.
Soran+1 yılya ben sana psikopat mı dedim ya :D ya valla onu bunu boşver gerçekten seven insan var mutlaka karşına da çıkar yani öyle umut et çıkar karşına inşş
- +1 yıl
psikopatmışım gibi davranıyosun. benim karıma seven birisi çıkmaz çünkü Türk kızlarının genlerinde yok. umut umut umut nereye kadar. adam gelmiş 45 yaşına hala umut var diyo.
Soran+1 yılyo ben öyle düşünmedim hakkında ama ya arkadaş ben görüyorum sevmeyi hakeden bir sürü insan var seven var yani çıkar inş karşına (var ama :D)
- +1 yıl
olsaydı bugüne kadar çıkardı karşıma. hep nefret edenler oldu hayatımda. ben sevdim ama sevilmedim nefret edildim. onun içinde sevmemeye hipokrat yemini ettim.
Soran+1 yılYa sende gören sanacak eline bastonu almış oturuyor sanacak mutlaka çıkar ama böyle yaparsan kız kaçar be arkadaş :D D:
- +1 yıl
yapmasam ztn yine kaçıyor bu tipi görünce
Soran+1 yılöyle deme gerçek sevecek kadın zaten tipe bakmaz birazcık özgüvenli ol ama içinde olsun öyle egoistler gibi değil mutlaka biri çıkar karşına çıkmasada boşver gitsin ya
- +1 yıl
ne demek boşver gitsin? ömrüm boyunca yalnız ve nefret edilen biri olarak mı yaşicam? öyle hayata mıçarım ben kusura bakma. özgüvenli olmak içinde yakışıklı uzun boylu olmak gerekiyo
Soran+1 yılya ben ne desem sen şey yapıyosun ama sen bilirsin yani herkes uzun olmak zorunda değil
- +1 yıl
tabi tabi olmak zorunda değil. 1.80 veya 1.75'ten aşağı olan erkeklere adam demem erkek deme diyen sizsiniz biz değil. erkek dediğin uzun olcak erkekliğini hissettiricek diyen sizsiniz. kısa erkekler ölsün gebersin diyen de sizsiniz. Türk kızlarının %99'u ztn kısa erkeklere karşı aşırı bir nefreti var.
Soran+1 yılsen de kısa birini bul uzuyamayacağına göre öyle yap sende tam kadın düşmanısın ha artık sen bilirsin ne diyeyim ki başka
- +1 yıl
kısa birini? beni reddedenler erkek uzun olmalı kısalarla olmaz diyenler 1.60'dan kısaydı ne konuşuyosun sen? kadın düşmanı olacam yakında ztn ve bunun sorumlusu sizsiniz.
Soran+1 yıltek biir kıza göre böyle kararlar alıyosun ya şaşırıyorum ama senin düşüncen sonuçta sen öyle bil bizi biz kendimizi biliyoruz
- +1 yıl
sen de tek bir erkeğe göre seven erkek yok diyosun ya bnde sana şaşırıyorum
Soran+1 yılyani olabilir tm ya fikrimi geri aldım ben
- +1 yıl
hiç almışa benzemiyosun yorumlarda sürekli inanmıyorum diye tutturmuşsun burda gelip bana akıl veriyosun.
Soran+1 yılsen yazınca bnde yazdım ah öyle şey olur mu biz kısa akıllıyız zaten :D akıl vermek bize düşmez
- +1 yıl
doğru kısa aklınla bana akıl veriyosun kendin erkeklere genelleme yapıyosun ama kızlara genelleme yapınca herkes öyle değil oluyo. ne ayak?
Soran+1 yıl2 ayak :D tamam ya oluyor öyle istemeden de genelleme yapabiliyo insan
- +1 yıl
o zaman biz yapınca genelleme yapma demiceksin ilk önce kendine bakıcaksın + piçç erkeklerden gördüğün muamele yüzünden seven erkek yok demiceksin bunun tüm suçlusu sizsiniz. bir laf vardır iyi adamlar yalnızlıktan ölüyor iyi kadınlar kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken. işte tam bizim Türk kızlarını anlatıyor. yok çok cool yok çok seksi diye o aynaya bile bakılmaycak tipinizle böyle erkek arayışındasınız. seven erkek çıksa yok çok ezik yok itici. madem seven erkek size göre ezik ve itici sus ve otur o zaman
Soran+1 yıltam biz öyleyiz çok uzadı bu konu
- +1 yıl
sus o zaman
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok yanılıyorsun. Bir kere aşık olmak falan bunlar çocukça sözler. Adam gibi hoşlanabileceğim bir hatun çıksın karşıma en kısa zamanda tanıyıp olursa evlenirim. Olmazsa vaktini çalmam. Evlenirsem de Allah da aldatmayı da aldatılmayı da nasip etmesin ama sadakatime güveniyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılyani inşkarşına çıkar öyle biri
- +1 yıl
Hayırlısı
+1 yılÖyle deme. Bazı erkekler çok güzel sever. Bazı kızlarda çok güzel sever. Ama işte hiçbir zaman birbirlerine denk gelmezler aslında denk gelseler hiç böyle gitme falan olmayacakta neyse ya ne diyorum ben hayırlısı 😃
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBen bir erkeğin sadık olup seveceğine hiç bir zaman inanmadim. Inanmayacagim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
23Cevap
+1 yılseni belli ki biri bayağı büyük hayal kırıklığına uğratmış. bütün erkekler aynı diye bir şey varmı? bir kız... diye bütün kızlar mı... oluyor? bence bir düşün. ve sorunun cevabı evet, gerçekten sever.
09 Yorumla
Soran+1 yılyo benim hiç öyle konuştuğum falan erkek olmadı diyorum ya gördüklerime göre söyledim genelleme yaptığım içinde öyle şey yapmayın ya birazcık feministliğim tuttu galiba :D (feminist değilim ama öylesine dedim işte )
- +1 yıl
bence olmuş ama sen öyle diyorsan öyledir...
Soran+1 yılvallah yok olmadı ama sevdiğim biri olmuştu platonik işte o da bitti işte öyle yani
- +1 yıl
ah o platonik varyaaa, söylediğinde reddediliyosun söylemeyip iyi yapmışsın hem karaciğerin hem cebin kurtulmuş.
Soran+1 yılsöylemiş olabilirim
- +1 yıl
ooo aynı dertten yanıyoruz yanii, bak bu da iyi bişey. insanların senin yaptığın hatayı yaptığını bilmek insanı rahatlatır. git iç hadi bakmıyorum, hadi hadi bak gözlerimi kapattım.
Soran+1 yıliç derken haram ya :( hem ben unuttum gitti :D
- +1 yıl
ne çabuk unutuyosunuz siz yaa, bir ben mi 4 yıldır unutamadım. ya ben çok seviyorum ya da siz tam sevmiyorsunuz
Soran+1 yılunuttum diyorum çünkü anladım ki boşunaymış hem terledikten sonra daha niye seveyim ki hem ondan sonrada sevdim sonra baktım sevgilisi falan boşverdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer insan hayatında bir kez aşık olur diğerleri ya arayıştır ya da aldanış. Bu sebeptendir ki bende kızların aşkına inanmam mesela çoğu kız aşığım aşığım der günü gelip daha iyisini bulduğunda ben senden soğudum der ve çeker gider...
12 Yorumla
Soran+1 yılyani öyle insanlar ya aşkı bilmiyor ya da iş olsun diye aşığım falan diyorlar bence ya da gerçek sevenler bize denk gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılBelkide gerçek seven denk gelmiyor bize ya da biz gerçekten sevdiğimiz için bizi seveni göremiyoruz
+1 yılPeki neden hic kadin sair, yazar yok veya cok az.
Neden bu mk ask acisini hep erkekler cekiyor. Cunku kadinlarin unutmasi daha kolay.13 Yorumla
Soran+1 yılah hayır bayım kadınlar içine atar yani ben öyle yaparım :D yazmayı beceremiyomuşuz o zaman hem erkekler daha güzel yazıyorlar kadın şairler de var hem :D
- +1 yıl
Hayir icine atmaz. Dedigimi anladin fazla uzatma istersen. Erkek sair sayisi 100'se kadin sair sayisi 1.
Soran+1 yılyo sadece ben de görüşümü yazdım uzatma falan da yapmadım ben de kadın şair var dedim heralde yazıyorlarsa ellerine sağlık
+1 yıle kızlarda öyle. seviyorum der sonra çeker gider. Kız erkek meselesi değil bence bu ya, maya meselesi
20 Yorumla
+1 yılBu erkeklere ozgu değil . İnsan hayatinda bir kisiyi sever, digerleri arayis, aldanis veya kacistir.
020 Yorumla
Soran+1 yılhıh bende bundan bahsediyorum tek bir kere seviyolar sonra da diğerlerinide sevmiyolar ki
- +1 yıl
Evet ole. ve bu erkeklere ozgu bir ozellik değil
Soran+1 yılyani temam anladım ben iyice :d
- +1 yıl
Anlamadin da senle ugrasasim yok. f*ck off
Soran+1 yılahh böyle şeylere hiç gerek yok düzgünce yazacaksan yaz yazmıyosan da çek git tövbe ya
- +1 yıl
Sende bir sey var. Neredensin sen?
Soran+1 yılnereliysem nereliyim ne yapacan
- +1 yıl
Aradigim kisi olabilirsin
- +1 yıl
Kim oldugumu anladin herhalde.
Soran+1 yılayy ölüyom evlilik sitesi değil ha burası tövbe ya
- +1 yıl
Hahah evlilik... Hayir hayir ole bir aramaktan bahsetmiyorum. Daha spesifik konusuyorum senin kim oldugunu biliyorum, sen de beni biliyosun (bildigini saniyosun)
Soran+1 yılderken anlamadım ayy sende adın ne bakayım kimmişsin
Soran+1 yılhem kimmişim ben merak ettim
- +1 yıl
Ahah mesajini bekliyorum. Bunu ozel bir platformda tartisalim
Soran+1 yılmesaj mı atamıyorum :D
- +1 yıl
xper problemi?
Soran+1 yılhem o hemde atmam kii ben :D
- +1 yıl
Aferim sana akilli kiz. Hep bole ol
Soran+1 yılteveccühünüz efendim :D
Soran+1 yılbence sen beni başkası sanıyosundur kesin öyledir yoksa ben sizi tanımıyorum şahsen
Karşımıza kendimiz gibi birisi çıktıda biz mi sevmedik. bence çok genelleyici konuşuyorsunuz ama istisnaların olduğunu da unutmayın lütfen
04 Yorumla
Soran+1 yılyani genelleme yapmayı seven biri değilim ama öyle yazdım işte tek tek isim yazamam ya
Soran+1 yılee başka ne yazabilirim ki bir anlık yazdım işte öyle değilseniz ne mutlu size daha ne diyebilrim ki yani dünyada bir sürü erkek var birinden biri mutlaka öyle yanlış mıyım her yerde her insan mevcutsa biz ne yapalım ki
- +1 yıl
Ben size hak veriyorm. Sizde kendinize göre haklı olabilirsiniz. Ki haklılık payınız bence var. Dediğiniz erkek türü gerçekten hayatta çok fazla ama bu tür %100 diyemeyiz. Her iyiynin içinde bir kötü her kötünün içinde de bri iyi vardır bence. Yinede tutum ve davranışlarınıza saygı duyuyorum
+1 yılEvet erkekler sever hemde deli gibi , ama soğutacak tek hareketinde hemen soğuruz çünkü gurur biraz fazla bizde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sever. Kadınlar sevmez, aldatır, kullanır, bırakır. Zaten erkek niyetini baştan belli eder. Kadın yalan dolanla erkeğe iyi görünüp boynuzu geçirir. Esas kadınlar sevmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an çok genelleme yaptın hepsi aynı değil ki bende aynısı erkekler de düşünüyorum (genellemye girmesin ama başka kelime yok sonuçta )
+1 yılsen genellem yapıyosun herkes aynı değil söyledikelrinin hiçbirini kendi üzerime alınmıyorum sevdiğim zaman sonuna kadr giderim herşeyede katlanrım ama öyle bir kızı bulmkada zor işte
06 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun sana :D diyorum ya öyle olanlar da var ama
- +1 yıl
eyvallah :) evet olanlarda var onları ayrı tutmak lazım
Soran+1 yılyani bundan sonra dipnotta belirtirim :D :D
- +1 yıl
dipnot iyi fikir:))
Soran+1 yılteşekkür ederim :D
- +1 yıl
rica ederim:)
+1 yılSevmez erkekte kalp yoktur duygu yoktur tenin için seninle birlikte olur tenin çok güzelse evlenir seninle (!) sorumu bu şimdi erkeklerde insan tabii ki sever ama düzgün birisini bul.
011 Yorumla
Soran+1 yılbenim görüşüm ben öyle bişey demedim tövbe ya ama hiç karşılaşmadım ki o yüzden mazur görün beni :(
- +1 yıl
sanşsızmışsın ozaman sen ama benden sana tavsiye çok fazla sevgilin olması iyibişey değil
Soran+1 yılyani bence de insan sonradan kocasının yüzüne bakabilsin sevgili işlerini karşı biriyim :D
- +1 yıl
anaa çok nadir bir duruma rastladım :D böyle kızlar çok nadir :D tebrik ederim seni :) hiç sevgilin oldumu peki?
Soran+1 yılteşekkür ederim :D hiç olmadı karşıyım öyle şeylere dedim ya
Soran+1 yılsahte geliyo bana öyle sevgiler
- +1 yıl
:D hiç birisinden hoşlanmadınmı veya teklif geldiğinde ne yapıyosun
Soran+1 yılhayır diyorum ahh evet bir kere sevmiştim birinii ama sonra boşverdim
- +1 yıl
İnşallah evleneceğin kişiyle birbirinizi çok seversiniz mutlu bir evliliğiniz olur
Soran+1 yılayy inş :D
- +1 yıl
son bir soru daha yaşını merak ettimde :D
Beni tanısaydın erkekler sever derdin... sana sevmeyenler denk gelmiş ki hepimizi öyle görüyosun 😉
00 Yorumla
+1 yılDış görünüşe bakmıyolar ki gidiyorlar en çirkin olanını seçiyolar. Ve erkekler gerçekten aşık olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılyani bilemeyeceğim ki :D
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. cok roman okuyup cok film izleme bence :D sana yaramıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılbence tecrübe oluyor :D
Soran+1 yılkorkuyor insan sevipte sonradan bırakılmak
Ben henüz hiç aşık olmadım acaba o tek şanslı kişi kim 🙄
00 YorumlaBazı konularda yalan söylendiğini anlayana kadar severiz ewt
00 Yorumlaerkeklerin 1 sefer aşık olduğu doğru 2. yi başaranı henüz görmedim 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılkimsenin de ilki olamayacaz galiba
Soran+1 yılyaa çok moral verdin ben de ilk olmak isterdim ya
+1 yılBiz sevdikte ne oldu terkedildik bu devirde seven s... lir s... ken sevilirmiş bunu anladım
00 Yorumlabende aynı şekilde düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılbende D:
+1 yılOnlar insan değil mi:D ne saçma soru bu
01 Yorumla
Soran+1 yılya benim görüşüm ama niye saçma diyosun ki ben bu zamana kadar hiç görmedim :( :/
+1 yılKimsenin sevgisine güvenmemek lazım kolay kolay
00 YorumlaSen sevene ya denk gelmemissin ya da gornemissin
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen bence de :(
Soran+1 yılımmm mantıklı bencede öyle ama karşılaşmadım bence severlerse de tam severlerde belki korkuyolardır sevmekten nebileyim yani olabilir
+1 yılSen bir de erkeklerden dinle. :)
00 Yorumlabir nokta, virgül falan koy
04 Yorumla
Soran+1 yılhızlı yazdımm napiyim :D
Soran+1 yıleee sence :D
Bana da sevemzler gibi geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılseviyorlarsa da biz görmüyoruz :D
Bizimde sizin gibi duygularimiz var
00 Yorumla
+1 yılSevmez
01 Yorumla