ANNEM KARDEŞİMİN SEVGİLİSİNE AŞIK?

Merhabalar bundan 2 ay kadar önce kardeşim ayrıldığı sevgilisi ile tekrar bir araya geldi ve ona neden bende ayrıldın diye sormuş ama çocuk bir türlü cevap vermiyormuş lakin çocuğun kız kardeşi bizim kıza bir iki bir şeyler çıtlatmış o yüzden kardeşimin içine daha çok kuşku girmiş ve erkek arkadaşını sarhoş edip her şeyi söyletmiş. Annem çocuğa rahatsız edici mesajlar atıyor ve her dakika arıyormuş. mesajlarda ondan hoşlandığını vs. söylemiş... çocukta annemi engellemiş en sonunda. Zaten ben şüphelendiğimi söylemiştim çünkü annem, kardeşim eve geldiğinde hep çocuğun konusunu açıyordu kardeşimle ayrılmasınlar diye her zaman bu konuyu konuşuyorlardı. ben de anneme ''hayırdır anne sen de 'X'i ağzından düşürmüyorsun sanane onlardan'' diyordum bana ''kız üzülüyor napim'' diyordu. neyse işte annem çocuğa bas bayağı yanıkmış. ne yapsak bilmiyoruz. kardeşim çocukla sırf anneme sinir olduğu ve sevmediği için evlenmeyi düşünüyor. ablam anneme bu gün ya git tedavi ol ya da hayatımızdan çık dedi. ne yapsam bilmiyorum. lütfen bir fikir verin ya da bir şeyler söyleyin
ANNEM KARDEŞİMİN SEVGİLİSİNE AŞIK?