Tavsiye ve düşünceleriniz nelerdir?

(BİRAZ UZUN OLDU ZAMAN AYIRIP OKUYAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM) Merhaba, ben 27 yaşında doğuda görev yapan bir doktorum. Cumartesi günü arkadaş ortamında yeni biriyle tanıştım kendisi de c. savcısı daha yeni göreve başlamış çok efendi olgun sempatik bir insan ve cidden abartarak söylemiyorum çok yakışıklı biri ben çok hoşlandım daha doğrusu aşık oldum olaya geçiyorum

Kız arkadaşlarıma durumu anlattım zaten kız arkadaşımın nişanlısı avukat onun arkadaşı olarak gelmişti. Kız arkadaşım nişanlısıyla durumu paylaşmış nişanlısı biraz sıkıntı olabilir diye bir laf etmiş nedeni ise ben 173 boyunda 56 kiloyum kendimi övmek gibi anlaşılmasın lütfen, her zaman çok güzel olduğumu söylerler ve bende kendimi beğenirim aşık olduğum adam ise 170 boyunda ama ben zerre umursamıyorum çünkü onun duruşu karizması konuşması sempatikliği yakışıklılığına aşık oldum ilk defa böyle duygular yaşıyorum bir insana karşı fakat kız arkadaşımın nişanlısı espirili bir şekilde savcım boyu sıkıntı yapabilir belki diye konuşmuş o yüzden biraz sıkıntı olabilir demiş. Ben şimdi ne yapacağım belki de kendisi hiç umursamayacak boy konusunu veya kendisi de hoşlanmış mıdır 5 gündür kafamda hep bu sorular cumartesi günü tekrar buluşacağız biraz daha kalabalık bir ortamda acaba hislerimi ona söylemeli miyim yoksa ne yapmalıyım lütfen görüşleriniz tavsiyeleriniz nelerdir paylaşır mısınız
Güncellemeler
+1 yıl
Güzel yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Mutluluğumu paylaşmak istedim cumartesi günü iftar yemeğinde duygularımı anlattım ve güzel bir tebessüm ardından karşılıklı olduğunun yanıtını aldım😊😊 Herkese iyi geceler
Tavsiye ve düşünceleriniz nelerdir?