İnternet & Teknoloji Kanalım sizce nasıl tavsiyeleriniz neler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Resimler yapacağım oradan beğeni atıp abone olursanız sevinirim yeni açtım ve sabırsızım etkileşim kurmak istiyorum 😊 Güncellemeler+1 yıl Güncelll Güncellemeler+1 yıl Güncell Kanalım sizce nasıl tavsiyeleriniz neler? Cevapla Sevgi Soruları Resim Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
blackk-mann Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Devam et geliştir çocuklar bayılır böyle şeylere 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim 😊 evet geliştirmeye çalışıyorumm Yorumla
bakasetas0 Takip Et Xper 5 Yaş: 121 +1 yıl 1 aboneyim 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler mutlu oldum 🥰 Yorumla bakasetas0 +1 yıl Boyle kısa vıdeolarını shortsa atarsan kat kat fazla etkılesım alırsın Yorumla Soran +1 yıl Evet ilk kısadan başladım sonradan uzunsa yüklediğim olur 😊 ama insanlar biraz geç görüyor daha çok görmesini isterdim Yorumla bakasetas0 +1 yıl Benimde kanalım var da işler kesat bu aralar 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende seni takip edeyim istersen 😊 Yorumla bakasetas0 +1 yıl Olur ama kanalımı burdan atamam :)) Yorumla Soran +1 yıl Neden linkine izin vermezler mi veya ismini söyle belki bulunur Yorumla bakasetas0 +1 yıl Link atınca siliniyor ve eğer istersen özelden atarım Yorumla Soran +1 yıl İsmini verebilirsin belki bulunur ya da hemen link at silinmeden 😊 hemende silinmez Yorumla bakasetas0 +1 yıl burada kendimi ifşalamak istemem ondan 🍟🐰 Yorumla Soran +1 yıl Ama etkileşim kazanmak istemezmiydin 😊 Yorumla bakasetas0 +1 yıl İsterimde özelden atsam Yorumla Soran +1 yıl Özel olmaz maalesef 🙈 Yorumla bakasetas0 +1 yıl O zaman kalsın :) Yorumla Soran +1 yıl Peki ama takip etmek isterdim 😊 neyse kahvaltı yapayım Yorumla bakasetas0 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Devam et geliştir çocuklar bayılır böyle şeylere
Çok teşekkür ederim 😊 evet geliştirmeye çalışıyorumm
1 aboneyim
Teşekkürler mutlu oldum 🥰
Boyle kısa vıdeolarını shortsa atarsan kat kat fazla etkılesım alırsın
Evet ilk kısadan başladım sonradan uzunsa yüklediğim olur 😊 ama insanlar biraz geç görüyor daha çok görmesini isterdim
Benimde kanalım var da işler kesat bu aralar 😂
Bende seni takip edeyim istersen 😊
Olur ama kanalımı burdan atamam :))
Neden linkine izin vermezler mi veya ismini söyle belki bulunur
Link atınca siliniyor ve eğer istersen özelden atarım
İsmini verebilirsin belki bulunur ya da hemen link at silinmeden 😊 hemende silinmez
burada kendimi ifşalamak istemem ondan 🍟🐰
Ama etkileşim kazanmak istemezmiydin 😊
İsterimde özelden atsam
Özel olmaz maalesef 🙈
O zaman kalsın :)
Peki ama takip etmek isterdim 😊 neyse kahvaltı yapayım
Afiyet olsun
Teşekkür ederim 😊