Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor, masum olduğumu nasıl ispat edebilirim?

Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin, kanıtlama çabasına girmen bile seni suçlu konumuna düşürür. Yapmadığın halde seni suçlayan biriyle birlikte olmak da ne demek? Defolsun gitsin güvenmiyorsa. Hiç gelemiyorum böyle mal değneklerine. Ezdirmesene kızım kendini.
O çocukla görüştür sevgilini, o çocuk söylesin sevgiline seninle aranda hiç bir şekilde bir şey olmadığına..
Sana güvenmeyen erkeğin yanında yer almamalısın aslında..
Bana kalsa ayrıl derdim..
Çocuğa söylesem konuşur ama ters tepmesin yani o gün aramaya kalktım çocuğu sorayım ne konuştuk ne zaman konuştuk buluştuk mu kendin duy dedim telefonu aldı elimden bağırdı sesini bile duymak istemiyorum onun diye
O zaman hiç bu işe bulaşma ters teper..
Zaten ters tepki vermiş daha önce söyleyince..
O zaman ne yapıcaksın zamana bırakacaksın herşeyi, hiç üstüne gitme bu konuyuda artık hiç açma bence.. biraz sular durulsun.. zaman içinde sana yeniden güven duygusu artacaktır.. sen ispat etmeye kaldıkça daha çok batıyorsun.. o sana karşı güven duygusunu kendi kendine zaman içinde kazansın..
Eğer söylediklerin doğruysa git açıl ona durumları anlat açık ol öyle birin olmadığını belirt gerekirse konuştur inanmiycaksa sana açık vr net olman yeterli seviyorsan dürüst olderim kaybetmezsin.
Diyorum konuşuyorum ama asla beni affetmiyor. Diyorum instagramım açık dursun sende whatsapp webim açık dursun gelen mesajları konuşmalarımı gör hep diyorum. Kiminle konuşursan konuş istemiyorum diyor.
Gerisine müdahale etmek istemem o is sende artık üzgünüm tek yolu var
Cevap
9Cevap
İyice sana inanmıyorsa zaten güvenmiyor demektir ve bu ilişki neden devam ediyor ki sana güvenmiyorsun
Bunca sözüne rağmen sana inanmıyor ise sen ispat getirmeye çalışma, kendisinin ispatı var mı onu aldattığına dair mesela?
Ya yalan söyledim ona konuşmadık diye. O yüzden inanmıyor bana. Söylemeye cesaret edemedim boşuna gerginlik olsun istemedim. Ama o konuşmada güzel giden bi ilişkim olduğunu söyledim onu aldatacak ihanet edecek bi şey söylemedim.
Kimle? Ne zaman? Ne kadar konuştun? Sonra o bunu nasıl öğrendi? Ve elinde ne kanıt var?
Aldatan kendini aldatır gözümle görmeden umursamam açıkçası , görürsemde kovarım kendimden değerli değil salla.
Senin onu alddattığına inanıp seni aldatmasın ya ayrılmak için bir bahaneyse bu olabilir mi?
Hayır bahane değil. Ben ona yalan söyledim konuşmadık diye. Ama çocuk bana mesaj atmıştı panikledim sildim. Bikaç gün geçti içim rahat etmedi tekrar yazar eder diye aradım dedim güzel bi ilişkim var asla aldatacak bi şey demedim. Sevgilim inanmıyor konuşuyoruz görüşüyoruz sanıyor şu an yalan söylediğim için. Söylesem aramız kötü olucak söylemiyim olmamış bu konuşma sayayım dedim kendimce. Dilimin ucuna geldi bi kere yapamadım ama aramız çok iyiydi o an. Dürüst olup böyle böyle oldu diye eksiksiz anlatsaydım inanırdı belki
Tekrar konuşmayı dene
birşeyleri saklamaya çalışmak karşıda huzursuz şüpheler uyandırır
Arama sms kayıtları çıkar evet yalniz sosyal medya da watsapp biraz sıkıntı
O yaptığını ispatlamalı, sen masumluğunu ispatlamak zorunda değilsin.
Biraz zaman ver ona doğru söylüyorsan , yalan bir ilişkide en büyük sorundur kalbi kırılmış belli ki ve güveni azalmış sana karşı.
İnanmazsan inanmasın sen biliyorsun sonuçta aldatmadığını sen kendine inandıktan sonra için rahat olsun güvense inanırdı zaten dediğin her şeye
Sana güvenmiyyorsa si ktir et gitsin
Böyle güveni olmayan kadın ya da erkekle yüzümez
Yalan söylediğim için güvenmiyor konuşmadık demiştim. Ama o konuşmada mesaj atınca kendimi kötü hissettiğimi güzel giden bi ilişkim olduğunu falan söyledim. Ya öyle mi sevindim gibi şeyler dedi. Bi şekilde o konuşmaya ulaşma şansım olsa dinletebilsem o zaman kurtarabilirim ilişkiyi
Bir şeyi kanıtlamak zorunda değilsin bunun sonuda yok sık sık ispat ister zehir eder hayatını
Şizofren herhalde
En İyi Cevap