Bunu yapmıyordur diye düşünüyorum sonuçta kocaman adam değil mi bununla övüp duruyor bunu da yapmıyordur eminim yapıyorsa zaten sağlam dalga geçerim jdjdj Ben pek ayıcıkla uyumayı sevmiyorum ama isterse benimle uyuyabilir jdjdj
Oyuncaklari ile uyuması içinde ki çocuğa sarılması durumudur. Bu güzel sebepten yargılamak olmaz. Çünkü öyle rahat ediyordur.
Onun rahatını alırsan huzursuzluk ortaya çıkar. Huzursuzluk olunca da bu gemi yürümez. Herkesin bir alanı vardır saygı duyulması gereken. Küçük şeylerle mutlu olmak güzel bir olay.
Hiç oyuncak ayım olmadı, ben de almadim birisi de almadı.. Eğer bir gün oyuncak ayısıyla uyuyan bir sevgilim olursa sanırım sadece gülerim ben... Çocuk gibi o ne öyle.. Benle uyusun başlatmasın ayıcığına 😅
Bana göre tahammül edilecek bir durum değil, öyle seviyor, öyle mutlu oluyorsa istediğini yapsın. Nasıl uyuyorsa uyusun yani, her türlü kabul edebilirim. 😄
Yeter ki onunla evleneyim beni hoyratca kullanip kolesi yapsin omrum boyunca oyuncak ayisi olmaya raziyim zira uyuyunca gobuslu oyuncak ayisi her daim onun yaninda olacak <3
En İyi Cevaplar