Görüşme var, ilgi var, alaka var, kiminle buluştuğuma kadar merak etme var. Sorma var. Doğum günümde hediye şu bu kutlama 00:00 da yazma falan vs hep var. Kotuysem iyilestim mi merak etmek, ilgilenmek, nasılım sormak var.
Arkadaşlarımı kardeşimi falan sormak merak etmek var. Hatta bir keresinde buluştuğumuzda kardeşim beni alacaktı illa dedi o da gelsin bir çay içsin. Öyle oturuldu. Gel gelelim ki,
Bazen 1-2 gün sessizlik mevcut. Bu durum neyin nesi?
Şimdi bütün bunlar ne?
Nasıl bir taktik izlemeliyim?
Arkadaşlarımı kardeşimi falan sormak merak etmek var. Hatta bir keresinde buluştuğumuzda kardeşim beni alacaktı illa dedi o da gelsin bir çay içsin. Öyle oturuldu. Gel gelelim ki,
Bazen 1-2 gün sessizlik mevcut. Bu durum neyin nesi?
Şimdi bütün bunlar ne?
Nasıl bir taktik izlemeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu soruyu daha önce okumuştum.
Belki de senden ilgi bekliyordur
Ben de onun benimle ilgilendiği gibi ilgileniyorum o bana bir geliyorsa ben de ona bir gidiyorum sürekli o yazmıyor ki
İlk başta kim daha fazla ilgi gösteriyordu
Karşılıklı yani ama mesela şöyle diyeyim sesim çıkmıyorsa 3-4 gün sonra hemen soruyor ne oldu ya niye çıkmıyor ya da bir şeyi kırıldıysam, sen bana küstün mü falan sonra işte ne yapıyorum hangi arkadaşımla neredeyim tek tek merak ediyor
Hmmm Peki doğru söyle ilgisi hoşuna gidiyor mu? Mesela ondan önce böyle ilgi gösteren oldu mu?
Oldu tabii.. onunda ilgisi hoşuma gitmese neden ben onunla konuşayım görüşeyim... sorum bu değil bir cevabın yok mu soruma
Var cevabım. Ben veri topladım şimdi. Şimdi anlaşılan ilgisini senden kesince hoşuna gitmemiş çünkü onun ilgisi hoşuna gitmiş o da sana ilgi göstermeyi pek sevmiş. Ancak soğutacak bir durum olmadıysa emin ilgi eksikliği bu. Kendi ağzınla diyorsun " 1 gelirse 1 giderim " şimdi sende " 1 gelirse 2-3 git". Bunu bir dene. Eğer baktın hala ayni şeyler devam ediyor bir konuşmayı dene. Cevaplarından emin olamazsan ayrıl. Ama şunu unutma belki de seninle alakalı olmayan başka bir durum olabilir. Lütfen emin ol ondan sonra ayrıl.
Bir beraberlik ve ilişkiye ad konması durumuu mevcut değil.. yani bir ayrılma veya ilişki bitirme durumu söz konusu değil. Sadece bu şekilde bir iletişim söz konusu. Kafam karışıyor şimdi insan gerçekten hoşlantı duymadığı birinin kimlerle buluştuğunu ne yaptığını arkadaşlarının adını neden merak etsin. Yado insan hastaysa hemen nasıl oldu düzeldi mi düzelmedi mi bunlara kadar neden hatırlasın merak etsin. Doğum günümde kendisi rahatsız olmasına rağmen kutlamak için evden çıktı bunlari niye yapsın ki. Benim arkadaşım varken neden oturmaya gelsin kardeşim beni almaya gelmiş müsaade isterim kalkarım giderim kalkarız ya da beraber neden onu da gelsin Çay içsin desin. Ama gelgelelim neden 2 gün 3 gün yazmamaları var o zaman bu da ayrı bir konu. Şimdi bütün bunlar hoşlandığı belirtileri değil de ne. Ya da bahsettiğim diğer durum ne kafamı karıştıran şeyler anlatabiliyor muyum.
Anlıyorum ne demek istediğini. Madem içinde bir belirsizlik var. Git konuş kendisiyle. Baktın dediğim gibi kaçamak cevaplar veriyorsa sende güven taktigini kullan. Yani diyorum ki bu durumu lehine çevir. Hani lehine cevirebilecek bir durum varken böyle ne bileyim harekete geçmezsen aleyhine olur. Git ve sevdiğin adamı bu belirsizlikten kurtar.
Ben sana ben ne yapmalıyım yol gösterir misin diye sormadım ki bu durum sence ne diye sordum
Adamın kendi hayatı olmasın da her gününü sana mı adasın
Hayır tabii ki öyle bir şey söylemiyorum sadece bu durum ne bir yorumlar mısın fikrin varsa
Bu hoşlanan bir erkek değil de ne hoşlanıyorsa neden böyle
Sen onla ilgilenmezsen hisbisi yazmaz
Tabii ki ilgileniyorum sürekli yazan o değil o bir geliyorsa ben de ona bir gidiyorum
O bir geldi sen iki gidebilirsin olmadı sor işte
Bilmiyorum