Yalan söylemenin tekrarı gelirmi 2 ay içerisinde?

Gizli Üye
askerlik görevimi yapmak için şuanda askerdeyim ve 70 günüm var ilişkim 1 yıl 2 aylık aklım hep sevgilimde olduğu için sürekli onu düşünüyorum ve hata yaptığımı biliyorum dışarı çıkma konusunda çok darladım ve ben askere gelmeden büyük yeminler büyük sözler verdi bana işte gece dışarı çıkmak yok alkol içmek yok yalan söylemek asla yok diye bundan 4 gün önce arkadaşım arıyor senin manita bizim olduğumuz clubta herneyse ağzına ediyorum. kız kardeşi ve kız kardeşinin arkadaşıyla gitmiş 1 erkek 2 kız mekanda 30 40 dk durdular ve evine yolluyorum annesine söylüyorum ağlayarak beni arıyor evde ilişkiyi bitirmek için falan benim kızdığım nokta yalan söyleyip gitmesi zaten izin istesede vermem size sorum şu artık darlamıyorum dedimki hani sende insansın gezmek dolaşmak hakkın eve hapis ettiğim için özür dilerim dilediğin gibi gezebilirsin bak güvendiğim sevdiğim arkadaşlarım var ortak arkadaşımız yani git onları ara onlarla gez ama yeterli haberim olsun dedim sizce tekrar birdaha yalan söyler mi böyle dışarı çıkma konusunda benden habersiz?
Yalan söylemenin tekrarı gelirmi 2 ay içerisinde?
3 Cevap