sanaldan tanıştığım bir çocuk var aramızda 4 yaş var ve onla gerçekten aşırı yakınız birlikte çok eğleniyoruz o yaşımı ondan 2 yaş küçük biliyor birlikte oyun giriyoruz sese giriyoruz görüntülü giriyoruz sesim büyük çıktığı için beni büyük sanıyor, bazen şüpheleniyor ve öğrenirse gerçekten benden soğucağını biliyorum o benden soğursa ve giderse diye aşırı korkuyorum çünkü onsuz çok sıkılıyorum tanışalı 5 ay oldum ona nasıl anlatıcağımı bilemiyorum belkide anlatmamalıyım ama çok üzülüyorum gerçek yaşımı bilmediği için fakat öğrenirsede benle bir daha konuşmayacak
Güncellemeler
+1 yıl
(yakın arkadaşız aşk falan yok)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yalan söylenen ilişki zaten yürümez bunda söylersin yarın başka birşeyde alışkanlık haline getirmişsin demekki
bu bir aşk ilişkisi değil sadece yakın arkadaşlarız
Olsun yalanın zaten her türlüsü kötü
Yalan söylemissin sonucta güvensizlik olusabilir
Klasik kadın işte
Shop kullanır
Aşırı makyaj yapar
Yaşını söylemez
Bakireyim der
Para yer
Ama asla dürüst olmaz
ne alakası var bunla eğer gerçek yaşımı baştan söyleseydim böyle eğlenceli ve mükemmel bir arkadaşım olmayacaktı kusura bakma ama kadınlar hakkında böyle saygısız cümleler kurma hakkın yok
Yalanlar üzerine inşa ederekmi arkadaş ediniyorsun
Böyle boş cevaplar vericeğine direkt konuşma bence
Boşmu? Doğrular işine gelmiyor demekki
Çoğu kadın aşırı makyaj ve shop yapmaz erkeklerde kadınları anlayamaz hiçbir zaman kadınların nasıl hissettiğini anlayamayacaksınız anlamakta istemiyorsunuz o yüzden daha kadınları hiç tanımayan biri olarak böyle konuşma hakkın yok belliki senin tanıştığım kadınlar biraz ucubeymiş ya
Doğruları söylediği içinmi ucube oluyorlar.
Kadınlar hakkında böyle şeyler diyorsan belliki tanıştığın kadınlar yalancı shop yapan para yiyen kadınlar demek istedim
Öyle olanda vardı içlerinde ama yoluma devam ettiklerim doğrucu olanlar oldu. Sende yanlış yoldasın. İyiliğin için sölüyorum bunları
Gerçekleri söyle geç olmadan
Ne var sanki 2 yaşın lafı mi olur
neden yalan söyledin
Yalancii