Kadınlar aşık olunca güzelleşir ama benim gördüğüm kadarıyla erkekler resmen dağılıyor, sebebi nedir bunun kendinizi anında kaptırıp hevesi alınca hemen soğudugununzdan mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Knk sana bisey diyimmi ister inkar et ister etme ama o adam harbi bi tarflarini kaldirmis senin ama merak etme sonecek şunuda söyliyim kendine kendine bana asik falan sanip kendini yuceltme basit bir hoslanmayi ask sanma boyle oyunlar oynayan biri zaten yalniz kalmaya mahkum kendin goreceksin zamani gelince simdiden kendine birini bul yoksa isin zor sana ilerde gorursun gercekleri vede oyle bana asik falan diye sanma kimseyi sana asik falan degil git baskasiyla avut kendini kimsenin ahini almaya hakkin yok hadi by by sana ilerde görüsmek uzere
Ay canım ne çok dokunmuş bu soru sana
Benim bi taraflarımi kaldirdysq bu sorum da snejn bi taraflarini düşürmüş anlaşılan. Siz sürünmeye mahkumsunuz kadın düşkünü aklı cinselkiktem başka bir b. ka calismayan canlılar mi benim ego mu yükseltecek hadi ordan ona bile layık degilsiniz
Benim. niye dussun la. puhahaha evde kalmisisn haberin yok o gun gelince hatirla beni boyle yapan 23 tane kiz tanidigim evlenemedi puhhahaha sende gorursun hadi iyi geceler
Yoo hic de bile asik oldum fazla kasmadim cnku guvenmedim birine guven vermedi vede ben onu birakinca bu sefer o dagildi yaka paca kadinlarda boyle erkek birakip terkedene kadar egolari tavan oluyor guzel hissediyorlar ego sonunce bir hic oluyorlar malesefki seni terkedince gorurum o havani 😂😂
Bunlar iyi gunlerin guzel hissetmenin tadini cikar kiymetini bil knk sjsjsjsj
Benim değerim kendimden gelir canım. hiçbir zaman bir erkegin ilgisiyle ego yapmam. Boş bir ilgi çünkü. bugün bana yarın başkasına siz erkek cinsine asla guven olmaz
Aynen aynen gorusuruz ilerde el. mahkum. istersen olma kimseyle evde kartlaş kimsenin umrunda olmazsin senin halin yaş be boyle oyunlarin yapanlarin sonunu gordunmu hic anca. kendi egonu kasarsin ins kotu birini eline duste gor dunya kac bucak ins cikar karsina cikar cikar merak etme aglama ama😀
Dgru diyorsun kimsenin ahini almamak lazim. ah aileyi yok eder nazar gibidir bi anda kül eder sonra gerisini dusunemiyorum zaten kimse kimsenin ahini almasin kendi bahtini kapatır 😉
Yazik sokakta görse beni şok olacak ettiği dangalakca laflara bak 😁
Cidden guzelmisin o kadar cok guzel. yuzun bide kzban cikiyomus 😂😂🤣
O adam sana asik degilki sen bir takim taktikler yaptigin icin adam elde etme arzusuna giriyor yani ilk. basta olan hoslantisi sevgisi varsa bile. yok oluyor sadece hirsa donuyor sanada yapsalar sendede ayni olur o yuzden sen boyle yapanlar sadece oyun oynadigini sanar sen buyuk ihtimal karsina cikan herkeze boyle yapip kimseyle olamiyacan yasin geçe geçe evde kalirsin sanirim bu yazilarimi iyi sakla ah ah beni cok iyi hatirla ☺
Taktik olarak yapmıyorum ki hislerine göre yaşayan biriyim bugün birine ilgi duysam yarın aynı kişinin bir davranışını beni sogutabiliyor. Çünkü ben karakteri aşık olanlardanim senin gibi kaslı vücut düşkünü değilim cicim
Iyy kullanıcı adından belli ne m. Olduğun
Aşık değil, aşkı bitmiş ya da aşkından ayrı düşmüş bir erkeği tarif ediyor olmalısın.
Ne anlamda yaka pacayi dagitiyor anlamadim valla😀😂
Sana asik olan biridemi boyle oldu yani
Yüz vermeyince sürünüyorlar. Ama karşılık verirsen anında egolari tavan pluyor
Yaaa😂 sen bilerek mi surundurdun knk helal olsun 😂
Nasil yaptin
Bi ilgi gösterip bi hiçbir şey hissetmiyormus gibi boş boş bakmak. Yani dengesiz davranacaksın. Kafaları karışıyor seni çözmeye çalışıyorlar. Derken senden başka bir şey düşünemez hale geliyor. Biraz da cool davranmak gerek. Yani o olsa da olur olmasa da olur. Çokta önemli değil gibi.
Tabu bir de titiz temiz ve bakımlı olmak gerek, buna çok dikkat ettiklerini hissediyorum
Bu taktigi bilmiyordum valla cok saol knk ama bu taktik etkili olur gibi bana cok degerli bi taktik gibi geldi adami o. r spu ccuguna cevirir knk ama bu taktik 😂😂😅😅
Bende deniycem bu taktigi knk kim bilir sen ne hale getirdin cocugu helal. olsun valla☺
Deneme
Biraz saf gibisin başına bela açarsın
Neden sebep. knk anlamadim valla?
Ciddenmi bela gelirmi nasil bi tur bela anlatirmisin
Biraz safim evet az anlatsaydin keske bilgim olurdu
Ya şaka yaptım
Anlamadim. valla ne sakasi?
Zoru oynayan kizlari elde edince soguyor erkekler sonra baska kiza yoneliyorlar genelde 😅
Yani adam fazla kasmiyor sana oyle geliyor aslinda moruk
Hahah elde etse de kaybetme korkusunu her an yaşatırım. Ona rağmen giderse defolur gider zaten ondan hayır gelmezmiş
O zmn defolsun gitsin falan dedigine gore sende sevmiyorsunki senin umrunda degil. kaybetmek falan bak sendede sevgi yok yalan bos yere yazma o zmn
E elde edince gidecekmiş zaten kendin söyledin o zaman boş yere sevmeye ne gerek var
Ya algilama. sorunun mu var niye o kucuk beynin almiyor🤣bak diyorumki sen boyle yaptigin icin elde edince soguyacak ama boyle yapmasan ilk basta elde edince soguma olmayacak boyle yapinca o ilk bastaki hoslanti sevgi varsa o bu hale geliyor simdi anladinmi hic sevgilinin olmadigi ne kadarda belli isin cok zor gecmis olsun sana
Yoooooooo
Tabi tabi
Ben dağıtmam ben farklıyım 🤭🤭🤭
He he
Off ne he he yanımda mısın nereden biliyorsun 🤭😂
Öyle öyle
Off niye kısa kısa tripli cevaplae sezdim 😂
İki tarafta ayni
Bence değil ben mesela daha sevimli olurum ama çevremde gördüğüm dağılan çok kişi oldu erkeklerden
Ne alaka be agaa
Ben ilişkim varkende bakimliyim yokkende