Sevdiğini belli edemeyen erkekle olur mu?

Sevgilimle mesafe ilişkisi yaşıyoruz 1.5 ayda bir falan yanına gidebiliyorum evinde birlikte kalıyoruz. Yan yanayken her şey güzel sevdiğini hissedebiliyorum romantiklik göremesem de ama uzaktayken çok sıradan konuşuyor beni sevdiğini belli etmiyor. Hele onun yanından döndüğüm zaman o davranışları arasındaki farkı gördüğüm zaman o kadar kötü hissediyorum ki direkt değişiyor davranışları sanki. iyi geceler derken her zaman seni çok seviyorum deriz bi o zaman diyo o da klişeleştiği için. Hiç romantik biri değil. Çok nadir zamanlarda gerçekten sevdiğini hissediyorum ancak o kadar nadir ki gerçekten bu yeterli değil. Duygusal değilim hislerimi gösteremiyorum diyor ama ben duygusal olarak tatmin olmuyorum sevgi ihtiyacımı karşılayamıyorum. Birde evimden uzakta yurtta kalıyorum ilk senem hala alışamadım kendimi yalnız hissediyorum, onun desteğine ihtiyaç duyuyorum. Onu çok seviyorum ve bu yoğun duygularıma karşılık alamadığımı hissediyorum bu çok ağır geliyor. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kendisinin işi var düzenini kurdu o yüzden benimle evlenmek istiyor ciddi düşünüyor. bu konuda ciddi anlamda beni ikna etmeye çalıştı daha fazla beklemek istemiyorum seni yanımda istiyorum diyerek. ama ben okuduğum için kabul etmedim
Sevdiğini belli edemeyen erkekle olur mu?