Annesiyle arkadaş gibi olup her şeyi söyleyen biriyse önemsiz, bu konuları açmayan biri olmasına rağmen söylediyse önemlidir :)
0
7 Yorumla
Soran
11 ay
işte ben de öyle düşünüyorum. Daha önce ailesiyle kız arkadaşlarını tanıştırdığını söylemişti. Ama kendisi benden büyük ve dedi ki bu kez tanıştırırsam ailemin benden beklentileri de farklı falan yapmıştı
nasıl anlattığını bilemiyorum tabii, çok kurcalıyor gibi görünmemek adına soru sormadım çok fazla. Sadece kendisi durduk yere, bu arada ben annemlere söyledim dedi. 5 aydır beraberiz.
bilemiyorum. yani bana hep çocuğunun olmasını istediğinden, evlilik konularından falan konuşuyor ama evlenelim falan demedi. Sadece 1 kez çocuğumuz olunca... tarzında konuştu. Ben de ciddi de olabilirim, olmayabilirim de açıkcası. Ben ona göre 10 yaş gencim, acelem yok yani ve kariyerim daha tamamlanmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ciddi düşündüğünün bir göstergesi bu davranışı sanırım
bilemiyorum ben de öyle mi değil mi
Kolay bir karı buldum agzina falan veriyorum diye de anlatış olabilir
sen öyle mi yapıyorsun
Evet
Aynen. Özelikle sen annenle tanışmayı cok isriyorum de kısa zamanda. Sende ciddiysen tabi
bilemedim kimisi de bunu koz olarak kullanıyor kızı yatağa atmak için
koza ihtiyacı yok ki o konuda
Annesiyle arkadaş gibi olup her şeyi söyleyen biriyse önemsiz, bu konuları açmayan biri olmasına rağmen söylediyse önemlidir :)
işte ben de öyle düşünüyorum. Daha önce ailesiyle kız arkadaşlarını tanıştırdığını söylemişti. Ama kendisi benden büyük ve dedi ki bu kez tanıştırırsam ailemin benden beklentileri de farklı falan yapmıştı
Nasıl anlattığını bilmemiz lazım kuzum, güveniyorsan ve istediğin bir şeyse bence sorun yok
nasıl anlattığını bilemiyorum tabii, çok kurcalıyor gibi görünmemek adına soru sormadım çok fazla. Sadece kendisi durduk yere, bu arada ben annemlere söyledim dedi. 5 aydır beraberiz.
Kısa bir zaman aslında, niyetiniz ciddi mi?
bilemiyorum. yani bana hep çocuğunun olmasını istediğinden, evlilik konularından falan konuşuyor ama evlenelim falan demedi. Sadece 1 kez çocuğumuz olunca... tarzında konuştu. Ben de ciddi de olabilirim, olmayabilirim de açıkcası. Ben ona göre 10 yaş gencim, acelem yok yani ve kariyerim daha tamamlanmadı
O zaman çok takılmamalısın :)
ama yani onun dediklerinin alt mesajını anlarsam ona göre moda girsem :))
Güzel bişey tabi ama önemli olan sana olan saygısı sevgisi ve hep böyle devam etmesi
Evet evliliğe yakınsınız demektir.
hadi ya o kadar diyosun
Yani öyle bir erkeğin ailesine kız arkadaşından bahsetmesi kolay değildir
bütün kiz arkadaslarini soylememisse normal
Tabi ki
ama tanışmadık
Zamanla olur kanka bunlar
Herhalde
Yok günlük gülistanlık
Elbette önemli
ciddi mi düşünüyor sence