Sevgiyi dışarıdan aramak?

hem annem hem babam ikiside varlar ama yoklar benim hayatımda hal böyle olunca sevgide görmedim anlayacağınız üzere.. ve her zaman o sevgiyi dışarıdan aradım bu sadece sevgilinin verdiği sevgi değilde o sevgiyi nefes alan herkesten bekledim bir arkadaş dost sevgisi ya da sevgili hiç biri fark etmez. bu durum hala böyle bazen gerçekten sevgisizlikten boğuluyorum kötü hissediyorum etrafımda o sevgiyi gösterecek birini istiyorum, daha önceki insanlara çok bağlandım en yakın arkadaşım sahip olduğum tek kişiydi ve küsünce hayatımdan o da gidince uzun süre depresyondan çıkamadım aylarca ama aylarca perişan haldeydim ama onun çevresinde zaten bir sürü insan vardı ben çıkınca hayatından hiç bişey değişmedi ama benim durumum hiç öyle olmadı, gerçekten çok yoruldum sahip olduğum her kişiye çok bağlanıyorum hayatımın merkezi haline getiriyorum, mesela şimdi tekrar biri girse hayatıma ona da aynı şekilde bağlanacağıma çok eminim ve elbet bir gün bırakıp gidince tekrar perişan olacağım keşke başkalarına muhtaç kalmasaydımda ailem tarafından sevilseydim diye her an düşünürüm
Sevgiyi dışarıdan aramak?