Merhaba ikizler burcu bir kızla konuşuyorum sanaldan sevmiyor o yuzden yüz yüze görüşüyoruz baya eğlenceli vakit geciriyoruz gözlerimin içine içine bakıyor bende baya ona ilgi gösteriyorum ondan hoşlandığımı anladığını düşünüyorum bi ara şakayla eski erkek arkadasını dile getirdi sonra başka bir erkekten bahsetti kıskandırmaya çalışırcasına hareketlerdi ertesi gün eski sevgilisini belki unutamamışımdır tarzı bir söylemi oldu ilişki istemediğini söyledi vs vs ama ben hoşlanıyorum görmeyince günüm berbat geciyor sizce hoşlandığımı söylemelimiyim söylersem %90 hayır cevabını vericek ama dayanamıyorum ne yapmalıyım sizce
İkizler burcu kadınına açılmalı mıyım çok acil cevap?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İkizler burcu bir süre sonra terk eder uzun süreli ilişkilerin insanı değildir çabuk sıkılır lakin hayat kısa açıl gitsin
Hayır derse
Hayır derse de yapacak bir şey yok artık :(
Senin burcun yengeç mi?
Değil
Nedense öyle hissettim peki burcun ne?
Benim burçumla ne alakası var durumun
Burç uyumunu merak etmiştim söylemek istemiyorsan sorun değil
Yengeç olunca uyumlumu oluyor
Hayır öyle bi vibe aldım sadece
Peki bu konu hakkındaki görüşünüz nedir açılmalımıyım
Açılmadan belli edip test etmeye çalışabilirsiniz eğer sizden hoşlandığını düşünürseniz açılın
Hoşlanıp hoşlanmadığını nereden anlayacağım mesela
Diğer erkeklere davrandığı gibi davranmıyorsa elini sürekli saçına götürüyorsa ne zaman baksan göz geliyorsanız
Başka
Konuşmadan 4 saniye boyunca göz teması bu arada gizli sevenler sık sık göz teması kurar sonra hemen keser
Peki onu sevdiğimi nasıl belli edicem
Ayriyetten bence ondan hoşlandığımı anlamıştır
Küçük testler sana hiç hitap etmiyorsa (adınla vs) ya da cümlede adını çok kullanıyorsa ya da istemsizce sürekli düşünüyorsan onu oda seni düşünüyor demektir
Nasıl belli ediyorsun?
Bu yorumunu hiç anlamadım desem daha acık olursan :)
O beni düşünseydi yazardı hiç yazmadığına göre demekki düşünmüyor
Araştırmalara göre bi kişi istemsizce çok fazla düşünüyorsan nedeni onunda seni düşünüyor olmas
Çok güzel gaza getiriyorsun biraz daha getirde açılayım kıza kurtulayım 😂en fazla hayır der sevdamızı içimizde yaşarız belki onunda içine dert olur sans verir
😂ama kötü bişey olsun istemem
Senin burcun ne?
Burcuma neden taktın bu kadar yoksa beni tanıyormusun
Daha kötü ne olabilir zaten içten içe yanıyoruz hayır diyeceğinide biliyorum ama dayanamıyorum içimdeki ben açılmamı söylüyor
Allahım erkeklerin burçlarla olan mücadelesi ne zman biticek burcunla seni tanımamın ne alakası var kdndjx
Açılırsan daha iyi olur aslında umarım red yemezsin yersende moral konuşması yaparım
Moral konuşmasını nasıl yapacaksın nerden yapacaksın daha doğrusu sen bence hazırla şimdiden konuşmayı yarın yardımın lazım olabilir
Peki burcumu doğru bildin yengeç
Burcunu doğru bilmişim harika
Bu arada şunu önceden söyliyim eğer kırılırsan kalbi çok kırılmış bir insandan tavsiye aldım tavsiyesi iyinin daha iyisi var kısmet kapanmaz dedi diye düşün
Yengeç burcunu bilirsin duygusaldır narindir bende öyleyim hayır lafını duyunca kırılacagım biliyorum içime kapanacagımıda biliyorum ama açılmazsam ya başkasına giderse
Birisni uzaktan sevmek zordur yanında başkasını görmeyi hazmedebiliyorsan kolay ama eğer açılırsan ve kabul etmezse o sana layık değilmiş daha iyileri var demek
Acılayım demi ne kaybedebilirim ki
Bu araada yanlış anlamazsan instagram varsa ordan konuşalım mı burası baya doldu ya da burdan özelden konuşuluyorsa ordanda konuşabiliriz
Buradan konuşulabiliyor yani dm den
Dm mi nerde yazarmısın pek burayı bilmiyorum
İki saniyeliğine gizliden çıkar msın?
Aa olmuyormuş neyse sen açıldıktan sonra yaz bana
Gizliden nasıl çıkılıyor gaza getir yarın açılim cnxmc
Acıldım ve red yedimm motivasyon konuşmanı yap bakim ☺️
Nedense üzülmedim çünkü seni hak edenler varken belki de seni kırabilecek birini kaybettin ayrıca kafanda ki soru işareti cevaplandı gerçekçi olursan red yiyen insanlar öyle bi değiliyorlar ki en dipten en zirveye kadar çıkabiliyorlar hayat sürprizlerle doludur hiç beklemediğin bir anda seni mutluluktan ağlatacak şeyler yaşayabilirsin şimdi sadece o insan yokmuş gibi nasıl davranılır buna bak başka kızlara bak ve lezzetli yemekler filan ye yeter ki bişey yap
İyi hoş diyorsunda insanın içi bir tuhaf oluyor boşlukta hissediyor en değerli eşyanı kaybetmişsin gibi oluyor bugun gördüm yanına gittim selam verdim bi beş dk konuştuk sonra gittim ama red etme sebebi başka birinden hoşlanıyor ama cocuk ondan hoslanmıyor aklı hala onda oyuzden red etti
Benim sevdiğimin sevgilisi vardı sevgilisinden nefret ediyordum sonra iyi biri olduğunu gördüm utandım çok kötü bi acıydı ama bana ait olmayan biri için gereksiz acı çektim her yerden engelledim belirli sıklıklarla ağlayasım geliyordu sürekli şelale gibi akıyordu bi şekilde sonlandırdım kendimi umutla doldurdum başka beklentilerim oldu hayatım daha da renklendi unuttum
Üzüldüm senin adına da ama ne tuhaf bir duygu sevgi beş ay önce hayatında ilk defa gördüğün birini beş ay sonra vazgecilmezin olması her gün görücem denk gelicek galiba sence ne yapmalıyım normal herzamnki gibimi davranayım yoksa takmayayım mı
Bu sefer gerçekten unutmaya çalış ve hiç yaşanmamış gibi davran arkadaş gibi davran sonra yavaş yavaş uzaklaş ya da kal ama fazla umursama
Aklımdan nasıl çıkarıcam her dk aklımda hiç çıkmıyor sürekli merak ediyorum acaba napıyor nasıl iyimi vs vs normalde böyle olmazdı ama bu sefer kaybettim kendimi neden siz kızlar değer gördüğünüz sevildiğiniz kalpte değilde sevilmediğiniz size değer veremeyen insanlara sans veriyorsunuz çidden anlamıyorum üzerine alınma kızların çoğu böyle
Ben beni sevmeyene asla bakmam başka kızlar yapıyor bunu her kız değil ama bence arkaşlarınla sohbet et sürekli dışarı çık güvenilir bir kız bulmaya çalış bişeyler dene ama yeter ki bişey yap iyi akşamlar 😊
Dediklerini yapıyorum ama aklımdan cıkmıyor sürekli aklımda nasıl bir etki ettiyse bide herkes bizi sevgili sanıyor yan yana gödükleri için o kadar samimiyiz ki kim görse sevgilim sanıyor ama acı gercek değiliz bu koyuyor işte
😔daha iyileri de vardır
Vardır da gönül ferman dinlemiyor kapıldı bi kere neyse seninde başını şişirdik hakkını helal et
Yok ya sorun yok hayat sürprizlerle dolu unudunu kaybetme baybay 😉
Doğru söylüyorsun umut fakirin ekmeğidir baktın kız da beni sever ☺️☺️ Çok düşük ihtimal ama neden olmasın iyi geceler
Hayır
Neden
Burçla ne alaka?