Kızlar, Mesele yok ben temiz kalpli saf yürekli insan olmaktan şimdi kurtulmak için ölümcül savaş başladı ne diyeyim?

Sen hayatı idame edeceksin diye kalkıp sana teşekkür mü edelim seni sevme ihtiyacı duyalım banane memursan 6000 TL alıyorsan bize ne senin hayatından dayı lafları gülünç çok gülünç anlamıyorsunuz anlayan yok dinlemiyorsunuz ileriyi kavrayamiyorsunuz çünkü gören aktif göz yok hissetmiyorsunuz duygu konumunuz yok onyarginiz çok bilmiyorsunuz hiç bir bayan sevmemiş bunu biz mi sevelim sevgili dahil bulmaktan aciz bu adam diyorsunuz sizden aşk sevgi istediğimi zannediyorsunz uyan artık diyorsunuz ben uyanık gözü açık adamım takip ediyorum yorumları sosyal hayatı herşeyi takip ediyorum biliyorum araştırıyorum ben üniversite sınavını kazanarak sizden kurtulmak istiyorum bayildigimi kim söyledi size kazanamazsam seneye girecegim bitti artık ben yorumlarınızı ciddiye almıyorum saygılarımla
Kızlar, Mesele yok ben temiz kalpli saf yürekli insan olmaktan şimdi kurtulmak için ölümcül savaş başladı ne diyeyim?