Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aslinda bu bir döngü bizim türk erkeklerinin çoğu yabanci bir kadinla birlikte olmayi ego tatmini için kullaniyor ve turk kadinlarini aşagiliyor kadinlar erkeklere erkekler kadınlara cephe aliyor ve yabanci uyruklu kadınların çogu rahat insanlar bunu kullanip evli oldugunu saklayip ya da saklamadan o kadinlarla zaman gecirip eslerini aldatanlar da çok var ayrica yabanci uyruklu kadınlarin en önemli kriteri erkegin parasinin olması (genel olarak öyle olmayanları tenzih ediyorum) ve erkeklerin kendilerini sadece parasi için yabanci uyruklu kadınları övüp türk kizlarini aşagilamalari da insanlari birbirine dusuruyor ve bir de bazı rus kadınları var (sadece rus bir kaç kisiyi instagram kesfette gördugum için söyluyorum bunu) Türk kadinlarini alenen aşagiliyor ve herkesin birbirine cephe aldığı bir durum söz konusu
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani isteyen yabanciyla evlensin ama türk kadınina lanet okuyup beddua edipte yabancı kadinla evlenmek istemeyi belirtmekte yanlis sana demiyorum genel olarak kızlar ondan bu duruma laf ediyor olabilir. Huzur onemli huzurun dili dini ırki yoktur ama kültürde çok etken bir sey. Medya türk kadıniyla erkegini birbirine düsürdu hepsinin sebebi o sanırim
013 Yorumla- +1 yıl
Türk kadinin lanet okuyup yabancı evlenmek isteyen erkek ben hiç görmedim. Bunu daha çok kadınlar yapıyor. Bunu en çok siz yapıyorsunuz, ve şimdi de erkeklerin üstüne iftira atıyorsunuz. Bende bunu yapan kadınlara karşıyım. Ne zaman yabanciyla sevgili olan bir Türk kadını görsem Türk erkeklerine hakaret, yasa beddua ediyor. Ama o erkek onu becerip kicina tekmeyi vurunca, ayrılınca da Türk erkeği gibisi yok diyor. Bende hala o kişilerle evlenen Türk erkeklerine KARAKTERSİZ ve MİDESİZ diyorum.
Cevap sahibi+1 yılİyi insanlarla karşılasıp mutlu olursunuz umarim
- +1 yıl
Sen görmek istemediklerini görmüyorsun. Bu site bile yok "alman kadınla evlendim türk kızına lanet olsun" başlıklarıyla dolu. Bu iftira falan değil, aratıp görebilirsin. Ayrıca yabancı kadın tarafından aldatılıp, terk edilip Türk kadına geri dönen erkekler de dolu. Mesela benim komşum, ya da mesela ünlülerden Mustafa Sandal.
Cevap sahibi+1 yıl@imnotsure boş ver anlamazlar sadece kavga edecek yer arıyorlar
- +1 yıl
Ne diyorsun ya boş boş konuşmayın işinize bakın. Kavga edecek yer arıyorlarmış.
Cevap sahibi+1 yılBen sana kötu bir sey mı soyledim dovecek gibi konuşuyorsun önce bir sakin ol normal iletişim kuramiyorsun
- +1 yıl
Sen önce normal iletişim kurmayı öğren ondan sonra konuş. Kavga arıyorlar da ne demek? Siz çok düzgün olduğunuzu flan mi sanıyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılHayır bende yanlış bir sey soylemis olabilirim farketmeden ama sen bilerek kabalasıyorsun kötü bir sey soylemedim ki sağa sola saldıriyorsun bubkadar kin duyman niye anlamadım
- +1 yıl
Bak hala provakasyon yapıyorsun. Ben yanlış birsey söyleyebilirim diyorsun ben tepki verince de bunları söylüyorsun bide gizli yapıyorsun ki hani kim olduğun belli olmasın diye.
Cevap sahibi+1 yılGercekten iyi değilsin uzmana danışsan iyi olur bubkadar öfke ve art niyet iyi değil
- +1 yıl
Ya siz çok mu düzgünsünüz diyorum ona bile cevap vermiyorsun 😂
- +1 yıl
Tamamen buraya provakasyon yapmaya gelmişsin 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılTürk kızı altından biz tahtadan üretilmiş gibi halleri var. Egodan ölecekler valla :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ben böyle birsey görmedim 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızlarda o çekememezlik durumu daha çok var erkeklere göre
10 Yorumla Türk erkekleri olmazsa egolarını neyle besleyecekler 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Vallaha ya 😂
+1 yılBenim derdim yok şahsen
Ben seviyorum guzel yurdumun guzel kizlarini11 Yorumla- +1 yıl
Yaş 48 normaldir 😂
+1 yılParan yoksa senide tercih etmeyecekler boş bol triplere girmeyi bırakın
013 Yorumla- +1 yıl
Ya birsey söyleyeceğim… bütün bu tür yorumların altında sen varsın, düzgün yorumda yapmıyorsun. Şanımı soruyorum yaran mi var? Yani, hadi onlar paracı, paramız için bize bakıyorlar, peki siz çok mu düzgünsünüz bana sadece bunu söyle?😂
- +1 yıl
Haha laf anlamıyorsunuz diye aynısını yazıyorum birini anlayıpta sormayı kesmiyorsunuz ki. Düzgün soru mu soruyorsunuzda düzgün yorum atalım? Tabi sizein gibi tiplerin ağzına lafı tıkanların hep yarası oluyor zaten. Hiç bir sevgilimin parası yoktu. Ayrıca paraya sadece kadıb bakıyor yeaa kafasında gezmen bile senin yaranın olduğunu gösteriuor benim değil sürekli bu konu hakkında ağlıyorsunuz
- +1 yıl
Bana bak Allah’ıma binlerce şükürler olsun Allah bana öyle bir tip, öyle bir, boy, pos, endam, yakisiklilik vermiş ki, bakan birdaha bakıyor. Senin gibilerini de sayısız kez yattım, kalktım, HARCADİM. O yüzden benim ağzıma kimse laf tıkamaz ben tıkarım. Çünkü benim gözümde siradan basit birisiniz. Ama ben ne zaman başkalarının sorularında bu tür soruları okusam, senin bir yorumun, terbiyesizce konuşmaların var. Senin bir derdin orası kesin, artık ben buna kanaat getirdim. Bana bak, her kim seni boynuzladıysa defl git ona ağla, bu soru senin tatmin olacağın sorulardan değil. Basit olma, verme kimseye ağlama. ya da kimse sana bakmıyor diye ağlama herkes kalbinin ekmeğini yer. Çıkar karşına birileri elbet.
- +1 yıl
Ortalık malısın yanii anlıyorumm:) sen anca hayaller aleminde laf yıkarsın cicim. Ağlama burlarda evlen bir tanesiyle boş mu konuşuyorsun dolumu görelim 🤭 ben burada senin gibi ağlamıyorum ama senin gibiler çok ağlıyor bak misal soruyu soran sensin ben değilim. Sen ağlıyün ben değil 😏
- +1 yıl
Zeka seviyen maksimum diş sayına denk ki bu tür soruları soranlarla aynı kaderi paylaşıyorsun anlıyorum kadınlar paranız yok diye size iki seksen tekmeyi vurmuş ama biz ağlama duvarı değiliz. Evinde bir acını çek kendine gelirsin :)
- +1 yıl
Belki birseyler yapabilirim diyerek kendini tatmin etmeye çalışıyorsun hala. Ama işlemez. Yine söylüyorum ben para yedirtmem yerim. Senin gibilerini de cookk harcadım çok. Herkesi kendiniz sanmayın. Yoruma bakar misin “paranız yok diye kadınlar size vurmuş” hani tipsiz olsam tipime laf edecek ama edemiyor, bu sefer çaresizliği yüzünden paradan vurmaya çalışıyor ama beceremiyor. Ee kişi kendinden bilir işi. Yabancı hatunları kendiniz gibi sanmayın ☺️
- +1 yıl
Yoo senin gibilere laf sokmak hoşuma gidiyor ama bak onu bile anlamıyorsun pesss 🤭 rezilliğin ile övünüyorsun üstüne alkış falan mı bekliyorsun asalağım milletin parasını yiyorum diyorsun hahahah. Tam senin karakterine uygun hareketlerrr:) ee bul bir yabancı evlen tutan mı vardııı?
- +1 yıl
Yiyorum sanane. Param yok fakirim ben var mı ? ☺️ sen bana laf sokmuyorsun şizofren olduğun icin kendine hayal edip kurguladıktan sonra laf soktuğunu sanıyorsun. Halbuki yukarıda sana neler yazdım “senin gibileri çok harcadım” dedim. Yani bana sökmezsin, inan dengim değilsin. Ben sana 4 XL beden gömlek büyük gelirim bana işlemezsin sen ☺️
- +1 yıl
Ha bu arada yedirmesin bana hemcinsinlerin para siz slksanz ben ne yapayım?😂
- +1 yıl
Ağlama seransın ne zaman bitecek? Sıvıyorsun bildiğin de sen benle baş edemezsin kendi topuğuna sıkan bir vatandaşsın :) benim gibilerini harcayıp ortalık malıyım aslağın tekiyim diyorsun ana idrak sıfırrr. eee anca s4lakların yanında barınabiliyorsun demek akıllı olan ne yapsın ki senii :)
- +1 yıl
Evet söylüyorum söylemekten çekinmem neden söylemeyim? 😂 ahh ahh nereleri çıktı benim karşına biliyor musun görsen “oha” dersin. Ben insgramdan tanistigim Alman kadını Türkiye ye bir gece de, hastaneleri, cafeleri, is yerleri vs… olan Alman kadını buraya yanıma getirttim, hemde ben, gel demeden, zorlamadan 2,3 sonra yanımda oldu sen neyden bahsediyorsun, ağzımı açtırtma daha fazla konuşturma beni istersen?☺️ al sana en basit örneğini verdim. O yüzden diyorum mi sen benim dengim değilsin ben sana cookk büyük gelirim vallaha bak. O yüzden ağlama git sen garibanlara bunları söyle onlarda tatmin olabilirsin bende degil ☺️
- +1 yıl
Ya sen kimsinde biri seni teecih etsin ya. Sanki meraklın var gibi bir de triplere girmiş. Ancaa tipinle tavlarsın zaten. Hoş senin tipine tav olan başkasınada tav olur :)
- +1 yıl
Yatmadığım kişi yok diyor asalak gibi milletin parasını yiyorum diyor birde müslümanlıktan bahsediyor kodumun çakma müslümanı. Sahtekar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteyen tabii ki de yabancı kadınla evlenir. Ama lütfen sizler de yabancı erkekle evlenen Türk kızlarına saygı duyun.
03 Yorumla- +1 yıl
Biz saygı duyuyoruz tabiki. Hem yabancılar bizim Türk kızlarıyla evlendikleri zaman her birine teşekkür bile etmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen saygı duyuyor olabilirsin ama saygı duymayan, medeniyetsizleşenler dolu.
- +1 yıl
O sizin içinde geçerli maalesef
Gizli Üye(18-24)+1 yılTürk kızlarının %90 ı yabancı erkek istiyor ama ülkemize gelmedikleri için
116 Yorumla- +1 yıl
Valla Türk erkeklerinin tamamı yabancı istiyor ona bakarsan 😂
Cevap sahibi+1 yılTürk kızlarını beğenen yabancılar zaten aynı dili konuşmuyoruz ama enerjilerimiz aynı
- +1 yıl
Ne diyorsun ablam anlamıyorum seni düzgün yaz. Yabancılarla sizin mi enerjileriniz aynıymış?😂
Cevap sahibi+1 yılEvet özellikle yunan, ispanyol, italyan
Ve en önemlisi isveç kibar insanların halinden kibar insanlar anlıyor- +1 yıl
Hayatında birtane İtalyan, İspanyol tanımamışsın kalmışsın kalkmışsın kibar insanlar flan diyorsun. Hayır niye gizlisin onuda anlamıyorum. Bu yorumuna gelecek olursam… o kadar çok kadinla beraber oldum sayamazsın o derece fakat Türk kadınları seksin S ‘ni bile bilmiyor. Yok burama yapma, şurama bosalma, burama verme mesela örnekleri bunlar. Şimdi bu durumda sizin enerjiniz nasıl uyuyor hanım efendi bana bunun açıklamasını yapın?😂
Cevap sahibi+1 yılİlk olrak italyan ispanyolları tanıyorum
İkinci olarak gizli olmayı seviyorum
Üçüncü olarak se.. sten bahsetmedim bile zaten nefret ediyorum kişisel olarak ayrıca her şey cinsellik değil ben kafadan bahsediyorum- +1 yıl
Ya tamam sen cnsellikten bahsetmedin biliyorum ama bende sana soruyorum Buda var ısın içinde çünkü bu durumda siz nasıl enerjileriniz aynı olabiliyor?😂
Cevap sahibi+1 yılYa kafa dengi işte enerjiden kastım bu aynı frekanstayız kibar ve eğlenceliler
- +1 yıl
Bak canımın içi yine ikilemdesin kibar diyorsun da benim hemcinslerim boşuna mi Türk kızları çok saygısız diyorlar e hani sizin kibarlığınız?😂😂
Cevap sahibi+1 yılTürk erkekleri mi kibar türk erkekleriyle kibarlık arasındaki mesafe güneşle pluton arasındaki mesafe kadar
- +1 yıl
Bak şimdi ben sana biz kibarız, şöyleyiz böyleyiz demedim ki. Ben sana sordum ona cevap ver lütfen?😂
Cevap sahibi+1 yılKızları genelde kibardır ama bu ülkede kibarlığı tercih etmiyorlar çünkü kibarlık şu açıdan anlaşılabiliyor bazı cahil erkekler tarafından bana yüz verdi gülümsedi kuyruk salladı hafif kadın falan filan bu yüzden insan yerine konulmak için sert davrananlar olabilir
- +1 yıl
Hayır bununla alakası yok cunku sizin en büyük bahaneniz bu zaten. Siz insanlara kibar davrandığınız zaman kimse size yuz verdi bana diye düşünmüyor. Kendimden biliyorum çünkü. Bu sizin bahaneniz ama artık biz bunları yemiyoruz neden anlamıyorsunuz?😂
Cevap sahibi+1 yılBahane mi neee keşke bir günlüğüne kız olsan valla anlardın hiç biriniz anlamıyorsunuz kadınlardan gerçi şöyle bir gerçekte var bazı türk kadınları çok tuaf onlar yüzünden biz yanıyoruz
- +1 yıl
Evet öyle bu ülkede 2-3 kadın düzgün diye bütün kadınlarının iyi olacağının anlamına gelmiyor bu 😉
Cevap sahibi+1 yılVe erkeklerinde aynı şekilde
Gizli Üye(36-45)+1 yılyabancı hatunlar cinsellik konusunda aşırı özgür. kendi memleketlerinin erkekleriyle yatıp yatıp sonra bize kakalıyorlar kendilerini. ben istemem ama kabullenene eyvallah.
23 Yorumla- +1 yıl
Boynuzlanma ruhlarına işlemiş harbi hemcinslerinin.
Cevap sahibi+1 yıl@Ateşinkızılı benim patronumun hanımı ecnebi, kadın sadece kendi ülkesinin erkekleriyle değil, türkiyeye gelince bir de burada onlarca adamla yattı (biri de benim) ve sonra patronumla evlendi. hayret ettim ama ne diyeyim mutluluklar.
- +1 yıl
Skskskk🤣🤣🤣 sen ciddi misin? O adam da 1 yıldan sonra başka kadına gider bunu hor görür merak etme erkekleri biliyorum artık hevesleri geçesiye kadar. Evliliklerde bu yüzden çok boşanma oluyor.
+1 yılErkekler de kadınlara karışıyor bu konu da bırakın evlensinler erkekler yabancılar ile soyları bozulur en fazla🤣
151 Yorumla- +1 yıl
Erkekler yabancılarla ile soyları bozulur derken? O sizin icin olmasın? Ben s*k*rsem tohumu Türk olur, siz s*k*rseniz tohumunuz hristiyan kafir olur. Şimdi kimin soyu bozulurmuş? Farkı anlatabildim mi? Bu nasıl bir sacma görüştür böyle?😂
- +1 yıl
Soyu kadın yürütür erkek değil. 🤣🤣🤣 Sen boş yere tohumum Türk olacak sanma avun dur ya da ne bilem yani🤣
- +1 yıl
Aha soyu ilk defa kadın yürütür diyen bir bilinçsiz gördüm. Arkadaşlar bakın soyu kadın yürütüyormuş 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@sananekardeş1 kanka öyle ölmez füze 🚀 atsaydın hajahahhajsjsj
- +1 yıl
Erkekliğini bile yaşamamışsın zavallı soyu ben yürütürüm diyorsun 🤣
- +1 yıl
Olum bunlar Beşiktaşli mi la? 😂
Tineri ceke ceke beyinleri sulanmış bunların. Ne içiyorsunuz kızım siz?😂 hadi madem öyle size bir soru? Madem soy sizden gidiyor, peki niye bizim soy adımızı alıyorsunuz? Peki niye ev hanımı siz oluyorsunuz? Peki niye iliskide benim spermlerimi sen içine alıyorsun? Hani soy senden gidecekse ben senin spermlerimi içime almam lazım degil mi?😂😂 - +1 yıl
@ExtraBigcock sen niye kudurdun sende mi erkekliğini yaşayamadın yaşatan kadın olmadı? Füzeniz ancak elinizle nikahlanmaya yeter sen kafanı yorma...
- +1 yıl
@atesinkizili nerden biliyorsun bunu yanımdamısın 😂 yaşın kadar kızla seks yaşantım oldu ama ben bunu kanıtlamak zorunda değilim. Ben sadece senin gibi beyin sizi görünce beynimi çıkarıp yoruma katıldım. Şartlar eşit olsun ki adil olsun 😉
- +1 yıl
Yaaa senin soyadını alan kadın senin soyunu yürütecek diye bir şey yok. Kendini kimsenin gözüne büyük gözükmeyen bir soyadıyla avutma. Osmanlı'ya bak Hürrem Sultan Kanuni ile çiftleşti ama çocukları hep Hürremin genini aldı. Türk genini asimile etti. 🤣 Dangalak azıcık tarih öğren Türk devletlerinin çoğu Türk kadını ile evlenmedikleri için yıkıldı 🤣
- +1 yıl
Hayır bak kudurmadi kudurmadi sen bi sakin ol, soruma cevap ver? 😂 çünkü oda şaşırdı. Skandal bir yazı yazdın buraya soy benden yanı kızlardan gidiyor dedin o yüzden oda şaşırdı. Muhtemelen daha bir kitap bile okumayan, sosyal hayatla iliskisi olmayan birisin ki böyle birsey yazdın. Neyse sen yukarda sorduğum soruya cevap ver bekliyorum?😂
- +1 yıl
Off ne saçma, ne kıro argümanlar... Sen zaten sakın Türkle evlenme, seni yabancı kardeşlerimize iteleyeceğiz. Bir kadın ve erkek beraber olunca doğacak çocuk hem annenin hem de babanın genlerini alır. Soyisim meselesi ise toplumsal bir durum, mirası belirlemek için, kaldı ki bu durumu değiştiren tonla ülke var... Ayrıca tabirlerin ve halin tavrınla tam bir TC erkeğisin.
- +1 yıl
Bak o başka birsey o tercih meselesi ama sen soy kadından gidiyor diyorsun. Bu söylediğin le başka birsey 😂😂😂
- +1 yıl
@imnotsure ne diyorsun sen ya sana mi soracağım?😂 seninle muhatap değilim farkındaysan?
- +1 yıl
@ExtraBigcock yaaa işte bu kadar kjzla olmuşsun ama biri de çıkıp sana erkekliğini yaşatmamış bunu yaşamadığın için bedenden bedene atlamışsın. 🤣🤣🤣 Ayyy bir de övünüyor canım
- +1 yıl
Salkkkyaaa
- +1 yıl
Kusura bakma kardeş aynı şey. Erkek bile zekasını anneden alır bilmem anlatabildim mi? Eril enerjisini babadan alır.
- +1 yıl
@atesinkizili erkekliği yaşamak evlilik le olmaz. Az önce elini kullanmışsındır dedin ya ben ona cevap verdim asla kendimi kanıtlamak zorunda değilim sende kanıtlamak zorunda değilsin. Burada ki konu senin cahil ve Kezban olman
- +1 yıl
- +1 yıl
Hahah onu yazan pembe üyeli zaten takma. Hem biz haklıyız küfür etme sakin 😂
- +1 yıl
@ExraBigcock pembe üye bu takma 😂
- +1 yıl
@emirist07 beyin algoritman seksting yapmayı geyik muhabbeti olarak algılıyorsa eğer sana da yazık. Ben malafatı çıkarırım koyarım masaya isteyen kadın beğenir alır isteyen almaz. Kadınlar her zaman mal statüsündedir erkekler ise alıcıdır. Biz kadınları beğenirsek alırız severiz sever evleniriz kime ne ister pavyonda karı kaldırırım istersem köyden. Mesele bu meseleyi anlatmaya çalışıyoruz cahil kezbanlara ama sende.. mguard olduğun için anlaman zor
- +1 yıl
@sananekardes1 belli zaten kanka ayrıca asosyal birisi geçen konunun birisinde seksting için yalvarıyordu orada gördüm konuda yıkık ya bu jdjdkkdkdkd
- +1 yıl
@ExtraBigcock ben sana keko kıro demedim ama sen bunu kanıtladın. Evlilikle taçlanır. Dişil enerji nedir hissettiren olmamış işte geveleyip durma kabul et.
- +1 yıl
Bırak kanka pembe üye bu cevap verme buna. Baksana konu nerelere geldi daha cevap bile veremediler pembe üyeler😂
- +1 yıl
@atesinkizili Türk kızları o kadar kezbanki dişil enerjiyi bırak kendinize hayrınız yok sizin fok balığı gibi yatmayı biliyorsunuz ancak yatakta 😂 neyse ağlayarak zırlayarak devam edebilirsin
- +1 yıl
Kezban demeyelim de cahil egosu diyelim. maalesef çok bilgisizler
- +1 yıl
@ExtraBigcock kadınları mal olarak gördüğün için ne sevgi göreceksin ne aşk ve sana hep senin gibi mal olarak kullanılmış olanlar gelecek. Anneni de o zaman baban mal olarak almış Allah yardım etsin sana gerçekten hep yarım erkek olacaksın
- +1 yıl
Kızlar sizde egonuzu bir yere bırakın. Sizde daha bilgili şeyler elde edin. İnsanlarla güzel anlasın bunlari kız arkadaşlarıniza anlatın yoksa durumunuz harbiden vahim
- +1 yıl
@atesinkizili benim anamı babam almış senin ananı da senin baban. Ben erkek olarak evde kalmam istersem pavyonda kons bile kaldırır evlenirim. Ama sen evde kalırsın erkekler sana talip olmazsa çürür gidersin. Allah yardımcın olsun yarım kadın halinle
- +1 yıl
😂😂😂 hadi ben derse giriyorum sonra gelirim
- +1 yıl
@ExtraBigcock yaa sen gördüklerin ile karıştırma beni sönmüş dikli. 🤣
- +1 yıl
Sen niye resmini koymuyorsun?
- +1 yıl
@atesinkizili 19 cm damarlı hemde görmek istersen yaz Instagram atayım anlık ama ben kanıtlamak zorunda değilim kimseye kendimi. Doğru seni gördüklerim ve sktklerim ile karıştırmam çünkü onlar bu penisi hak ettiler ve tattılar 🙂 sen benim sktğm orspu bile olamazsın. Sarkık gögüslerin, yağlı vücudun ve basenlerin ile sana mutluluklar jsjdjjejd
- +1 yıl
@ExtraBigcock 🤣🤣🤣 ulan ne komik adamsın yaa fake fotolarla milleti kandırıyon çıka çıka 9 cm çıkıyor. Ben seni erkek yerine bile koymuyorum ki. Sen dğmbğksğn beraber olduğunda or... Benim bedeninle ilgili sorunum yok sonuçta koynuma senin gibi cano almıyorum 🤣😉
- +1 yıl
Pezıocukları
- +1 yıl
@atesinkizili instagram da görüntülü konuşma var biliyorsun dimi açarım malatafı cantimi cantimine gösteririm ama ben bunu diyorum ya sana kanıtlamak zorunda değilim. Buna sahip olan olmak isteyen sıra da bekleyen çok kız var. Git şimdi zamanen altına yattığın Micro penislileri hayal ederek mastürbasyon yap 😂
- +1 yıl
@ExtraBigcock ben kimseyle olmadım sana boşuna mı diyorum etrafındakiler ile karıştırma diye. Senin penisin kalitesiz yerleri hakediyorsa benim sorunum değil. Bakireyim diyince karşımdaki erkek direkman ilkim olmak istiyor benim sahte penise ihtiyacm yok yani hadiiş çççüzzzz
- +1 yıl
@atesinkizili klavye başından bakire olup olmadığını bilemem. Kızlık zarı zarar görmemiştir ama tampon hasarlıdır. Bakirelik sadece zardan ibaret değil yani 😂 diyorum ya siz kadınlar mal statüsündesiniz ister istemez o erkeğin kararı işte hadi çüzz 😊
- +1 yıl
@ExtraBigcock demek ki anneni de baban mal olarak almış. Ben kendimden eminim peki ya sen kalitesiz yerlere penis sürecek kadar değersiz görmüşsün kendini. Tampon hasarlıdır derken ne demek istedin? Bilmiyorum. Sanırsam hasarlı yerlere çok layık görmüşsün kendini ondan biliyorsun 😉 hadiiş çüzzz
- +1 yıl
@atesinkizili senin anneni baban almış benim annemi babam. Az önce kendin diyordun ya hani hiç bir kadın size hissettiremedi elini mi nikahlıycan diye ama ben istediğim her kızla yattığımı söyledim. Senın deyimine göre eliyle kendini tatmın eden senmişsin ama ben değilim çünkü bakireyim diyorsun 🙂 hasarsız kızları hasarlı hale getiren gene benım ve benım gibiler. Hani anlatabiliyor muyum istersem seni veya senin gibi bir bakire kızı almam gider Rus kadın kaldırır basarım nikahı hani anlatabiliyor muyum. Hani mal alıcı statüsü olmazdı bak oluyormuş meğersem mesele tercih meselesi anla artık 😃
+1 yılKezbanlık ruhların da var çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kadını dünyanin en asil kadinidir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım