Beni seviyor mu beklemeli miyim?

8 ay önce bir kıza aşık oldum. Sınıf arkadaşıma. Hep bakardım bazen yanına gider otururdum sevdiğimi hissetmişti. 1 ay önce aynı gün doğduğumuzu görmüş) 18 Nisan . Ve çocuklar demiş bu tesadüf deği, sizden olabilir mi demiş? O da olabilir hayat mucizelerle dolu, ben de ondan hoşlanıyorum deyip gülümsemiş.
Biraz farklı biri aşk işleriyle ilgisi olmaz sanırım daha önce de sevgilisi olmamış çekiniyor olabilir. Geçen yanına gittim dedim olanları biliyorsun bizden olur mu? seni rahatsız ediyorum mu diye sordum. O da rahatsız etmiyorsun üniversiteyi kazanalım olabiliriz şimdi ailemin gözü üzerimde, kendime söz verdim ki üniversiteyi kazanmamış sevgilim olmayacak. Arkadaşları da şaşırdı bu cevaba, demiştiler ki söyleme çok sinirlenir ama öyle olmadı.
Bence birşeyler hissetmese hayır derdi. Çünki 8 ay önce geldi ondan sonra da ben geldim benden önce bir çocuk itiraf etmiş hala konuşmuyor nefret ediyorum diyor. BAŞKA SEVDİĞİ FALAN ASLA OLAMAZ ÇÜNKİ HEM İLİŞKİSİ OLMAMIŞ HEM DE EN YAKIN ARKADAŞLARI BİLE SİZİN ARANIZDA BİR ŞEY VAR BEN DE BİLİYORUM DİYOR.
Şimdi ise yanına gitmiyorum arkadaşları yanında oluyor gidemiyorum yani) ve fazla da üzerine gitmek istemiyorum çünki üniversiteyi bekleyelim demiş. Ama bana fazla bakmıyor. Bu gün 2-3 defa göz-göze geldik ona baktığımı gördü. Bilmiyorum zaten farklı kız hem bekle demesi bile bir ışık var demek. Ama davranış olarak göstermiyor. Normal mi bu? Beklemeli miyim? 1 ay sonra gidip tamamen herşeyi konuşmak istiyorum. Sen ben "biz" hakkında. Bekle dedin beklerim, peki sen de bana karşı birşeyler hissediyormusun demek istiyorum.
Yani kısaca böyle demiş birinin davranışa fazla yansıtmaması normal mi?
Çocuklar çekiniyor daha önce sevgilisi olmamış diyorlar. Ve bu gün bilgisayar odasında "GECELERİN DERDİ" şarkısı dinliyordu.
Olur mu bizden?
Güncellemeler
+1 yıl
Bilgisayarda onu dinledikten sonra kalktı ve ben girdim şarkıyı dinledim. Şarkının da sözleri böyle).
İçimdеn diyo'm, "Lütfen benim ol"
Dershanе, üstümde deri mont
Anla artık, seni seviyo'm
Dağıldım ben de gitgide hep
"Keşke" demek zor, ama seninle de
Hissettiğim tek gerçek şey
Bu şarkı mektubum, aç dinle
Beni seviyor mu beklemeli miyim?