Uzun süredir bitmeyen ilişkinin "sen bilirsin" le bitmesi?

6 sene önce erkek arkadaşımla tanışıyorduk. Bir süre yakın ne oldu anlamadan ilişkimiz koptu. Kendisi iş gereği yurtdışına çıktığını 2 seneye yakın orada bulunduğunu söyledi. Geldiği ilk ay bana ulaştı. Numarayı falan sildiğim için başta tanımadım. Kendisinin olduğunu söyleyince tekrar ara ara konuşmaya başladık. Başlarda ona karşı soğuk olsam da, ona karşı duygularımın yoğunlaştığını farkettim her şey yoluna girerken. Her sabah her akşam ilgili olan insan her geçen gün birden bire ilgisiz olmaya başladı. Enn sonunda dayanamayıp nedenini sordum. Aldığım cevap ise o içimden ne geliyorsa onu yapıyor ve söylüyorum birine hesap vermeye gelemiyorum. Böyle ilişkilerde sıkılıyorum. Umursamaz oluyorum bi süre sonra dedi. Ne istediğini sordum. Nasıl bir ilişki istediğini veya ne yapmam gerektiğini, beklentinin ne olduğunu. Bana, senden herhangi bir beklentim olmadığını, sen ne istersen onu yap dedi. Bende ozaman görüşmeyelim dedim. Ve ilişki bitti. Tabi kırıldım üzüldüm. Hiç bitmemesi için çaba sarf etmeden tamamm demesi. Şuanda onu özlüyorum şunu fark ettim ki onunlayken kendimi daha rahat hissettiğimi anladım. Sizce özlediğimi yazıp tekrar denemek için yazmalı mıyım?
Uzun süredir bitmeyen ilişkinin "sen bilirsin" le bitmesi?