Aşk İlişkileri Nişanlınızın eski nişanlısına hediye ettiği eşyaları kabul eder misiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nişanlının ailesine tekrar masraf yaptırmamak için eski nişanlıya alınmış hiç kullanılmamış hediyelikleri kullanır mısınız? Nişanlınızın eski nişanlısına hediye ettiği eşyaları kabul eder misiniz? Cevapla Nişan Soruları Hediye Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Yani eğer ki nişanlımın durumu kötü değilse, kabul etmezdim. Ama durumları kötüyse belki bir tık kabul edebilirdim 😁 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok anlayışlı bir bakış açısı :) Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Ooo zor durum hani ev araba gibi olsa olurda atlet don olmaz :)) 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yok o kadar da değil :) Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl ahahahaah itinayla çöpe atılır hepsi. o kadar da değil 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sil baştan diyorsun :) Illecebrous +1 yıl bi zahmet...
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ben etmezdim. Baskasina alinmis, dusundukce sinir olurdum 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O sevgiden kaynaklanan kıskançlık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir ben istemezdim. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Zor herkes istemez :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır. Benim zevkime uymayacak belki. Zevkime uysa bile çöpe gider onlar 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevkime uymuyor diyip başka aldırtrırım Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok fenasın ya 😬 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır kullanmam tabii ama satarım ndjdk 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok ticari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eeeee hayat böyle 😂 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayır. hiç vermesinler daha iyi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çöpe attır hepsini kabul etme bence 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana alınmadı hiçbiri ikinci planda bi insan mısın Yorumla
dudunmubeni4 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. K*çına sokarım shrjj 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani eğer ki nişanlımın durumu kötü değilse, kabul etmezdim. Ama durumları kötüyse belki bir tık kabul edebilirdim 😁
Çok anlayışlı bir bakış açısı :)
Ooo zor durum hani ev araba gibi olsa olurda atlet don olmaz :))
Yok o kadar da değil :)
ahahahaah itinayla çöpe atılır hepsi. o kadar da değil
Sil baştan diyorsun :)
bi zahmet...
Ben etmezdim. Baskasina alinmis, dusundukce sinir olurdum
O sevgiden kaynaklanan kıskançlık
Olabilir ben istemezdim.
Zor herkes istemez :)
Hayır. Benim zevkime uymayacak belki. Zevkime uysa bile çöpe gider onlar
Zevkime uymuyor diyip başka aldırtrırım
Çok fenasın ya 😬
Hayır kullanmam tabii ama satarım ndjdk