Bayanlar baylar, lütfen destek 😿
⇨Servisimizde biri var. Bi ara yanım boşken gelip oturmuştu. Görsel olarak beğenmiştim fakat tanımıyordum. Ben ona instagram 'dan istek attım. Takipleştik. Sonra bu çocuk hastaneye enjeksiyona gelmeye başladı ama benle alakası yok 🤦🏻♀️
Hatta zamanla beni takipten çıktı ve takipçileri arasından da çıkardı ☹️ Ama tanısa asla öyle hareketler yapamayacağını, tam aksine çok da seveceğine inanıyorum.💨
Uzun zamandır enjeksiyona gelmiyordu. Ki ben ona yapacağımda hep ellerim titriyordu. Ama başka hiçbir kimsede ve işlemde elim o kaddddar titremiyor.
Bugün yine geldi. Ben, bana instagram 'dan yaptığı hareket üzerine çok umursamadım. Fakat odaya geçtiğimde yine ellerim tir tir titredi 🙈
⇨Servisimizde biri var. Bi ara yanım boşken gelip oturmuştu. Görsel olarak beğenmiştim fakat tanımıyordum. Ben ona instagram 'dan istek attım. Takipleştik. Sonra bu çocuk hastaneye enjeksiyona gelmeye başladı ama benle alakası yok 🤦🏻♀️
Hatta zamanla beni takipten çıktı ve takipçileri arasından da çıkardı ☹️ Ama tanısa asla öyle hareketler yapamayacağını, tam aksine çok da seveceğine inanıyorum.💨
Uzun zamandır enjeksiyona gelmiyordu. Ki ben ona yapacağımda hep ellerim titriyordu. Ama başka hiçbir kimsede ve işlemde elim o kaddddar titremiyor.
Bugün yine geldi. Ben, bana instagram 'dan yaptığı hareket üzerine çok umursamadım. Fakat odaya geçtiğimde yine ellerim tir tir titredi 🙈
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet geçmiş olsun, ondan hoşlanıyorsun 😁
Ama beni instagramdan çıkarması falan hiç etik değil ya hshdhha kırıcıydı benim için 😅
Birileri yanmış çocuğa
Tek taraflıysa varsın olmasın be :(
tek taraflı gibi :/
Kalbin hastalanmış, tutuşmuşsun. Hangi şehirdesin?
Yapma
Heyecandan ben birini beğenince bana da öyle oluyor.
Oysa takip mevzusunda yaptığı şey de canımı sıktı yani konduramadım kendime, çünkü sıcak kanlı biriyimdir tanısa sever eminim de halt yedi😏
Belki sen de aynısını yaşatmışsındır daha önce birine
Olabilir bilemiyorum 🤷🏻♀️
Çocuk senden etkilenmemiş. Belki güzelsindir ama çocuğun tarzı başkadır
O da olabilir ama benden hoslansa iyiydi ya bi tanısırdık en azından. Ne olursa olsun, insana tanışmaktan zarar gelmez.
Herkes senin gibi düşünmüyor işte. Tanışmaktan bir şey olmasaydı çok insan tanırdım.
Mesafesini bilene zarar gelmez ya, bu basit bir şey