Kızlar, Kızlaaaaar acil yardımızına ihtiyacım varr hoşlandığım çocuğun sevgilisi var ama bana bi garip davranıyor sizce neden 2?

Aradan 3-4 ay gibi bi süre sonra tekrar buluştuk, kız kardeşim diyebileceğim biri onun abisi misafir olarak gelen kuzeni ben ve O. Bey, en yakınımın abisiyle en yakın arkadaşlar onlarında kardeşten öte bi yanı yok. Bana elini uzattı ve tokalaştık o an şaşırıp kaldık arkadaşımla çünkü normalde sarılırdık sonra gidip diğerlerine sarıldı. Bu olaydan 1 gün sonra yine gurupta kuzenim olan birinin doğum günü vardı tabi hepimiz davetliydik, ne olduysa o doğum gününde başladı aslında, 1 gün önce benimle tokalaşan çocuk bu sefer sanki beni tekrar gördüğü için Mutluydu biraz şımardık onunla eğlendik fakat yok yine bi soğukluk var, bende onu kıskandırmayı denemek istedim ve başarılı da oldum, deliye döndü!

Karşımıza oturup bizi izledi resmen. Bu doğum gününden sonra kimse pek dışarı çıkmadı. 1 hafta önce tekrar bi doğum gününe davetliydik ve tabi hepimiz gittik, en yakın arkadaşımla aynı okuldalar ve bazen otobüste görüşüp doğum gününe gitip gitmeyeceğimizi sormuş kaç defa. O gün geldiğinde karşıma oturdu. Masanın bi başında ben diğer ucunda da o vardı, sürekli bana bakıyordu çaktırmadan ve birçok defa göz göze geldik ben hep gözlerimi kaçırdım biraz utandım ve bu durum onun hoşuna gitmişti, bi yerden sonra şakayla karışık

,, ne bakıyorsun be’’ falan dedim bakamazmıyım diye cevap verdi falan filan arkadaşım bana o doğum gününde ondan sürekli kaçtığımı söyledi ki haklıydı da videoları izleyince farketim o gelince ben gidiyorum resmen e hal böyle olunca sinirlendi ve A kişisine giti, kızın içine düştü resmen ikisi beraber bi odaya girdiler artık orada noldu bilemem kıza yakınlık gösterirken sürekli bana bakıyor tepkilerimi merak ediyordu onu deli gibi kıskandığımı farkındaydı. Ertesi gün onun doğum günüydü fakat stajda olduğu için haftasonu kutlayacağını söyledi, o gün ona saat 20:12 de bi doğum günü mesajı attım teşekkür etti ondan sonra hafta sonu saati mesaj atıp buyur gel dedi ve gitim, o gün tıpkı onun beni o doğum gününde izlediği gibi bu sefer ben onu izledim. A kişisine aşırı derece bi yakınlık gösterdi bana ise kafasını döndürüp bakmadı bile, ben de sırf ona inat yine kuzenimle takıldım biraz ve ufak bir kıskançlık sezdim, diğer üç kızla dans etti fakat ben ona hadi bi kızı dansa kaldır dediğimde benim başım bağlı dedi bana. Eğer A. Kişisine nasıl davrandığını görseydiniz bana gerçekten bırak bu çocuğu belli onu seviyor derdiniz bende öyle dedim en sonunda onunla tokalaşıp kapıya doğru yöneldim elimi tutu bana sarıldı ve gözlerimin içine baktı ufak bi tebessüm vardı yüzünde brak beni dediğimde brakmadı gitmek istediğimde sıkı sıkı sarıldı ve o gündem beri hiç görüşmedik yani 4 gündür. Ve dün hikayesinde sevgilisiyle resmini paylaştı. Eveeet kızlar durum böyle ne diyorsunuz?
Kızlar, Kızlaaaaar acil yardımızına ihtiyacım varr hoşlandığım çocuğun sevgilisi var ama bana bi garip davranıyor sizce neden 2?