Yaşayanlara Allah sabır versin
Aranızda uzak mesafe ilişkisi yaşayan var mı?
Yaşayanlara Allah sabır versin
Yaşadım anlatayım 2 yıl önce tanıştık online oyundan o Ankara'da yaşıyordu ve benden 2 yaş büyük ilk arkadaştık öyle oyun arkadaşı işte oyun oynuyorduk sonra samimileştik telefon numaralarımızı verdik birbirimize konuyorduk tüm gn discord dan oyun oynarken wp den gece yatmadan önce görüntülü arıyordu falan ve sevgili olduk sonra yanıma geldi bende onun yanına gittim defalarca 1,5 yıl çıktık Kasım 2021 de ayrıldık çünkü benden önceki sevgilisi ile konuştuğunu öğrendim beni onun yerine koymuş unutmaya çalışmış onu gibi bir mevzu vardı ortada bunu öğrendiğim gün çok koydu bana onca yaşadıklarımızdan sonra ayakta uyutması ve uzak olduğum için her şeyden habersiz olmam Uzak mesafe ilişkisi yapılır önemli olan aşk güven ve sadakat bunlar olmadıkdan sonra aynı şehirde olsanız bile bi halta yaramaz o ilişki kısacası karşındakinin karakter meselesi bu
Mesafe ilişkisi sonrası evlendik biz☺️ geçtim yani o yollardan
Allah gönlüne göre versin ❤️
Buna karşıyım, yani uzak dediğin bir ihtiyacı olduğunda bir kaç saat içerisinde yanında olamayacaksam, bile bile özleyip, bile bile de buna katlanmak bana saçma geliyor. İşi icabı geçici olarak uzak olmak farklı, ama uzak başlamak Mantıksız.
Özlediğin zaman, görmek istediğin zaman Alo neredesin, hadi şuraya gidelim diyememek, planlı ve ya plansız görüşmek için hiç bir net gün ve saat ayarlayamamak, her görüşme iki taraf için yol, mekan derdine düşmek..
Mantık dışı gerçekten..
Ek olarak, uzak mesafe sadece onunla yan yana iken olan aşkı tetikler. Uzak olduğunda onu tanıdığın kadarı ile yetinirsin ve aslında paylaşamadığın sosyal hayatın, birlikte yeme, içme, gezme gibi alanlar kısıtlı zamanlara sığdırıldığı için, özledim dediğinde sadece kısıtlı paylaştığın zamanları özlersin. Bütün aşkı o anlara yüklersin. Yan yana geldiğinde ise, onu yarattığın iç dünyandaki, kendi kılıfına uydurduğun bütün özelliklerinin onda çıkmadığını görünce, kaçınılmaz son.
Dediğim gibi, sadece sonunda kavuşmak var ise, görüşme mesafesi çok uzak olmayan geçici durum ise olabilir.
evet yaklaşık olarak 322 km uzakta kendisi..
Cevap
34Cevap
Uzak ilişki zordur, yanında olmak istersin o an olamazsın sürpriz bir şekilde çıkıp gidersin o seni bekliyor olur vs rutin yakın ilişki daha cazip ama zor olan da mutlu ediyor olmalı
O kiz için dünyanın öbür ucuna kadar giderim... Antep de neymiş
Zamanında yaşadim. Kolay olmuyor. Ancak guven ve sevgi varsa yapilabilir.
Aksi durum zaman kaybi.
Günaydın.
Sevgili yok . Olsaydı farklı şehir zorlar acıtır.
Bu zamanda böyle ilişki pek kalmadı. Çünkü uzakta insanın insana tahammülü pek yok
Yaşamadım, istemezdimde uzaktan ne yapcağı belli olmaz güvenemezdim
Sevgilimle uzak şehirlerdeyiz, aramızda 5 saatlik bir yol mevcut.
Bu karşındaki insanın uzak ilişki düşüncesine ve güven duygusuna göre değişebilecek bir şey.
evlenin bir an önce😊
var diama kavusamayinca bitti
Sende mi uzak aşk yaşıyon yoksa 😁
@çaresiz80 nasıl bilmiyorum anlamadım d
Aslında anladım da senin karamsarlığını anlamadım. Aynen boş ver anlamasam da olur 😃
Neden aklınız hep dedikoduda
Saçma geldi neyse
Yaşamışlığım var tam 10 ay sonra bitiverdi
Sevdiğin mi uzakta yoksa mecburiyetden mi?
Yaşamıştım yakın zamanlarda
yok beee hiç bana göre değil
Dokunamadigim bişeye aşk demem
Ask zor ve yorucu iken uzak ask hepten beter
Sanala tövbeliyim eskiden vardı benim
Bir zamanlar 1.5 sene yaşamıştım
Uzak aşk herzaman tatlı aşktır
Eskiden yaşamıştım
Varrr
öyle ilişkim olmuştu ama şu an kimse yok.
Hayır yaşamıyorum
Var ama sağlam olmuyor
Yaşamak istiyorum nasıl bir duygu diye
Sen yaşıyon mu peki
Vardi
Beni heyecanlandıran biri var ama :^)
Cokmu özlüyorsun?
Evet var ne olduki
Evet, ben
Uzak ilişki olmuyor maalesef
Bu yaşta zor olur😬
Uzak mesafe boş iş