Doktorda eşiyle arasındakileri anlattı?

Eşiyle arasındaki şeyleri anlattı gibi oldu. Bir ev kiraladık ortak 3 katlı. En üst katımızda benden yaşça büyük bir abla eşiyle yaşıyor mutfak falan ortak. İsviçre’de yaşıyoruz onlar yemi geldi. Uzun zamandır çocukları olmuyor bende işten ayrıldım boşum onunla birlikte hep çocuk için doktorlara gidiyoruz. Ben 19 yaşındayım o 35 . Yine doktora gittik bir gün sadece jinekolog. Kadın bana 1-2 yıldan beridir çocuğumuz olmuyor halada olmuyor bir türlü dedi ve bende çevirdim. Sonra birden detaya girmeye başladı bizim eve taşıdıklarından beridir yani onun deyimine göre 4-5 aydır denemelerine rağmen çocuk olmuyor. Bende garip oldum üst katımda hemen neler oluyor ben uyurken falan. Böyle bi farklı bakmaya başladım djdjdj değişik oldum yani bunu bu kadar açıklayıcı anlatmasaydı keşke sizce haksız mıyım birde bana adet kanının resimlerini gösteriyor. Bazen onu yarı çıplak görüyorum doktorda. İleride kocasında gelirse napıcam ben haksız mıyım kadın benden hiç çekinmiyor internetten çeviri yapıp doktora ben görmeden de gösterebilir bence siz ne düşünüyorsunuz çok garip oldum?
Doktorda eşiyle arasındakileri anlattı?