Bulduğum zengin koca adayını nasıl ayarlarım?

Bende Almanya’da yaşıyorum durumun üst seviye diyebilirim şunu söylim birbiri görüşme herzaman ciddiye alınır öyle sosyal medyada kimse Umursamaz
Evet bende onun için gittiği yere gidip yüzyüze tanışmanın yanıma gelmesinin yolunu arıycam ama yalı 10 yaş felan büyük
Nasıl açılmasını sağlarım olgun birinin yaşına yakın olduğu için sen daha iyi anlarsın
Aslında 15 yaş
Aynı yerde çalışmıyoruz bir kafede görebilirim o sırada işle ilgili bişey sorulmaz diye düşünüyorum başka bişey sormam lazım ama ney? Çok mantıklı numara gerektirecek bir soru olmalı bu? Acaba iş mi istesem diycem çok ezik olur ya da yakın oturup bişeyleri duyurmam lazım onjn konuşma başlatması için
İşte ben bakma konusunda pek iyi değilim nasıl bakmalıyım rahatsız etmeden ne sıklıkla bakıyım
Ay çok harika fikir eig seçeceğim Allah razı gelsin. Ama beni basit görür mü sence? Yşı da var ne düşünür o da önemli
Evet mantıklı sen olsan böyle birinin yanına gidermiydin peki neler yanına gitmende etkili olurdu
Vay a*q senin yüzünden insanlara güvenim kalmadı.
Niye paran mı var
Giziliyim onun için rahat cevap veriyim, sadece şöyle söyleyim aklına gelen en lüx 4 araç markasından hepsi var
E ozaman neden burada takılıyorsun git bin gez arabana boş sitede ne yapcan
Tanısan bu yorumu yapmazdın zaten, türkiyenin %70 ini gezdim, 7 ülke gezdim. Burada sadece insanların ne sorular sorduklarını iç dünyalarını merak etiğim için giriyorum oda nadiren.
Tanısan sende bu yorumu bana asla yapmazdın
Atığın başlığa bak istersen. Bana da çok fazla mesaj gelir sırf bu yüzden arabamı uzağa park edip okula yürüyerek gidiyorum.
Neden böyle yapıyorsun ki araba bir tek sende yok sonuçta okuduğun yer çok mu kötü
Okuduğum yer kötü değil arabam çok iyi göze çarpıyorum. Hep bu şekilde bana yaklaşıldığı için artık beni ben için seven bir kız arkadaş istiyorum.
Aslında bu şekilde okula gelen çok var ama ben başımı çevirip bakmaya utanıyorum hemde karşıdakinin egosunu yükseltmek istemem hemde okuduğum yerde herkes arabalı bi farkı kalmıyor hangi şehirde okuyorsun gizlisin diye rahat soruyorum
Doğru egosu tatmin olanlar zengin insanlar, Bilkent üniversitesi
Ama senin bunu saklamana hiç gerek yokmuş zaten zengin üniversitesi gittiğin yer Ankara çok zenginin yaşadığı biryerdir diye düşünüyorum büyük şehir çünkü. Ayrıca sen kendine uygun bir kız bulup seç kızların sana zarf atmasını beklersen araba meraklısı olan yazar tabi ayrıca bi kızın yazması erkek açısından pek hoş karşılandığını hiç duymadım. Benim hiç sevgilim olmadı ünideyim ve herkes güzelliğim den bahseder kimseyede gidip yazmadım
Aslında zengin peşinde koşanlarda onlarmış yazanlar benim ki bir istek gidip yazmadım ona buna
Sen içine kapanıkmısın
Cevap
4Cevap
Neresi çalıştığın iş yeri? Konsept ne?
Çalışmıyorum öğrenciyim
Yaş kaç
Fizik nasıl?
21 167 8 boy kum saati kumral normal bi kız
Taktik vereyim SAN
Bizim baldızda İsrailli iş adamı ile evlendi
Hemen alayım taktikleri
Açtım gizliliği
Burdan yazamıyon mu oku güncellemeyi
Çok basit birsürü yolu var
Hadi canımm. Örneğin?
Ama arkadaşla bir bağlantısı yok ki hemde arkadaş olmaz yanlız yapmalıyım bunu
Aklıma takılıp düşmek geldi ama bayılmak bilmedim gülerim felan diye 😂😂😂
Bakış atsam nasıl baksam iletişim kurar
Mantıklı
Hayret ettim mantıklı ilk defa bir erkek bu tarz soruya kin kusmadan fikrimi beğendi. Çok teşekkürler
Fikrimi geliştirmeye yardımcı olursan sevinirim
Ola bilir
Ama nasıl olacak fikrin varsa yazabilirsin
Güzelmisin
Çok beğenirler
Neden zengin istiyon
Sadece parası olan insanlar saygı görüyor çünkü bende saygı duyulsun istiyorum
Çokmu fakirsin
Hayır değilim hamdolsun
Daha ne zenginin de bir sürü boku olur bence hakkından hayırlısını iste daha iyi
Öyle düşünme fakirin olmuyor mu boku ben bi şekilde bulmalıyım
Anlaşıldı sen para yemek istiyon bulursan bul ye
Para yemekten ziyade çalışmayım rahat bi yaşantım olsun çocuklarım olsun yeter güzel bir evim rahat yaşam bu yani
Çalışıyonmu sen
Okuyom
İyiya oku kendi ekmeyini kendin kazan mesela avukat veya öğretmen ne bileyim bişey ol bence ozaman mutlu olursun eminol
En İyi Cevaplar