Herkese merhaba bir şey sormak istedim sizlere 6 aya yakın bir ilişkim var ve bı kaç gündür aramızda soğukluk olduğunu hissettim ve hislerim dün gece doğru çıktı açıkladı: hala seni seviyorum ve sevdiğimi de hissediyorum ama eskisi kadar güçlü değil sanırım emin değilim dedi aramızdaki bu sorunu düzeltmek istiyor musun gerçekten dedim istiyorum niye istemiyim ki dedi başka şeyler de konuştuk bakalım zaman ne göstericek dedi ve bugün sorunlarını kuzeninden duydum aşırı kıskanmamdan dolayı (ünlü kadınlar dahil) yorulduğunu söyledi bana da tek yoruldum hep sorun yapmandan falan yorgunum dedi şimdi bugün öğlen 1 buçukta konuşmuştuk en son daha da hiç yazmadı. (Bu süreçte {bi kaç gündür} aramızda iletişim kopukluğu vardı ve 1 buçuk aydır buluşamıyoruz buluşunca da aynı şeyleri yapıyoruz benim şahsi fikrim monotonluğa girdiğimiz için böyle olmuştur diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler?)
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen görüşlerinizi yazın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senden kaynaklı birtakım problemler var sanırım ama o hisler artık geri kazanılamaz çıkmaza girilmiş gibi.
Hiç mi şansımız yok yani :/
Üzgünüm öyle görünüyor
Farklı şeyler yapmanız şart.
Ne gibi mesela ve yaptıktan sonra düzelir mi sence?
Birlikte iken genelde ne yaparsınız?
Açıklamada yazdım ya
Aynı şeyler demişsiniz, bu yüzden özellikle sordum zaten de neyse. Farklı, yapmadığınız aktiviteler yapın ve gereksiz kıskançlıkları bırakın. Fakat erkek arkadaşınız size güven vermiyorsa ya bu sorunu halledin ya da ayrılın.
Teşekkür ederim ☹️
Rica ederim diyeceğim de herkesin diyebileceği şeyleri dedim çünkü aranızda tam olarak neler olduğunu bilmediğimden dolayı.