Bu sevgiden mi ileri gelir sevgili ilişkisinde? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Evlilik olarak sormuyorum. Çünkü o farklı bir boyut.
Evlilik olarak sormuyorum. Çünkü o farklı bir boyut.
Çok seviyordur ya da ondan başka kimseyle başka bir birliktelik yaşabileceğini sanmıyordur. Son bir ihtimal de sigara gibi ya da bir uyuşturucu gibi kendinde onun yokluğunu hissediyordur da ondan ona tekrar tekrar şans verir. Halbuki çok zayıf karakteri vardır o insanın.
Bir gün biterse sadece ardında güven kırıklığı ve kendini s. alak gibi hissetme durumu kalacak.
Konu benimle ilgili değil.
Benimle ilgili düşünmemiş olup benimle ilgili varsayım yapman tuhaf geldi.
İyi madem öyle diyorsan. 😊
😊
"Bir gün biterse sadece ardında güven kırıklığı ve kendini s. alak gibi hissetme durumu kalacak." diye geçmişte ben de birine şans verdim birkaç kere. Öyle hissettiğim için bunu dedim. Sorudaki kişinin daha bir fırın ekmek yemen lazım.
Tecrübe ettikçe anlayıp olgunlaşacak ama tabi kendi isterse o da.. Yoksa hala aynı karakterle başkaları üzerinden devam da edebilir. Çünkü demin de söylediğim gibi ya çok zayıf karakterli olarak devam edecektir ya da o karakterine güç katıp bir sonraki ilişkisinde daha sağlıklı ve seviyeli birini bulacaktır.
Hakkında hayırlısı olsun.
Ya soruda sorduğum kişi ilk kez şans vermiyor. İlk kez de aynı kişi tarafından aldatılmıyor ama umarım bu defa dediğin gibi olur.
Yani sonunda umarım ayrılırlarsa karşısına çıkan farklı kişilere de güven problemi yapamaz. Bir de zaten sürekli ayrıl barış ilişkileri gördüğümde kadarıyla bitiyor.
Üç yıldır sevgililermiş. Yani benim daha uzun süredir sevgili olan ve devamlı ayrılıp barışan bir arkadaşım da vardı yine. En son tamamen ayrıldılar. Onun için bunun sonunu da öyle görüyorum.
Bende şu an yok.
Rica ederim.
Çok çok affola okadar eziklenmeye gerek yok hata affedilir, fakat aldatmak asla bir hata değildir...
Cevap
10Cevap
Eğer aldatılma kişinin kendi hatasından ise ikinci şans verilir yok aldatanın vurdum duymazlığı ise tekmeyi yer.
Bence aldatmanın nedeni olamaz. Hepimiz aldatalım yani öyleyse. Kimse zaten mükemmel değil. Hepimiz istersek bahane bulabiliriz.
Ayrılabilir. Karşı tarafın da yapmış olduğu hoş değil ama ayrılık kararı bir çözüm. Küçülmeye gerek yok.
Aldatmanın neresi doğal abi?
Dizide ve filmlerde olanlar gerçektekilerden daha masum. Ama bu bunun doğal, normal bir şey olduğu anlamına gelmez.
Aldatan kişiye 2. şans verenin kendine saygısı yoktur. Kısa ve net
Insan sevince affeder bidaha yapmaz umuduyla ama aldatan hep aldatir bu bir gercek
Zaten kızı aldattı geçmişte. Beni de aldatmıştı gerçi ama bizde bitti.
Çünkü oyunu bozan senin kalbin olmuyor karşı taraf oluyor. Senin hala sevgin var, bu duyguya üzüntü ve kızgınlık eklense de alışkanlıklar zorluyor.
Bana ihanet etmişse,
sevgim o insana ebediyen biter.
Bu olmamış, beni daha iyi biriyle aldat denmek isteniyor olabilir.
Verenlere sormak gerek.
Veren şans veriyor valla. 😊
İşte ben de onu diyorum ya. Neden şans verdiğini öğrenmek için onlara sormak lazım. :D
Bir söz vardır :"Aşkın gözü kördür." Biraz daha aldatılması lazım. İyice bir güven sorunu yaşayınca biter.
Halbuki bilmiyorlar ki bu ileride ki ilişkilerini zedeleyecek.
Evet
Bi daha boynuzlasın diye
Aptallıktan..
İnsanın huyu kolay kolay değișmez yapan yine yapar
ruhu ezik, yikik.
Değişir belki diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar