Dışarıdan bakınca evli gibi görünmüyorsunuz ne demek?

Geçen hafta eşimin ailesinin evindeydik. Annesi yine formundaydı. Sohbet ediyoruz ayağına sürekli yönlendirip bilgi almaya çalışıyor. Ondan gizli hiçbir şey olmasın her şeyi bilsin istiyor. Ben hiçbir şey anlatmak istemiyorum çoğu zaman eşime anlatırken bile tedirgin oluyorum. Çünkü çok dedikoducular. Eşim bana bir şey bardak uzatıyor. Ben gülümseyerek alıyorum elinden ve oradan laf atıyor. Böyle olmaz , eline sağlık aşkım hayatım demelisin. Ben de dedim biz başbaşayken her türlü şeyi deriz ama başka insanların yanına gidince biraz daha gizleriz bu tarz konuşmaları , olan var olmayan var. Gerçekten o kadar laf sokmak için fırsat kolluyorki ben cevap vermeyip sadece dinleyip suratına bakınca iyice kuduruyor. Bizim yanımızda durduk yere kocasını azarlıyor. Dışarıdan bakınca evli gibi görünmüyorsunuz ne demek? Bize bunu söyledi. Eşim kafaya çok takar ve son tartışmamızda biz nasıl evliyiz diye sorup beni 55 yaşındaki evli bir akrabasıyla kıyasladı bak onlara diye. Ertesi gün konuştuk kıyaslamanın yanlış olduğunu ve dışarıdan insanların kim olursa olsun yaptığı eleştirileri yönlendirmeleri takmamamız gerektiğini konuştuk anlaştık. Sizce ne istiyorlar tam olarak , evli görünmek için nasıl olmak gerekiyorki?
Dışarıdan bakınca evli gibi görünmüyorsunuz ne demek?