Sevgilimin trans bir bayan olduğunu öğrendim 3,5 aydır birlikteyiz 8 aydır da tanıyorum dün elinde belgelerle itiraf etti bana bunu açıkçası o an başımdan aşağıya kaynar su dökülmüş gibi hissettim konuşamadım sadece o anki duygularla kapılıp kötü bir şey yapmamak için bir kaç gün müsade isteyip ayrıldım ordan bu kadar zaman benden gizlemesi özellikle çok koydu sizce ne yapmalıyım
Bunu sadece kızlarla soruyorum çünkü erkeklerin çoğu agresif karar veriyor
Bunu sadece kızlarla soruyorum çünkü erkeklerin çoğu agresif karar veriyor
Kızlar Ne Diyor
Ayrılırdım çünkü o aslında erkek. Kadınlık estetikle olmuyor doğuştan oluyor. Neyse zaten kandırmış. Kırılırdım
Bu bence hatalı bir yaklasım
Yani önyargılı davranmandan korktugu için yapmıs olabilir ama seni de çok iyi anlıyorum
Onu gerçekten seviyordum aslında hayatımda tam olarak sevdiğim tek kisiydi
Kabul edebilecek bir kafa yapısındaysan devam et seviyormuşsunda
Benim için öyle şeyler yaptıki öyle bir bağımız oldu ki işte
Ben de transım ayrılmaktan korktuğum için söyleyemiyorum hatalı olduğumun farkındayım
Anlıyorum ama söylemen gerek
Ya ağzını yokladım dolaylı yoldan, translardan hoşlanmıyor. Söylemeden ayrılmayı düşünüyorum, hayal kırıklığına uğramasın.
Açıkça şöyle benim sevgilimde bir trans
Neden kabul etmesin
Yok ağzını yokladım translık eşcinsellik konularında olumsuz ön yargılı ve çocuk isteyen biri
Bak sen dediğimi yap olmazsa denedim dersin yoksa pişman olursun ilerde
Pişman olacağımı düşünmüyorum, çocuk verebilecek halim yok herkesin kendi gelecek planı buna saygı duymak gerekir
Bence yinede konuş seni ne kadar sevdiğine bağlı her şey
Ayrılırım ya güzel kardeşim işin olmaz
Benim için yaptığı şeylerden sonra o kadar sevgiden sonra çok zor geliyor
Ama yalan söyleyerek aldatmış seni
Benim için işinden ayrıldı beni korumak için kavgaya girdi omzu kırıldı orada kızın o haliyle her gün benim için koşturdu hastalandığımda ailemden önce o geldi şimdi nasıl onu bırakabilirim
Bırakılır çok kolay birakilir
Keşke o kadar kolay olsa
trans birini anlamamak için koyun olmak lazm.
Bak neden amilyat olduğunu neden böyle bir karar verdiğini anlıyorum ama benden gizlemesi hiç iyi değil yani
sen beni bile anlamadın yahu. harbi algı sorunun var. diyorummmm kiiii transın trans olduğunu anlamamak için mal olmak lazım
Emin ol onu görsen anlamazsın
Kızlardan daha kız görünüyor
anlarım. sen hayatında kadın görmemişsin sanırım.
kızlardan daha kız görünmeye çalşyor öyle davranyorlar. bunu anlamamak için aptal olmak lazım. sen kendin transın da bizi mi ölçüyorsun acaba?
Hayır gerçek bu trans demek harun abi demek değil bunu yaz kafana
analdım soran sen kendin transın. transtan kadın olmaz sen de bunu yaz beynine.
Ben trans olsaydım transım derdim kimseden saklayacak bir şeyim yok önce transın ne olduğunu ögren sonrs gel
ya yürü git. bir milyon kere ameliyat da olsa bir trans asla kadın gibi gözükemez. anlamayan aptaldır. aklı mikinde olduğu için anlamıyordur
Valentina Sampaio
Al sana trans bak bakayım hanginiz daha çok kadına benziyor
g. zeka makyajla fotoşopla çekilmş fotoyu atıyor ya. bir yürü git kadın olma hayaliyle saçmala dur
İstediğine inan trans bireyleri manken bile yapıyorlarsa bu bir çok kadından daha kadın durdukları içindir ayrıca sana resim atmadım isim attım onlarca resmi olan birinin ismini orada makyajlı makyajsız fotoshoplu ve fotoshopsuz her türden resmi var adını yazman yeterli kıskançlığını bana değil kıskandığın translarla yap