Babası yüzünden sevdiğiniz insandan vazgeçer miydiniz?

Biz tanışalı 5 ay oldu ama 5 ay dolu dolu geçti. niyetimiz evlilik olduğu için çok uzun yıllar sürsün istemedik 1 yıl kadar biraz daha fazla olduktan sonra evleniriz diye düşünürdük. olaya gelirsem. sevdiğim insan sevgiyi bana iliklerime kadar hissettiriyor beni benden çok seviyor uzakta olmamıza rağmen hiç eksikliğini göstermiyor ne zaman gel desem gelir.10 saatlik bir mesafe. ama babası çok kötü birisi onu hiç sevmiyor çocukluğundan beri. sevdiğim çocuk işinde gücünde alkolü sigarası kumarı gece hayatı hiçbirisi yok işten eve evden işe giden birisi. ama babası parayı çok seviyor. yıllarca para vermiş babasına bir gün olduğu zamanda evlendirir diye. ama benden önceki kızın evine bile gitmemiş görüşmeye. Annem babam ayrı olduğu için babam babası ile sevdiğim çocuk ile görüşmek istiyor. ama kadir nekadar ugrassa babası istemiyor uçak bileti yol parası vs hepsini de vericek babası ile gidicek ama adam yine istemiyor kadir bana derdi o benim hep mutsuz olmamı istedi. hep ezikledi beni. küçükken ateşlense onu hastaneye bile götürmez mis. ben diyor amcamı teyzemi getireyim annem babam olsun amcam ile babana gidelim. oylede babam kabul etmiyor. şimdi onu terketsem benim suçum ne değil mi?
Babası yüzünden sevdiğiniz insandan vazgeçer miydiniz?