Aşk İlişkileri Sizce bir ilişkide ki en güzel an hangisidir? TayyarRA Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sevgililik muhabbetinde ki en güzel muhabbet nedir? Sizce bir ilişkide ki en güzel an hangisidir? Cevap Yaz 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 11 ay Bu ne ya 😂 en güzel anlar ilk başlardır, bende hep aynıdır ama o kişi. Her buluşma ilk gibi, her öpücük ilk gibi... 1 3 Yorumla TayyarRA 11 ay Seviyor kiYiyor 😛 Yorumla HardChoice 11 ay Seven sevdiğini yesin o zaman 😀 Yorumla TayyarRA 11 ay Ahahha afiyet olsun 😛 Yorumla
cleomonster Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 11 ay Sabahlara kadar yüzünde aptal bir gülümsemeyle konustugun geceler 2 1 Yorumla TayyarRA 11 ay Güzel geceler Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Mesajlaşırken sıfatta oluşan o canım gülümsemelerin oldugu zamanlar. 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi 11 ay Canım ne yaaa 😏millet ne görüşler yazıyor bisey yok ben bi s. alak yazıyorum sansür Yorumla TayyarRA 11 ay Neyse ki iqsu 200 olan ben direk anlıyorum s. alak yazıldığını 😛😛Haha sistem işte ne yaparsınız ota boka sansür Yorumla
Elifc4k Takip Et Xper 1 Yaş: 19 11 ay İlişkinin ilk ayları tabii ki utangaçlık içinde uçuşan kelebekler onu her saniye görme konuşma isteği.. 1 1 Yorumla TayyarRA 11 ay Ahh bitmeyen o geceler Yorumla
ayayayayayay Takip Et Xper 5 Yaş: 23 7 ay Bence yanında huzurlu mutlu rahat olduğun an. Böyle ona bakarken konuşurken dokunurken. Of of. 1 3 Yorumla TayyarRA 7 ay Yaşadın sahneyi anlatırken Yorumla ayayayayayay 7 ay Yalan o anlar. Sadece cinsellik sırasında öyle hissediyorsun ama o hormon etkisi bitince erkek odun bencil ve kalpsiz oluyor. Kadın da aslında sadece et parçası yerine konduğunu görüp nefret ediyor. Yorumla TayyarRA 7 ay Ehh doğru kişiler gelince böyle olmadığı anlaşılır Yorumla
Rendof Takip Et Xper 5 Yaş: 23 11 ay X: Duşa gireceğim aşkımY: Boydan atsana yavrum 1 2 Yorumla Rendof 11 ay X: Rahatlamam için kafana oturmam lazımY: O zaman seni göremem Yorumla TayyarRA 11 ay Boy önemli Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 11 ay Flört dönemi her şey çok güzel gidiyor kavga yok 2 5 Yorumla TayyarRA 11 ay Ta ki ilk kavgaya kadar 🙃 Yorumla xxebruuxx90 11 ay Ilk kavga değil maskeler yere düşene kadar 😅 Yorumla TayyarRA 11 ay Hahaha maske olması doğru mu bir ilişkide 😅 Yorumla xxebruuxx90 11 ay Bence şu şekil sormalıydın maske kullanmayan kaldı mı😄 Yorumla TayyarRA 11 ay O slaak benim demek ki ajajaj Yorumla
abdnurs Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 10 ay İlk buluşma heyecanı bence 1 3 Yorumla TayyarRA 10 ay Sonra sarpa sarması falan he Yorumla abdnurs 10 ay Hiç denemedim buluşmayı😂😂 Yorumla TayyarRA 10 ay Ee heyecanı nerden biliyorsun 😅 Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Aynı evde, aynı yatakta olunan an 1 1 Yorumla TayyarRA Yeni 11 ay Yatak önemli Yorumla
fatoşşist Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 11 ay hayattan soğudum bu kare nedir ya 1 1 Yorumla TayyarRA 11 ay Fazla lovesal bir kare Yorumla
Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. boynunun kokusunda uyumak 1 1 Yorumla TayyarRA 11 ay Ihmm bu güzeldi Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 38 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 19,5b cevap paylaştı. Resimdeki gibi olan an jsjs 1 10 Yorumla TayyarRA 11 ay Fenaaasilll haller 🤣🤣 Yorumla ahhbukizlar 11 ay Jsjsj küççük piyens uyandın mı Yorumla TayyarRA 11 ay Uyandık ya 😌😌 Yorumla ahhbukizlar 11 ay Yine arci mi uyuttu seni sjsj Yorumla TayyarRA 11 ay Her gece onla uyuyoruz zaten fnf Yorumla ahhbukizlar 11 ay 🤣🤣😄🤣 Yorumla TayyarRA 11 ay Doyumsuz djdj delik deşik ettim hala bana mısın demiyor 😛😛 Yorumla ahhbukizlar 11 ay Jsjsjs krispi Yorumla TayyarRA 11 ay Ağır hem de fnf Yorumla ahhbukizlar 11 ay 🤣🤣. Yorumla
Kzldplkz Takip Et Xper 2 Yaş: 29 11 ay Bu nasıl açlık Müslümanlarda ki 1 2 Yorumla TayyarRA 11 ay Müslümanlar öpüşmesin mi Yorumla Kzldplkz 11 ay Şu tipe baksana Yorumla
Ayyineben Takip Et Xper 1 Yaş: 25 10 ay O fotoğraf ne öyle ya jdjdjsjd 0 3 Yorumla TayyarRA 10 ay Sevgilisini seven , sadık bir erkek Yorumla Ayyineben 10 ay Seviyor mu yiyor mu acaba Yorumla TayyarRA 10 ay Severken yiyor biraz 😌 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gerçekten muazzam
Bu ne ya 😂 en güzel anlar ilk başlardır, bende hep aynıdır ama o kişi. Her buluşma ilk gibi, her öpücük ilk gibi...
Seviyor ki
Yiyor 😛
Seven sevdiğini yesin o zaman 😀
Ahahha afiyet olsun 😛
Sabahlara kadar yüzünde aptal bir gülümsemeyle konustugun geceler
Güzel geceler
Mesajlaşırken sıfatta oluşan o canım gülümsemelerin oldugu zamanlar.
Canım ne yaaa 😏millet ne görüşler yazıyor bisey yok ben bi s. alak yazıyorum sansür
Neyse ki iqsu 200 olan ben direk anlıyorum s. alak yazıldığını 😛😛
Haha sistem işte ne yaparsınız ota boka sansür
İlişkinin ilk ayları tabii ki utangaçlık içinde uçuşan kelebekler onu her saniye görme konuşma isteği..
Ahh bitmeyen o geceler
Bence yanında huzurlu mutlu rahat olduğun an. Böyle ona bakarken konuşurken dokunurken. Of of.
Yaşadın sahneyi anlatırken
Yalan o anlar. Sadece cinsellik sırasında öyle hissediyorsun ama o hormon etkisi bitince erkek odun bencil ve kalpsiz oluyor. Kadın da aslında sadece et parçası yerine konduğunu görüp nefret ediyor.
Ehh doğru kişiler gelince böyle olmadığı anlaşılır
X: Duşa gireceğim aşkım
Y: Boydan atsana yavrum
X: Rahatlamam için kafana oturmam lazım
Y: O zaman seni göremem
Boy önemli
Flört dönemi her şey çok güzel gidiyor kavga yok
Ta ki ilk kavgaya kadar 🙃
Ilk kavga değil maskeler yere düşene kadar 😅
Hahaha maske olması doğru mu bir ilişkide 😅
Bence şu şekil sormalıydın maske kullanmayan kaldı mı😄
O slaak benim demek ki ajajaj