Erkeklerin sevgisi eve atana kadar mı?

Yürekten seven erkeğin sevgisi mezara kadar.. Fiziki güzelliği ve dişiliğini severse tatmin olması bitene kadar.
Cevap
73Cevap
Yani bu kadının kendini düşürdüğü pozisyondur.
Birçok sıkıntı var.
*Kadın neden kendini o hâle düşürüyor? İffetini korusun ya.
*Erkek neden bu kadar alçalıyor, nefsine köle oluyor?
*Kadının böyle müsvedde bir erkekle ne işi var?
Doğru yol açık.
Bağzılar kesin öyledir, bak şimdik acayip bir şey yazacağım.
Ben kendi şahısıma yazıyorum, ben katiyen öyle değilim. Bunu bildiğin gibi herkes böyle yazar/söyler ben hariç herkes öyledir, ben asla öyle biri değilim dir. :-D bu soruda erkeklerden kimse gerçekçi değildir, tabiki benden hariç ;-) . Gelelim gerçeğe herhalde bende yatak odamı sevdiğime büyük yazıyorum SEVDİĞİME gösteririm yastığım yorganın nasıl katlandığını ;-) ondan hariç bir şey olmaz ;-) . Geleceğimi düşünmem gerek
Yüzde 50. Şu devri düşününce çoğu öyle ama herkes değil.
Evde harika zamanlar geçirip sonra birlikte evde vakit geçirip ne zaman taraflar uzaklaşmak isterse o zamana kadar
Yatağa attıktan sonra da devam eder. Bazen mezar bazen de sonsuza kadar.
"Ben Sevgiyi hak ediyor muyum?" Sorusuna cevabın ne peki?
Karakter yoksunuysa evet ama niyeti ciddi ve o değilse zaten seni eve çağırmaz etmez
Birkere ile doyum olmaz,, iki tarafın enerjisi uyarsa ileriye gidebilir
Kişiden kişiye değişir. Bazıları sevgiyi masumlaştırır bazılarıysa şeytanlaştırır.
Yani doğru kişiyi buldun mu hem cinsellik hem aşk yaşayabilirsin.
Öyle bir profile ne yapsın ki bir erkek helede gecenin bu vakti zaten tavan yapmış duygular
e adam abaza ise haliyle rahatlayınca gerginlii gidince ihtiyaç biter ama bi süre sonra yine dolup seni arayacaktır, sabret çocuum biraz, sende o zaman miyavlatırsın arkadaşı
Hayatında olan kıza göre değişir. Zaten kendini kullandıran kız başka hayal kurmasın 😂
Sevgisi ölene kadardır dildeki yalanı ise yatağa kadar olabilir
Alakası yok bence güzel sevende çok var. Ben sağlıkciyim daha yeni bı vakaya gittik kadın sevgilisini dövmüş 🤣🤣 omuzundan tuttup alttan diziyle malum yerine vurmuş 🤣🤣
Öyle popo gösteren kızın karakteri ev gerektirir bence
Haddini bil ya
Tespit
Kalitesiz hemcinsimse evet 🤷🏼♂️
Kaliteli hemcinsimse zaten "eve atmis" gibi de hissettirmez size, kullanilmis gibi de🤞
benim sevgim nikah masasına atana kadar ama o kişi yoluma çıkmıyor.
Evet heves bitince sevmelerde kalmıyor acıkınca tekrar sevme başlıyor arzuları sevme sanıyoruz bir çoğumuz
Kimisi elde görür kimisi daha çok bağlanır kişiden kişiye göre değişir
Cidden attılar mı yok artık
İlla ev mi fantezi de kalmamış artık insanlarda sevişmek için illa eve atmak gerek
En İyi Cevap