Hayatima giren iki gun sonra cikiyor hoşlanan iki gun sonra soguyor?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aurana baktır, mevzu senlikmi deilmi ona bak önce sonra senlik deilse cevreni değiştir
Auroya nasil bakiyomuşuz
Enerjine işte ya bilen biri vardır çevrende belki enerji itiyordur ondan dedim
İki gun once çeken enerji iki gun sonra itiyor mu yani
Anlık yükselmeler olabiliyor , karsı tarafla alakalıda olabilir ya da kişiliklede alakalı olabilir iletişiimsel sıkıntı yani
Ben aslinda biliyorum nedeni ben hiçbirini begenmedim işte arwdigim bu dedigim olmadi ama yaklaşan oldu sadece 1 kez ama işte hiçbiri kafamdakine uymuyordu
Hımm kafandakini bulmak lazım ozman 🙃
Sorun bu mu yani
Yani sorun kendinmissin sen söyledin sen begenmediğin için itiyosun insnaları
Evet yani oyle davranmiyorum ama içimden oyle istiyorum
Evet buda bilinçsiz bir şekilde insanları kendinden uzaklastırmanı sağlıyor dopal bir koruma gibi düşün , sen tam olarak ne aradıgını biliyomusun
Biliyorum tip olarak benim gibi olacak karakter olarak sadık merhametli ve kiz arkadaş sayisi mumkunce en az iş olarakta ben mimarim oda mimar olsun
Sen bi burcunu ve sevdiğin renkleri yazsana bana ister burdan ister özelden umursamıyorsam burdan
Senden kaynaklanan bir durum davranışlarına dikkat et
Hayir sebepleri soylesem çok sacma oldugunu anlarsin bendede vardir mutlaka
O bende de var. Sonra diyorum ki “benimle tanışmanın cezasını çekiyorsun”
Sorunumuz neymiş bizim 😂
Onu ben de bilemiyorum. Bilseydim şimdiye kadar çözerdim
Bence bizimde karşimizdakini sevmiyor beğenmiyor oluşumuzdan kaynakli çunku ben hiç biri için aha bu benim kafamdaki demedim
Bu çağımızın sorunu hayatım, çözümü yok.
Midem bulandi gerçekten
Alışırsın…
demekki sıkıcı birisin
Hayir ben konuşmayi bilene dunyanin en eglenceli insaniyim
Davranışlarını değiştirebilirsin
Davranişlarimin çok dogru oldugunu duşunuyorum
Neden gidiyorlar hiç söylediler mi peki
amaci kotu olan vardi sonra birinin de megersem sevgilisi varmiş digeri nin kiz arkadaşlari sorundu o benim arkadaşim diyor sabaha kadar telefonda konuşuyorlardi en sonkide çok rahat yetişmiş kim o kiz vs diyince bi sogudu işte digeride bi kadin çalişmamaliymiş ya da benim begenmediklerim oldu bu arada hepsiyle sadece bir ilişki arayisinda oldugum için konuştum duygu beslemedim kotu bir şeyler yaşamadim yanliş anlaşilmanolmasin
Demek ki aradığını bulamıyor
Benimde aradigim o değilki ne yakişikli ne kariyeri var karakteri desem çok genis ne yapayim şimdi
Nedenki
Ya genelde amaclari kotu oluyor ben anlayinca bitiyor veyahut kardeş ayagina yuruttukleri kizlara karişiyorum soguyorlar
ya da ben soguyorum
Anladım
Allah gönlüne göre nasip etsin
Demekki sorun sende kendini düzelt
Sorun bende ama neyde onu bilmiyomki
tanışalım bakalım sorun ne yazabilirsin bana
Senden ötürüğğ
Tamam biliyom da benim neyimden kaynaklanoyor olabilir
Buzzz gibisin
Hayir bak ben normalde çok eglenceliyim ama bunlar bana acildiktan sonra ben çok sinir bozucu oluyom
Tamam da kızlardan sevgili olur, arkadaş olmaz.
Günümüz şartlarında bir kıza arkadaşça para yedirmek büyük zarar.
İnsan sevdiğiyle eğlenmek ister en azından erkekler.
Kızlar maalesef bu ayrımı yapamıyor.
Bizden arkadaş olmaz.
Kısa bir animal planet belgeseli gibi düşün bu yaşananları 😂
Ben sizden arkadaş olmayacaginizi biliyorum ama konuştuklarima kiz arkadaşlarinin arkadaş olmadiklarini anlatamiyorum
Ben bu cümleyi anlamadım her neyse sen çevreni kızlardan kur daha mutlu olursun
Kiz arkadaşim bol
Sen ne istiyorsun tam olarak
Gerçekten seven biri
Bunu deneye deneye bulacaksın tatlım.
O güne kadar sabret
Ne yapıyorsun ki?
Ya genelde amaclari kotu oluyor ben anlayinca bitiyor veyahut kardeş ayagina yuruttukleri kizlara karişiyorum soguyorlar
Sen bu gidişle daha çok yalnız kalırsın
Ben kendimi neden kullandirtayim bu bir ikinciside arkadaşparina arkadaş gibi davransinlar sevgili gibi değil yalniz kalayim sorun yok illa benim gibi biri vardir
Ben onu kast etmediim ki yanlış anladın beni
Neyi
Bak bunun için kendini kullandırmana gerek yok aslında kadın daha sert * tabi bunu yapmasını bilirse
Ya ne diyon anlamiyom 2 gun once taniştigim insanla kotu şeyler mi konuşcam ne alaka
Bak hala anlamıyorsun kendini kullandirma güçlü bir karakterin var belli ki asla bundan da taviz verme konuş da demiyorum ama erkekler böyledir konuşmasa bile konuşabilir enerjisini alabilmek kızların olayı budur zaten ya, hiçbir şey vermezler ama hep verecekmiş gibi yaparlar yemi hep oltada tutarlar Yani
Ben gerçekten sevecek biri istiyorum boyle gidiceklerse gitsinler ben babami topraga verdim kimsenin yoklugu koymaz bana
Basın sağolsun gerçekten üzücü bir olay ama maalesef Türkiye'de erkekler ve yaşadıkları ilişkiler hep böyle daha iğrenç olaniysa kadınların da bunun farkında olmaları ve buna rıza göstermeleri inan bana hatt o kardeş ayağına yürüdükleri kızlar da bunların farkında alan razı veren razı yani olan senin benim gibi insan olmak için çabalayanlara oluyor maalesef 🥺
Sorun yok ben gibi biri vardir bi tane daha mutlaka ve egoistlik lutfen anlama ama hiçbiri yanimada yakişmiyor bunu sadece tip olarak yargilama
Tabi ki var ama bulana kadar bazı derbedelerle uğraşacaksin işte bu da insanca yaşamanın bedeli umarım en yakın zamanda sana değer veren birini bulabilirsin 😊
Bulabilecegim kesinse herkesle ugraşirim 😅
Bulup bulamayacağını bilmem ama bunu sonuna kadar hak ettiğine inanıyorum 😊
Umarım yanına yakışan dürüst ve ahlaklı birini bulursun 😉
Bu arada ne kadar zamandır yalnızsın çok mu oldu?
Sevgili olarak 3 4 sene olacak ama görüşme olarak arada görüştugum oliyordu iki gun sonra kafama yatmadi diyip yol verdigimiz cunku benim niyetim ciddi
Neden soğuyor sence?
Kimsenin aşko arkadaşlariyla ugraşamam ya
İnsanların cinsel hayatına müdahale edersen soğurlar tabi
Ne yani aldatsin mi beni
Ayrica o konulara hiç girmiyorum 2 gun once taniştik hayirdir
Ben arkadaşın sanmıştım. Seninle yaşamasına da izin vermiyorsun anladığım kadarıyla. Hala soğumaları normal
2 gunde ne şeysi bu anlamadim
belki sorun sendedir
Netim çunku
cinsellik icin falan yaklasiyodur belki olmayinca da kaciyodur
Evet geneli öyle ben ciddi bir şey istiyorum
illaki karsina cikar biri asko
Karşima cikana kadar ins hala hevesim vardir djjdjx