Üni 3 üm ve üniversite yakında bitecek. Bitmesine bir şekilde biterde ben yaşlanmaktan sorumluluklardan büyütmekten ve yalnız ölmekten korkuyorum. Zaten çok yalnız hissediyorum genel olarak kendimi ve öyleyim zaten.. sosyalleşebileceğim pek bir alan yok. Okulda bile yalnızım.. deniyorum ama bu devirde herkes çıkarcı ve amacı farklı olmuş durumda.. sosyal uygulamalar desen veya sosyal medya milletin amacı farklı ya da kendilerinin reklamını yapma peşindeler.. gerçek dostluk aşk falan bitmiş aşırı yalnız hissediyorum yani. Okul bitince yaşlanacakmışım ve yalnız ölecekmişim gibi hissediyorum sanki okul bitince hayatımda başka bir şey olmayacak ve tamamen yalnızlaşacak gibi hissediyorum. Çevremdeki bazı kişiler üni bitince biz kafamıza sıkarız tarzında şeyler söylüyorlar. Mantıklı değil dedikleri ve güzel bir şeyde değil. Ama bazen mantıklı geliyor. Bilmiyorum her şeye karşı endişeli ve umutsuzum. Yalnız ölmekten korkuyorum.. bu arada güzelim hep öyle derler dışarıdan bakan kimse yalnız olduğumu anlamaz. Sizce ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim? Her yaşın kendine göre güzelliği vardır sözüne pek inanmıyorum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer yaşın kendine göre bir güzelliği vardır. Bu görünüşe bakıp söylenmemiş sadece. Üniversite bitince eğer düzgün arkadaşın yoksa iyice yalnızlığa sürüklenirsin. Biraz kaotik bir durum oluyor sonrasında. Ancak çabalar da insanlara kendini kullandırmazsan belki normal insanlara denk gelirsin ve arkadaşlıkların olur. Öbür türlü yalnız kalırsın. Ben senin bu anlattıklarını çokça düşünüp kaçıyordum. Yani aklımda öyle kenardaydı sadece. Şimdi de yaşıyorum. Düşündüğümden daha can sıkıcı olması dışında hayat gerçekten bir şekilde devam ediyor. Arkadaş edinmek için geç değil. Bence sen de kaçınma bundan. Bak buradan bile arkadaş edinilebiliyor ki ben artık onun için bakıyorum buraya. Bir kaç tane de edindim. Hiç yoktan iyidir.
018 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kullandırtmıyorum zaten ve yeterince güzelim istesem zaten çevrem dolar olay o değil benim gözümde olay gerçek şeylerin olması bu devirde gerçekliğe önem veren yok herkes günübirlik şeylerin peşinde. Bence bu dediklerimi pek anlamamışsın..
- +1 yıl
Ben anladım ama anladığım kadarıyla sen de benim dediğimi pek anlayamamışsın. Ben de bu devirde hiçbir şeyin gerçek olduğunu düşünmüyorum. Gerçek olanları da iyi saklıyorum. Ancak bu etrafımda gerçek olduğuna inanmadığım için gerçek şeyler yok değil. Var ben de onları bulmak istiyorum. Oturup şikayet etmek kolay yolu çünkü. Önemli olan denemek. Her koşulda.
Soran+1 yılDeniyorum ama olmuyor valla delireceğim millette eşek şansı var anlamıyorum. Güzelim de dediğim gibi ama gerçek şeyleri bulmak bir tek güzellikle olmuyor. Ne yapacağım bilmiyorum artık nasıl deneyebilirim bilmiyorum. Denemekten bile yoruldum.
- +1 yıl
Sanal ortamlardan edindiğin insanlarla da gerçek arkadaş olabilirsin. Yakın arkadaşlarımdan biriyle 8 sene önce internetten tanıştık hala yakın arkadaşız. 4 yıllık bir arkadaşım daha var. Yüzyüze de çok kez görüştük. Sana da tavsiye ederim. Kendini yaşadığın çevrenle sınırlandırma. İyi insanların neereden çıkacağı hiç belli olmuyor. İnan bana.
Soran+1 yılUygulama önerir misin o zaman.. nereler olabilir? Arkadaş edinmek için vs.
- +1 yıl
Valla ben buradan edindim. Nadir de olsa aklı başında insanlar var. Facebook'tan edinmiştim. İnstagramdan edindiğim var. Ama buradan edindiğim insanlarla hala görüşüyorum. Onlar burayı bıraktılar ama.
Soran+1 yılFacebook kullanan mı kaldı oradan nasıl edineceğim ki. İnstagramdan nasıl edineyim tanımadığım kişilere karşı falan.. önerilerin varsa dinlemek isterim
- +1 yıl
8 yıllık dediğim arkadaşımla oradan tanışmıştık ya o zamanlar popülerdi. Ama şu an farkettim ki 8 değil 11 yıl olmuş neredeyse. Vay bee. İnstagramdan ortak konulardan yorumlardan falan edinilebiliyor. Burada sağlıklı birini bulmak instagramdan daha kolay gibi aslında.
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
İnstada daha fazla manyak ve sapık var. Burada en azından bir süre de olsa anonim olabiliyorsun. İnstagram bayağı bilgi barındırıyor biriyle tanışmak için.
Soran+1 yılDoğru. Ama burada da sapıklar var gibi baya
- +1 yıl
Ama tanıyana kadar anonim kalma ve sadece belirli bilgileri verme şansın var. Yani evini mahalleni görmez en azından.
Soran+1 yılÖyle gören uygulama bir tek snap sanırım
- +1 yıl
Yani onun da kullanım amacı kişiden kişiye değişiyor.
Soran+1 yılBaşka uygulama nere var iyi
- +1 yıl
Ben bunları kullanıyorum. Wakie vardı bir ara. Onu kullanıyordum. Başka iyi uygulama gelmiyor aklıma.
Soran+1 yılO ne ya
- +1 yıl
Sordun söyledim. Az araştır sen de.
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. Şaka mı bu? Cidden hayatın başında? Üni bitince hayat mı duracak? İşe gireceğinizi neden düşünemiyorsunuz? İlk maaşınız ile ailenizi ne kadar mutlu edeceğinizi? Hayatta her şey sevgililerin iyi olmasımı partnerinle veya arkadaşlarınla birşeyler yapmak mı? Annen babanı mutlu etmicekmisin? Kardeşine harçlık vermicekmisin? Onların mutluluklarından mutlu olmıcakmısın? Planlar yapıp ailecek gezmicek misiniz? Sonra bir iş kurup güçlü kadın imajı çizmeye çalışıp güçlü kadın olmayacakmısın? Sana şunu söyleyeyim "bizler ortanca neslin çocuklarıyız " Bu güzel bir şey. O kadar çok imkan var ki. Bak anne babanıza okul bile okumadilar. Sen üni okuyorsun. ama düşündüğün şey üni bitince intihar 🙄 artık hayatına düzen getir. arkadaslarindan etkilenme. Birşeyleri yaparken olmadığın da sebebi oydu ya da buydu ya da herhangi biriydi diyemezsin. Bunu korkaklar yapar. Sen bu değilsin. Sen bundan iyisin.
036 Yorumla
Soran+1 yılAnnem ve babam da okumuş insanlar. Ben 21 yaşındayım. Ve annemin ve babamın ilgilisi almıyorum genelde kavga ediyoruz. Hayatını kurtar diyorlar öyle yapmaya çalışıyorum ve sürekli gözlerim doluyor bilmiyorum bomboş hissediyorum. Dışarıdan bakan kimse de bunu anlamaz. Çünkü hem güzel bulurlar hem çalışkan bulurlar genelde
Soran+1 yılÇok kötü hissediyorum her şeyi zorla yapıyorum. Bomboş hissediyorum ne yaptığımı bilmiyor gibi bir halim var.
- +1 yıl
İşte bu sen değilsin. Hemen toparlan. Mesela bir kağıda program yap günlük. O programa uy. Her gün yaptığın programa uyduğun gün için tik at. Kendi hedeflerini belirle. Örnek aldığın insanlar hayatlarında birşeyleri başarmış insanlar olsun. Senle aynı bölümü tutturmaya basaran insanlar basarmis insan sayılmıyor. Onları örnek alma
Soran+1 yılHayal kurmayı bıraktım. İnsan yarınını bile bilemezken. Zamanında kuruyordum ama genelde istediğim şeyler olmadı. Oyunculuk ve modellik teklifi almıştım ama şehir farklılığı o dur bu dur kaldı öyle bu işler torpille dönüyor vs diye de. Yani genelde istediklerim hayallerim olmadı artık by tarz şeylerde uçuk kaçık olarak geliyor ve her şeyi düşünmeyi bıraktım hayalim hedefim yok ve genelde hayal kırıklığına uğrayıp paramparça olduğum için her şeyi saldım
- +1 yıl
Kuşum şu an şu sorduğun sorudaki konuşmalarımıza bı bak. Gizli kullanıcısın ve seninle paraglar dolusu konuşuyorum. Ne için? Hedef belirle. Silkelen su düşünceleri bırak diye. Hani dersin ya hep dua edersin "Allah'ım bana bir yol göster diye" . Sen sabır istersen Allah sana sabır mı verir yoksa sabırlı olmanı gerektiren olay mı verir? ya da sen güçlü olmak istediğinde seni güçlü mu yapar yoksa güçlü olmanı sağlayacak bir fırsat mı verir? Gözünü aç artık eğer şu durumda silkelenip ayağa kalkarsan güçlü birisi olacaksın artık. Ama kalkamazsan. Bu olayın içinde boğulacaksın. İstediğin şey nedir şimdi? Ayağa kalk Mak mı yoksa boğulmayı beklemek mi
Soran+1 yılNereden başlayacağımı nasıl düşüneceğimi bilmiyorum… o zaman onları söyle ve teşekkür ederimm
- +1 yıl
Olur tabiki. Ama bu dediklerimi yaparken pozitif birisi ol. 1. Önce bir kağıda hedeflerini yaz. Bu her şey olabilir. Ondan sonra başka bir kağıda o bir hedefinin başlığını at ve madde madde sırala ona ulaşmak için neler yapacağını. sonra bir başka kağıda günlük program yap aylık olarak. Şu saatte dizi izlicem şu saatlerde uyuyucam şu kadar boş zaman vericem kendime gibi. Sonra her gün o programa tik at. Ve her maddeye ulaşınca o maddeyi tikle. Bu yolla her hedefine ulaşırsın 👌
Soran+1 yılUmut yok başlama hevesi yok hep aklımda kötü senaryolar ve başıma gelen kötü şeyler.
Soran+1 yıl3 büyük şehirin birinde neden
Soran+1 yılPek bir şey yok burada hep aynı şeyler
Soran+1 yılÖyle arkadaşlarım yok…
Soran+1 yılYalnızım
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
Soran+1 yılGörünmemek için yaptım zaten
Soran+1 yılSana değil herkese gözükür
Soran+1 yılNeden böyle birden emir cümleleri anlamadım bir şey mi diyeceksin
- +1 yıl
Emir cümlesi olarak söylediğimin farkında değilim. Bunu öyle algılayacagini düşünmedim. Sadece bana görünmek istersen ordan görünebilirsin. Mesaj yoluyla konuşsak daha iyi olur diye düşündüm. Ama burdan mesaj kelimesini kullanmak iletişim amaçlı olup yorumumuz şikayet edilip ceza yiyoruz. Ceza yemek istemedim. Bu yüzden takip et dedim. Mesaja geçelim diyemedim.
Soran+1 yılŞimdilik bir süre buradan konuşalım bence
Soran+1 yılHayır ben değilim
Soran+1 yılBen daha takip etmedim
Soran+1 yılDediğim gibi bir süre burası iyi olur daha sonra eklerim
Soran+1 yılHayır bu aralar izlemiyorum
Soran+1 yılVideo izliyorum genelde.. Başka neler yapAbilirim?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılKendini geliştirmek için uğraş Başkalarını memnun etmek için değil Zamanı gelince biri zaten seni bulacak Panik yapıp ağlamayı bırak
027 Yorumla
Soran+1 yılKimse bulmuyor bu zamana kadar hep ben uğraştım birileri beni sevsin ben birilerini seveyim diye. Ama olmadı hep çıkarcı karaktersiz insanlara denk geldim kızı da öyle erkeği de. Her şeye panik yapar bir hale geldim. Her duruma karşı endişeliyim.
- +1 yıl
Yaşın daha çok genç Daha okulunda bitmemiş önce elin biraz ekmek tutsun İnsanlar çıkarcı haklısın onlar senin sınav Çevrenden uzaklaştiricaksin Biraz relax ol çok vaktin var
Soran+1 yıl21 yaş bana küçük bir yaş gibi gelmiyor. Sorumluluk almaya başlama yaşı olarak geliyor. Kendimi hiçbir şeye hazır hissetmiyorum. Bakıyorum çevremde bazıları çok mutlu vs ama ben bomboş ve hiçbir şeye hazır hissetmiyorum. Hayata vs hiçbir şeye hazır değilim
- +1 yıl
Daha yolun çok başındasın Sen icebergin üstünü görüyorsun çevreni boş ver Kendini geliştirmeye çalış
Soran+1 yılNasıl mesela
- +1 yıl
Korkunun ecele faydası yok önce kötü düşünmeyi bırak Herşeyin bir Zamanı var yeni nesil çok aceleci her şey hemen olucak diye bir kural yok biraz sabır Kendine bir hobi edin 2. Dil mesela İngilizce iyi kötü vardır sen de Mesela çince öğren fotoğraf makinesi edin foto kursları var Kafanı dagitman lazım önce
Soran+1 yılEvet en çok ihtiyacım olan şey kafamı dağıtmak. Dışarıdaki kurslar çok pahalı… başka neler yapılabilir?
- +1 yıl
Farklı olmak istiyorum dersen fark yaratman gerek
Soran+1 yılİyi hissetmek istşyorum zaten farklıyım biliyorum ama iyi değilim
- +1 yıl
İstanbul'daysan değişik yerlere git biraz hayatın akışına gir Gezilere katıl
Soran+1 yılHayır değilim
- +1 yıl
Sana ionna kuçuradi yi takip etmeni öneririm felsefeci YouTube da var bazı söyleşileri
Soran+1 yılBakarım teşekkürler ama o tarz şeylerde işe yaramıyor artık gibi çünkü çok kendimi kapattım kötü yaşadığım olaylardan insanlardan bıktım
- +1 yıl
Sen üzgünsün diye dünya durmuyor ki Bunu unutma Kendini sevmeyi ögren burada konuşman bile insanlarla iyi bir şey İ
Soran+1 yılBu konuşmak mı sayılıyor bilmiyorum soru sorup yine kendi halime dönüyor gibiyim aşırı yalnızım
- +1 yıl
Bak ben aşka inanmıyorum Kokoreçe inanıyorum 😉
Soran+1 yılMantıklı
- +1 yıl
Hiçte yanlız diilsin Birilerinle konuşmak iyidir Yoksa kral. midasa dönersin bak 😉
Soran+1 yılKimseyle konuşmuyorum yalnızım
- +1 yıl
Biz insan diilmiyiz konuşuyoruz işte 🙂
- +1 yıl
Sabaha kadar laklak yapıyoruz Hem çalışıyoruz
Soran+1 yılİşiniz ne
- +1 yıl
Ben edebiyat fakültesi mezunuyum İst eski çağ tarihi ama şu an özel üniversite otomasyon bölümündeyim
- +1 yıl
Kendi branşımızda iş yok çünkü
Soran+1 yılOtomasyon bölümü nasıl oluyor
- +1 yıl
CCTV yangın asansör PC sistemleri uzaktan izleme Bina sistemi yani özel üniversite
- +1 yıl
Sıkıntın olursa yaz sabaha kadar nöbetteyim dinlerim seni
+1 yılaa saçmalama istersen :) hangi şehirde yaşayacaksın?
00 Yorumla
+1 yılBen de senin gibi düşünüyorum. Sırf okul bitmesin diye ders bırakmayı veya bölüm değiştirmeyi düşünür oldum. Sen ne okuyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapmak mantıklı değil. Bu kadar çabaya birden bırakmanın doğru olduğunu düşünmem ben. ama bir taraftan da bir sürü endişelerim var işte.. boş ver ne okuduğumu.. hem okul uzayınca her şey daha mı düzelecek sonuçta yaş olarak yaşlanmaya devam ediyorsun
Her yaşın kendine göre boktanlığı vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBölümün ne peki
025 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bölümle? Ama iyi bir bölümdeyim
Cevap sahibi+1 yılDostum.. genel olarak üniv hayatını ve hikayeni anlamaya çalışıyorum
Soran+1 yılDiğer kişilerle konuşmaları oku anlarsın teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılKızım bak 😂 burdaki hersey sallamasyon.. ben hem okul birincisi olmuş hem üniv zorluklarini çekmiş.. hem koçluk yapmış biriyim.. senin hikayeni röntgen gibi cekebilirim.. adam gibi iki soruma cevap verseydin.. faydalı bir şeyler söyleyecektim.. hadi ben kaçar.. iyi dertlenmeler 😂
Soran+1 yılBölümümle bunların alakası yok boş yapma gideceksin git uzatma
Cevap sahibi+1 yılKızım bak ağzımı bozacam.. s. alak kafası.. üniv 3. Sınıftan bahsetmissin.. ve erken bitecek demişsin.. bizim gibi tıp ya da iyi bir üniv de mühendislik olsaydı.. daha uzun üniv hayatın var demekti bu birrr.. ikincisi asosyal bir durumda olduğun için boşlukta gibisin.. sanki hep yalnız gibi ve hayat GECMEYECEK GİBİ.. çünkü o boşluk dolmayacak ve yalnız yasayo yalnız ölecem hissi acı veriyor.. hani bir ortamım olsa bir şeyler öyle ilerlese böyle hissetmem diyorsun.. ama o nasıl olur onu da bilmiyorsun.. ilişki olarak da güzelim ama niye böyle sıcak ilişki kurmadım diyorsun.. bu zıtlıklar seni sürekli düşündürüyor.. zokuk kafalı bende sana bölümüne ve şehir ve kampüs yaşamına göre bir şeyler söyleyebilirdim.. mesela öğretmenlik okuyorsun diyelim ona göre bir ortama girebilirsin.. mesela sağlık bilimleri okuyorsun.. ona göre hem iş hem ortam yapmaya girebilirsin.. mesela mühendislik tarzı bir şey.. o zaman basitten yazılım işlerine ortamlarina girersin.. tamam mı zokuk kafalı
Soran+1 yılLan canım belki mühendislikte bölüm birincisiyim sen tıp okudun da adam mı oldun belki okulum erken bitecek gelmişsin birde benim sorduğum soru da bilmişlik ki taslıyorsun canım gece gece gelip bir kızı saçma sapan mesajlarınla rahatsız etme herkes senin gibi okulu uzatmak zorunda değil nasıl birinciysen köyün birincisi
Soran+1 yılCanım değil onlar site düzeltmiş orada başka bir şey yazıyordu site kötü sözü engelliyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılL. an tamam anlaşıldı.. sen bu bölüm ve başarı işlerini kafaya takmışsın.. ben sana en başta kendimden hiç bahsetmeden sorduğumda bile panik yaptın 😂
Cevap sahibi+1 yılAnnen baban öğretmen, sana hep başarı derece için baskı yapmışlar.. sende arzu edileni yapamamışsın.. bu sende kompleks oluşturmuş 😂
Cevap sahibi+1 yılKızım sanal alemde kimse senin bölümünü öğrenip anaa şu ezige bak demeyecek.. takma kafana bu kadar 😂
Soran+1 yılsanane ln neysem neyim ister kafamı ona takarım ister kafamı buna takarım annemin babamın mesleğini de bilemedin bu arada her bir b.. ku biliyormuş gibi konuşuyorsun ya 😂😂😂 sosyal ortamım var canım gayet her şey benim tek bir lafıma bakar güzelim çünkü ama ben gerçek şeyler peşindeyim gerçek akıllıyım diye gezeceğine az kitap oku s. lk
Soran+1 yılAyrıca profilini sonradan gizledin profilini gördüm kolunu çekip kas fotosu koymuşsun güya ona da kas denirse 😂😂😄😂😂 böyle biri gelmiş burada caka mı satmaya çalışıyor 😂😂😂😂😂😂😂😂 ya bi git kendi işine ya birde tıp okuyorum diye övünüyor sal.. k
Cevap sahibi+1 yılL. an zokuk kafası 😂 sen niye komplekslisin l. an bu kadar.. durduk yere ben söyleyim böyleyim isbata girişiyon 😂 kızım bak buna kusurluluk şeması deniyor sema terapide.. sana hiçbir şekilde eleştiri yokken saldırıya geçiyorsun ve alınıyorsun.. senin Güzel olup olmamani soran yok ki.. demek ki bu kompleksinde var 😄😄
Cevap sahibi+1 yılHemen demiş ki mühendislik te bölüm birincisiyim 😂 yani onunla ötekini denk getirecek 😂
Soran+1 yılSana tek kelime bir şey söyleyeceğim “ İKİLE “ Türkçen yetti mi? Toz ol
Cevap sahibi+1 yılBozulmak agirina mi gitti 😂
Soran+1 yılSen nesin de sana bozulacağım burada gelmiş konuşmaya çalışan geriz…. lılardan farkın yok.. canın sıkılmış eğlence arayışındasın koyduğun resimden bile ne kadar beyin yoksunu olduğun belli. Birde gelmiş okuduğu bölümle övünüyor.. bende övünmeyi çok iyi bilirim herkes o şekilde adam olsaydı
Cevap sahibi+1 yılKızım bak her şey bir yana.. ben cidden yardım için yazmıştım.. bak bir tane iyi bir dost kız arkadaş edin.. sonra onunla yavaş yavaş okul hayat ilişkiler sürecini ilerlet.. bu şekilde ortamı ilerlettikce bu sorunlar küçülecek.. ileriye yönelik güzel hayaller kurabilme becerisi gelişecek
Soran+1 yılSenden yardım mı alacağım birde kızım diyor hitaba bak sen önce kendine yardım et biraz kitap okuyup edebiyat bilgisine sahip olarak toz ol artık toz ol anlamıyor musun
Soran+1 yılVerdiğin örnektende zaten ne kadar anlamadığın havadan sudan biri olduğun belli bas git şimdi boş yapma
Cevap sahibi+1 yılKızım benim yorumuma sen salça oldun 😂 en son yorumu ben yazacam.. sen şimdi zektir ol git.. bak sana insanca bir şey söylüyorum 😂 sen ergence benimle didişiyon.. bak bunları takmam ben.. sen dediklerimi sakin kafayla düşün.. her şey anonim burada
Soran+1 yılEngelliyorum şimdi kendi kendine debelen dur gö…
Cevap sahibi+1 yılHahaha engellemeyi biliyordun niye baştan yapmadın zavallı
Cevap sahibi+1 yılNoldu yine edebiyat yapıyon mu 😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem