NASIL DÜŞÜNMELİYİM?

Üni 3 üm ve üniversite yakında bitecek. Bitmesine bir şekilde biterde ben yaşlanmaktan sorumluluklardan büyütmekten ve yalnız ölmekten korkuyorum. Zaten çok yalnız hissediyorum genel olarak kendimi ve öyleyim zaten.. sosyalleşebileceğim pek bir alan yok. Okulda bile yalnızım.. deniyorum ama bu devirde herkes çıkarcı ve amacı farklı olmuş durumda.. sosyal uygulamalar desen veya sosyal medya milletin amacı farklı ya da kendilerinin reklamını yapma peşindeler.. gerçek dostluk aşk falan bitmiş aşırı yalnız hissediyorum yani. Okul bitince yaşlanacakmışım ve yalnız ölecekmişim gibi hissediyorum sanki okul bitince hayatımda başka bir şey olmayacak ve tamamen yalnızlaşacak gibi hissediyorum. Çevremdeki bazı kişiler üni bitince biz kafamıza sıkarız tarzında şeyler söylüyorlar. Mantıklı değil dedikleri ve güzel bir şeyde değil. Ama bazen mantıklı geliyor. Bilmiyorum her şeye karşı endişeli ve umutsuzum. Yalnız ölmekten korkuyorum.. bu arada güzelim hep öyle derler dışarıdan bakan kimse yalnız olduğumu anlamaz. Sizce ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim? Her yaşın kendine göre güzelliği vardır sözüne pek inanmıyorum..
NASIL DÜŞÜNMELİYİM?