AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim sevdiğim kadar sevmiyorsun mu cinsel açıdan mı ne anlamda dediğine bağlı..
Haklısın de geç
yok knk onu kaybetmek istemiyorum
Sana değer veriyorum ama sana o gözle bakmiyorum falan de ne diyebilirsinki baska
yok o gozle bakiyorum sadece cinsellik istemiyorum
Bunu açık açık belirt ozaman
İyi demia
onu kaybetmek istemiyorum ama cinsellikte istemiyorum
Çok doğru de
ya hayir kestirip atmak istemiyorum
Sevmiyorsan zorlama
kanka seviyorum onu hic kimseyle bu kadar anlasamamistim ama kendisi vinsellik istiyo ve ben istemiyorum
Cinsellikle sevmenin ne ilgisi var knk onu anlamadım seven kişi zaten kişinin kendisini sever bedenini değil
dimii yaaa ve ona nasil bunu diyecegimi bilemiyorum, bulusamadik bir turlu hem mesafe var hem cinselik istemiyorum demistim
Evlenmeden bende doğru bulmuyorum sarılmak öpmek sevgiyi hissetmek kadar güzel bir şey var mı? Milletin aklı fikri orada gerçekten bazen ben mi anormalim diye sorguluyorum
yokya knk vallahi bende ayni senin gibi fusunuyorum, cok basitlestirdiler bu durumu
Sevmiyorsan uğraşma bence
knk seviyorum ama cinsellik istiyo bende kendimi hazir hissetmiyorum ve zaten aramizda mesafe var o yuzden daha bulusamadik
O is mi mesaj da mj
anlamadim
Yani gerçek mi istiyo mesaj da mi o isi
haa gercekte knk
Öyle olmaz ancak evlenince mesaj da olur ancak
Söylim cevap yaz ona
aramizda mesafe var ve cinzellik istiyo ben daha hazir hissetmiyorum kendimi
Hmm
Bir erkek seni istiyorsa sana mesaj atar seni her ne olursa olsun arar çaba sarfetmesini istemene gerek yoktur seni görmek için zaman ayırmaz, zaman yaratır senin için asla meşgul değildir çünkü hiçbir erkek gerçekten beraber olmak istediği biri için bahaneler sıralamaz benden bu kadar sen neler eklemek istersen ekle.
bu dediklerknin hepsini yapiyo ama yaa
O zaman seni seviyo
ama cinsellik olmadigi ickn bulusmuuo
Buluşma
bunu diyene sor bize değil :D :D
İstiyor muydun ki
cok iyi anlasiyoruz sevgilim olsun isterim ama hemen cinsellik istemiyorum
Cinsellik istiyorsa senden bunları da kalbi değil malum yerlerinden söylüyordur zaten. İstemedim ki olmadık de geç
istemedimki mi? knk nasil diyebilirim onu istedigimi ama cinsellik icin daha hazir olmadigimi istemedigimi
nasıl ki aranız
knk uzun zamandir konusuyoruz daha bulusamadik mesafe var aramizda o cinsellik istiyo ben istemiyorum
Bitanem bu durumda benim tavsiyelerimi dikkate almanı isterim. Evet cinsellik. bir ihtiyaçtır ama bunu karşılıklı 2 kişi isterse yaşayabilir. Bu adam sana cinselliği şart koşup elde edemedikçe kavga çıkarıyorsa o kişi seni sevmiyordur. Seni kaybetme olasılığını düşünmeyerek seni zorlayıp ısrarla istemesinin mantığı olamaz. Tabiki de seven insan sevdiğini arzular ama rahatsız olduğu noktada kapatması gerekir konuyu. Sen onun için fedakarlık yaptıkça anlayışla karşıladıkça onu kaybetmeyeyim dedikçe onun amacı cinsellikse elbet bir gün gidecek
askim biz hergun konusmuyoruz ve o bana hep soguksun falan diyo gercekten her zaman pesimde kosuyo ama cinsellige cok cok onem veriyo ve bu yuzden bulusamadik hic
buluş gitsin canım ama kalabalık ortamlarda bir insanı görmediğin sürece ne sen ona olan duygularından ne de o sana olan duygularından tam emin olamaz. Gel ama şöyle planlarım var de kahvaltıya gidin eğlence merkezlerine tarihi yere en olmadı oturun cafeye sohbet edin karşılıklı halledersinzi