Dilim kopsaydı da söylemeseydim dediğiniz şey nedir? Söylediğiniz için pişman olduğunuz şeyler var mı?

Dilim kopsaydı da söylemeseydim dediğiniz şey nedir? Söylediğiniz için pişman olduğunuz şeyler var mı?

Arkadaşım yanımda kaç kez başka kadınlara asıldı ancak evliydi ve eşi de çok iyi bir kadındı dayanamadım eşine söyledim inanmadı 🙃 olan benim iyi niyetime oldu arkadaşlığımız bitti. Üstünden yedi sekiz ay geçince de kadın adamın sevgilisini öğrendiği için ayrıldılar. Keşke karışmasaydım demiştim hala da derim
Geçen oldu birisi cimere şikayet edecekmiş birisini benimde sevdiğim saydığım çocuktu neyse gittim çocuğa güzellikle kendine çeki düzen ver seni cimere şikayet edecekler dedim nerden dediysem kabak bize patladı. Bazen vurdumduymaz olmak gerekiyormuş
Bir zamanlar birini aşırı derecede çzkici buluyordum ve ona bunu söylemiş olmam diye yanıt vermek istiyorum😬
Çok kötü bir durum.. 😅 Eğer karşılık olmadıysa.. 😄
Benim ne dilim kopacak olsa olsa az söylemişimdir. Onun bana cevap verirken dili kopsun.
Çok atarlıyım 😂
Gönderme kime gittiyse üzerine alınır umarım.. 😅
Yok o alınmaz ama Ben söyliyim de 😄 az söylemiş olmiyim
Çenene kuvvet mi desek ne desek.. 😂
Haklıyım ben 😂😂😂 iyice atar gider oldu
Kadınlar her zaman haklıdır.. 😂
Haklıyız canım hemde hep.
Kesinlikle.. 😅
Teşekkürler canım
Rica ederim..
Cevap
12Cevap
öyle bir şey yok ben söylediklerimin arkasındayım. sadece bazen sinirle kırıcı olabiliyorum ama durduk yere sinirlenmiyorum ve dikkat ediyorum
Yok ne dediyse tam yerinde demiştir, ağır sözler ettiysem de kesinlikle karşımdaki hak etmiştir.
Tahrik edici sözlerle gelenler sevgiyle karşılanamazlar değil mi ☺
Tabiki öyle.. Ama bazen öyle şeyler olur ki keşke söylemeseydim dersin.. Oluyor böyle şeyler..
Keşke dememek çin yılan dillere sahip olmak şart en tatlı dilli halinde bile yılan gibi sokanlara ettiğin sözlerden dolayı ne olursa olsun keşke demezsin
Kesinlikle öyle..
Öfkelendiğim zaman oluyor öyle şeyler o yüzden sakinleştikten sonra konuşmak her zaman kârlıdır
Kesinlikle öyle.. İnsan o anda ne dediğinin farkında olmuyor..
Evet benim bu konuda bi pişmanlığım var.. keşke sesli söylemeseydim…
Öyle çok ciddi bir şey değil de bazı şeylere çabuk sinirlenip sonradan pişman olacağım tepkiler verebiliyorum
@Johnb ilmünati senden iyi biliyorum. Şeytani şeyler yapıyorlar vs. Detayları burada veremem.
Bazen damarıma basıldığı ağzımdan anlık çıkan şeyler. İki dakika sonra sinir kalmıyor da işte.
Birine bir sözüm vardı o
Öyle bir şey yok
Bir söz ağzınızdayken sizin esirinizdir.. çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz
hakketmeyenlere “seni seviyorum” dediğime
En basiti o malum kişiye seni seviyorum dememeyi
hayır, hiç pişman olmam
Vallahi olmuştur da çok aklıma gelmiyor
Çok var çok
evet var
Çok var
Çok şey var ya dilimin ayarı pek yok
var.
Hayır ama keşke söylesydim dediğim çok
Pek birsey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?