Aşk İlişkileri Kızlar, Hangi ülkenin erkegi ile iliski istersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben ingiliz, italyan seviyom. tatli oluyo. Turk erkekleri cogu kro, killi, uzun degil. Güncellemeler+1 yıl ... iskandinav erkegi seven cok Güncellemeler+1 yıl ... Kızlar, Hangi ülkenin erkegi ile iliski istersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
meryemmyyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Avrupa birligi uyesi olan bi ulkenin vatandasi olsun yeter 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik yasarken peki? Turk krosu cikarsa nolcak killi, 170 boyunda zayif erkekse? Yoksa uzun fit tatli rus erkegi ile mi cinsellik istersin? Yorumla meryemmyyyy +1 yıl Ben yakışıklı yari turk yari romanyali buldum rahatim. Gerisini bilemiyorum 😬 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik yasarsin ozaman onla doyasiya. Icine giren insanin tipsiz, kro, kılli, kisa keko bi turk erkegi olmasini istemez. Ben rus buldum defalarca iliskiue girdim avrupa erkegi cok daha zevk veriyo sekste Yorumla Soran +1 yıl Evlenicen mi yoksa sadece cinsellik mi yasiyorsunuz Yorumla meryemmyyyy +1 yıl 1 yıla yakındır berabereriz cinsel iliskiye girmedik hiç Yorumla Soran +1 yıl Oha harbimi.. nasil duruyon avrupa. erkefini bulupta cinsel iliskiye girmeden hayret ediomm. tipsiz turk erkegi ile girecen napacan Yorumla
Dil-ibitâb Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Türk 🇹🇷 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik yasarken peki? Turk krosu cikarsa nolcak killi, 170 boyunda zayif erkekse? Yoksa uzun fit tatli rus erkegi ile mi cinsellik istersin? Yorumla Dil-ibitâb +1 yıl Rus kızlarına giden abaza erkeklerden farkın yok 😌 Yorumla Soran +1 yıl Hiii sen oyke san.. benimde cinsel isteklerim var napim. Turk erkegine vermem. Vermicem. Yorumla Dil-ibitâb +1 yıl Ne yaparsan yap Yorumla Soran +1 yıl Sen milliyetcisin bence. Sen turk erkegine ver ozaman. Kürt erkegine de verirsin eminim... Yorumla
MetallicsUnicornx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Farketmez yeter ki adam olsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik yasarken peki? Turk krosu cikarsa nolcak killi, 170 boyunda zayif erkekse? Yoksa uzun fit tatli rus erkegi ile mi cinsellik istersin? Yorumla MetallicsUnicornx +1 yıl Sen cinselliği bedenden mi ibaret sanıyorsuN? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İtalyan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik yasarken peki? Turk krosu cikarsa nolcak killi, 170 boyunda zayif erkekse? Yoksa uzun fit tatli rus erkegi ile mi cinsellik istersin? Yorumla Soran +1 yıl Hangisi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kuveytli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik yasarken peki? Turk krosu cikarsa nolcak killi, 170 boyunda zayif erkekse? Yoksa uzun fit tatli rus erkegi ile mi cinsellik istersin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sarı erkek sevmiyorum en son sevgilim kuveytliydi ve cinsellik yaşamadan önce boyunu posunu gördüğüm için sıkıntı yoktu Yorumla Soran +1 yıl Hmm tamam ozamam.. Yorumla Soran +1 yıl Turkle cinsellik yasar misin, killi biraz, keko yoksa uzun, fit, kilsiz tatli avrupa erkegi ile mi cinsellik yasarsin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kore erkekleri 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik yasarken peki? Turk krosu cikarsa nolcak killi, 170 boyunda zayif erkekse? Yoksa uzun fit tatli rus erkegi ile mi cinsellik istersin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç biri. Ruslar çirkin Yorumla Soran +1 yıl Yoo yakiskli, peki avrupa erkekleri? Onlari turk erkegine tercih edersin eminim.. daha uzunlar fit, tatlilar cinsellikte daha cok zevk verirler Yorumla Soran +1 yıl Avrupa erkegi ile cinsellik yasar misin peki? Turk erkegi keko ona vermezsin ama. avrupa erkefi hos Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Avrupa birligi uyesi olan bi ulkenin vatandasi olsun yeter
Cinsellik yasarken peki? Turk krosu cikarsa nolcak killi, 170 boyunda zayif erkekse? Yoksa uzun fit tatli rus erkegi ile mi cinsellik istersin?
Ben yakışıklı yari turk yari romanyali buldum rahatim. Gerisini bilemiyorum 😬
Cinsellik yasarsin ozaman onla doyasiya. Icine giren insanin tipsiz, kro, kılli, kisa keko bi turk erkegi olmasini istemez. Ben rus buldum defalarca iliskiue girdim avrupa erkegi cok daha zevk veriyo sekste
Evlenicen mi yoksa sadece cinsellik mi yasiyorsunuz
1 yıla yakındır berabereriz cinsel iliskiye girmedik hiç
Oha harbimi.. nasil duruyon avrupa. erkefini bulupta cinsel iliskiye girmeden hayret ediomm. tipsiz turk erkegi ile girecen napacan
Türk 🇹🇷
Cinsellik yasarken peki? Turk krosu cikarsa nolcak killi, 170 boyunda zayif erkekse? Yoksa uzun fit tatli rus erkegi ile mi cinsellik istersin?
Rus kızlarına giden abaza erkeklerden farkın yok 😌
Hiii sen oyke san.. benimde cinsel isteklerim var napim. Turk erkegine vermem. Vermicem.
Ne yaparsan yap
Sen milliyetcisin bence. Sen turk erkegine ver ozaman. Kürt erkegine de verirsin eminim...
Farketmez yeter ki adam olsun
Sen cinselliği bedenden mi ibaret sanıyorsuN?
Evet
İtalyan
Hangisi
Kuveytli
Sarı erkek sevmiyorum en son sevgilim kuveytliydi ve cinsellik yaşamadan önce boyunu posunu gördüğüm için sıkıntı yoktu
Hmm tamam ozamam..
Turkle cinsellik yasar misin, killi biraz, keko yoksa uzun, fit, kilsiz tatli avrupa erkegi ile mi cinsellik yasarsin
Kore erkekleri
Hiç biri. Ruslar çirkin
Yoo yakiskli, peki avrupa erkekleri? Onlari turk erkegine tercih edersin eminim.. daha uzunlar fit, tatlilar cinsellikte daha cok zevk verirler
Avrupa erkegi ile cinsellik yasar misin peki? Turk erkegi keko ona vermezsin ama. avrupa erkefi hos