Güncellemeler
+1 yıl
... iskandinav erkegi seven cok
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Avrupa birligi uyesi olan bi ulkenin vatandasi olsun yeter
Cinsellik yasarken peki? Turk krosu cikarsa nolcak killi, 170 boyunda zayif erkekse? Yoksa uzun fit tatli rus erkegi ile mi cinsellik istersin?
Ben yakışıklı yari turk yari romanyali buldum rahatim. Gerisini bilemiyorum 😬
Cinsellik yasarsin ozaman onla doyasiya. Icine giren insanin tipsiz, kro, kılli, kisa keko bi turk erkegi olmasini istemez. Ben rus buldum defalarca iliskiue girdim avrupa erkegi cok daha zevk veriyo sekste
Evlenicen mi yoksa sadece cinsellik mi yasiyorsunuz
1 yıla yakındır berabereriz cinsel iliskiye girmedik hiç
Oha harbimi.. nasil duruyon avrupa. erkefini bulupta cinsel iliskiye girmeden hayret ediomm. tipsiz turk erkegi ile girecen napacan
Türk 🇹🇷
Cinsellik yasarken peki? Turk krosu cikarsa nolcak killi, 170 boyunda zayif erkekse? Yoksa uzun fit tatli rus erkegi ile mi cinsellik istersin?
Rus kızlarına giden abaza erkeklerden farkın yok 😌
Hiii sen oyke san.. benimde cinsel isteklerim var napim. Turk erkegine vermem. Vermicem.
Ne yaparsan yap
Sen milliyetcisin bence. Sen turk erkegine ver ozaman. Kürt erkegine de verirsin eminim...
Farketmez yeter ki adam olsun
Sen cinselliği bedenden mi ibaret sanıyorsuN?
Evet
İtalyan
Hangisi
Kuveytli
Sarı erkek sevmiyorum en son sevgilim kuveytliydi ve cinsellik yaşamadan önce boyunu posunu gördüğüm için sıkıntı yoktu
Hmm tamam ozamam..
Turkle cinsellik yasar misin, killi biraz, keko yoksa uzun, fit, kilsiz tatli avrupa erkegi ile mi cinsellik yasarsin
Kore erkekleri
Hiç biri. Ruslar çirkin
Yoo yakiskli, peki avrupa erkekleri? Onlari turk erkegine tercih edersin eminim.. daha uzunlar fit, tatlilar cinsellikte daha cok zevk verirler
Avrupa erkegi ile cinsellik yasar misin peki? Turk erkegi keko ona vermezsin ama. avrupa erkefi hos