Rus bir erkek arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz, siz Türk erkeğini mi Rus erkeğini mi tercih ederdiniz?
RUS
TÜRK
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dünyadaki diger erkek ırkıyla Türk ırkını ve bizim ırkımızı karsılastıramaz yan yana koyamazsın...
Çünkü bizim örfümüz adetimiz ahlakımız var , baska bir milletin bize yakın örfü adeti geçmişi yoktur
Peki neden mi Türk erkekleri kötü bir imaja sahip...
çünkü şeytan sadece iyilerle uğrasır
Kötüler zaten şeytandır...
I * russian and my girfriend is turkish. Russian culture is so rich and gave so much to the world. Every nation has its own tradition and culture, moral and history and it is ridicolous to say that your culture is the best one without knowing any other cultures. My girlfriend chose me and she feels much more comfortable with me in my culture, her friends, some other turkish girls i used to talk before, they all look for foreigners. None of them wanted a turkish boyfriend, it is a fact.
@lunas sabit fikirli dar bir görüşe sahipsin ( sanırım ) türk erkegimi Rus erkegimi diye ayrım yapan ben degildim alınma sakın haklı olmak icin ya da sana hakaret etmek için söylemiyorum...
seninle Gercekten tartışmak isterim hatam varsa görmek isterim fakat sen biraz ön yargılı gibi ya da biraz egolu gibi geldin karsılıklı saygı olacaksa vakit cok tartısabiliriz ama tartışmak ben haklıyım sen haklısın üstünlük kurmak icin degil gel beraber dogruyu bulalım güveniyorsan kendine
Ben ayrım yapmadım sadece fikir sordum, dar bir görüşüm olsaydı Rus bir erkekle sevgili olmazdım malum Rus erkekleri Türkiye de hiç sevilmez. Ayrıca diğer milletlerin adeti, geçmişi vs yok diyen ben değilim. Hem Türk sevgilim oldu hem Rus, doğal olarak karşılaştırmak en büyük hakkım yani kulaktan dolma değil benim Rus erkekleri hakkındaki bilgilerim birebir yaşadım.
Senin erkek arkadasın mı? Konuya dahil olan
Selamlarımı ilet erkek arkadasına..
Konuya başka gelicek olan var mı?
@VladRUS I did not insult the Russian people, I did not mean that there is no culture of the Russian people, I guess I got a bit wrong about this.
This doesn't mean I don't respect your relationship
Russıan and turkish kind of selection separation on the subject, I don't think it is correct, I actually wanted to indicate this situation, I respect you, happiness
Thank you) i can just state that world is changing and people are different. For example, i had russian girlfriends but i couldn'е deal with them, but i deal so easy with my turkish gf. It is the same with her, she can't deal with men in Turkey but deals and feels happy with me. Also i know russian men who don't want a russian woman and vice versa with woman. So evr is to people, i think cultural difference don"t matter that much nowdays (ofc if people are not bigots). Respect to you too.
Cevap
3Cevap
Töbe töbe :/ Soru sormayı bile bilmeyen milletiz :D
Yooo :/
Rus erkekleri Türklerden bile kötü. Kadınlara gram değer vermezler
Değişmez. Benim anne taraf rus. Anneannem de hep anlatırdı. Rus erkeklerinin gram umrunda değil kadınlar. Tek dertleri vodka
Sen bilirsin benden uyarması. Ama ben kadar rusun dünyaya serpilmesinde bir mantık aranmalı
Benim anneanne taraf rus. 5 kuruşluk insanlar değiller. Anneannem zaten hep söverdi ruslara. Medeniyetsiz, ahlaksız insanlar hep
Her şartta türk tabii türk kızına yakışan budur
Benim erkek arkadaşım Rus çok mutluyum 😊
Güzel kadınla 🤣
Özkaynnaklarla yetinmekte fayda var
Türk
rus kızıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?