Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık evliliğim bitti. Bir ay sonra ikinci yıl dönümümüz bile var ama karşı taraf benden öyle hızlı vazgeçti ki ardına bile bakmadan gitti. Dilekce verildi dava açıldı çocuk falan yok. Beni bir anda sildi ayrilirken çok cirkinlesti evi bile hemen boşaltmami istedi. Hediye ettiği telefonu evlilik yüzüğünü varana kadar istedi telefonla bile aradı ben yoldayken öyle çok üzüldüm ağladım ki hiçbirini hak ettiğimi dusunmuyorum. Kendisi İstanbul'da ben ise Egedeyim o günden beri bir kere bile aramadı ailemi bile aramadı bu kararı vereli kaç ay olmuş bana bile söylemedi. Evliligimizde çok kavga ediyorduk bir de ben İstanbul a adapte olamadım borçlar da bir yandan ama bunlar hemen olacak çözülecek şeyler değil ki zaman isteyen şeyler herkesin evliliği dört dörtlük mu oluyor sanki ben mi yanlış düşünüyorum. Durup durup kendimi sucluyorum ben mi hata yaptım acaba diye ama sevgisi bitmiş sevgi hemen bitecek bir şey miydi ben niye sabrettim o zaman bir sürü şeye onun için memleket değiştirdim ailesiyle bir süre aynı evde yaşadım ne kadar zorluk çektim karşılığı bu olmalıydı geceleri ağlıyorum çok uyuyamıyorum o ise gayet mutlu boyle şeyler yaşayanlar var mı aranızda nasıl üstesinden geldiniz ya da geliyorsunuz dibe batmış gibiyim keşke dedim önceden bilseydim niyetini ben çekip gelseydim bana evde o kadar çok psikolojik baskı kurdu ki eve geliyor hani gidiyordun niye gitmedin ne zaman gideceksin yoksa ailen mi istemedi falan neler neler
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok zor duvara çivi çakıp çıkarınca nasıl yeri kalıyorsa, o deliği kapatmayada bayağı bir uğras gerekir
Evet ve o çok mutlu yani sanki boşanmışta kurtulmuş gibi üstelik sevgisi biteli aylar olmuş ve bana söylememiş bile nasıl vicdansizlik insanliga sığmaz
Wow sen çok iyi birisin ve berbat biri denk gelmiş okurken yaşadığın şoku resmen hissettim
Evet bende wooww oldum ne yaşamışım diye umarım kendime gelirim artık daha davayı bekliyorum.
Konuşmak dertleşmek istersen dinlerim seni. İyi birine benziyorsun
Teşekkür ederim olur konusabiliriz
Olur o zaman istersen yaz bana
Bu laflara maruz kaldığın an çekip gidecektin o peşinden gelecekti aglaya aglaya
Doğru söylüyorsun ama işte düzelir diye kalarak hata yapmışım
Affedersiniz ama hemde çok büyük hata zannediyirki sen ona muhtaçsın asla kendi ayaklarının üstünde durabildigini ona göster asla pişman olma
Evlenmiş ayrılmış ailesinin evine geri dönmüş hissi bayan için farklı bir şey çok şükür ailem yanımda ama ben yine de bunu hak etmediğimi düşünüyorum inşallah çok pişman olur iş işten geçmiş olur ama olsun kimsenin yaptığı yanına kalmasın istiyorum
Hayır işte bu kafadan çıkın bakın bende evliyim biliyorum eşimin bi ailesi bile yok ama zatem öyle bi durumda bile ev onun ben çekip giderim ezdirmem kendinizi kiz çocukları babalarının en kiymetkisidir unutun yaşanmamış sayın olanlari
haklısın iyi ki ailem var ve yanımda. Allah herkesin yardımcısı olsun
dostum sen bu soruyu daha öncede sormadın mı günler önce? herkes fikir vermişti zaten.
Canım sıkıldıkça soruyorum dostum sorun mu var? Okumazsın olur biter
Bence cok zor surecte geciyorsunuz ve Evet gecer ama o acilar tecrube halinde kalir sonucta insan duygusal bir varlik. Yinede size gore birisinlen tanistiginizda zamanla guveniniz Geri gelir cunku gercekten size deger veren bir insan gorursunuz
Evet zor oluyor acı çekiyorum ama tarif edemiyorum keşke biraz daha duygusuz olsaydım
Bence bırak ne halt yerse yesin haysiyet yoksunu sende ağlamayı kes ve yoluna bak sende et parçasısın o da sende mutlu ol. Hasetlendir onu.
Beni daha boşanmadan her yerden sildi. Surekli mutlu storyler atıyor adam benleyken bilmedigini iddia edip yapmamış insan. Şasiriyorum sadece nasıl biri ile evlenmişim adam yerine koymuşum diye ben çok şey yaşadım mutlu olsun diyemem ama benim yüzüm gülsün istiyorum artık
Paran varsa sende takıl gez ye iç senin ne eksiğin var ve sende sil. Arama sorma boşanma zamanını parasını ye nafakaya bağlayıp
Nafaka vermeyecekmis şeytan diyor ki donuna kadar al. Avukatimiz var bakalım ne olacak
Al tabi al Allah senin yanında olur senin o gözyaşlarının hesabını sorar. Dişil enerji meditasyonu VS dinle rahatla sağlıklı bir beyinle devam et.
Aynen onlara bakıyorum sürekli Allah kimsenin yanina bırakmasın ama gerçekten
Allah yardımcin olsun
Amin inşallah
Okuyunca bile ruhum daraldı. Sen nasıl dayandin
geçer ama yakar ve deler de geçer
Bugünler geçecek.
Mutlu olacaksın.
Takiplesene beni