Kalp kırıklığı ve güvensizlik geçer mi acaba?

Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık evliliğim bitti. Bir ay sonra ikinci yıl dönümümüz bile var ama karşı taraf benden öyle hızlı vazgeçti ki ardına bile bakmadan gitti. Dilekce verildi dava açıldı çocuk falan yok. Beni bir anda sildi ayrilirken çok cirkinlesti evi bile hemen boşaltmami istedi. Hediye ettiği telefonu evlilik yüzüğünü varana kadar istedi telefonla bile aradı ben yoldayken öyle çok üzüldüm ağladım ki hiçbirini hak ettiğimi dusunmuyorum. Kendisi İstanbul'da ben ise Egedeyim o günden beri bir kere bile aramadı ailemi bile aramadı bu kararı vereli kaç ay olmuş bana bile söylemedi. Evliligimizde çok kavga ediyorduk bir de ben İstanbul a adapte olamadım borçlar da bir yandan ama bunlar hemen olacak çözülecek şeyler değil ki zaman isteyen şeyler herkesin evliliği dört dörtlük mu oluyor sanki ben mi yanlış düşünüyorum. Durup durup kendimi sucluyorum ben mi hata yaptım acaba diye ama sevgisi bitmiş sevgi hemen bitecek bir şey miydi ben niye sabrettim o zaman bir sürü şeye onun için memleket değiştirdim ailesiyle bir süre aynı evde yaşadım ne kadar zorluk çektim karşılığı bu olmalıydı geceleri ağlıyorum çok uyuyamıyorum o ise gayet mutlu boyle şeyler yaşayanlar var mı aranızda nasıl üstesinden geldiniz ya da geliyorsunuz dibe batmış gibiyim keşke dedim önceden bilseydim niyetini ben çekip gelseydim bana evde o kadar çok psikolojik baskı kurdu ki eve geliyor hani gidiyordun niye gitmedin ne zaman gideceksin yoksa ailen mi istemedi falan neler neler
Kalp kırıklığı ve güvensizlik geçer mi acaba?