Sevgilime bir türlü güvenemiyorum yardımm?

2 aydır sevgiliyiz sevgilim eski flörtüyle arkadaş olmuşlar ben yokken kız simdiki sevgilisinden ayrılıp barışıyor sürekli bugünde sevgilime yazmıs teselli bulmak icin sevgilimde hersey olacagına varır gibi bişiler demis kıza ama bu kızdan bi türlü hazetmiyorum bugün bulusunca gördüm sohbetinde bana neden güvenmiyosun seninle gelecek hayalleri kuruyorum seninle ileriye dönük düşünmesem bu hayalleri neden dile getireyim kızla sadece arkadaşız için rahat olsun bak mesajına da görüldü atıp geçicem falan dedi bu arada benim ilk sevgilim 19 yasındayız bilmiyorum güvenemiyorum kız niye sana yazdı dedim durumuma yanıt verdi dedi ama durum yoktu benden mi gizledin dedim gizlemis olabilirim bilmiyorumki dedi şakaya vurdu güldü bu kızdan dolayı bir türlü güvenemiyorum benden gizli bişeyler yapıyormuş gibi hissediyorum ama bana sürekli ben öyle karaktersizlik yapmam açık sözlüyüm seni sevmesem ciddi düşünmesem direk söylerim kimsenin hakkına girmem diyor ama ben yinede güvenemiyorum napmam lazım bişeyler söyleyin kendisi oğlak burcu ben yengeçim
Sevgilime bir türlü güvenemiyorum yardımm?