kocamdan sikayet ediyodum ama onu arar oldum orkidime kadar alirdi benim tek sorunu ofkesini kontrol edemiyodu ama bunlar onu bana aratti para bile istiyemiyorum annem ozellikle bizi kullanmazsin kocandan al para o alsin orkidini diyo temel ihtiyacim icin bile yardimci olmuyolar bana calismiyorumda dusunup para bile vermediler ama ben ise girince maasimin hepsini istemesini bliyolar vermesem cocuguna bakiyorum diyo torununu bilr bakmaya para istiyo bnden elimde avcumda bana hic para kalmycak maasimdan bu yuzdende ise girmek bile istemiyorm. Kocama donmeli miyim sizce cok caresizim.:(
Güncellemeler
11 ay
...
Güncellemeler
11 ay
Mm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ne biçim aile arkadaş üç günlük dünyada kızından para saklayan kıskanan anne baba nasıl biz zihniyete sahip oluyor. şahsen kızım bunu yaşasa önce kocası olacak o itin dersini verirdim sonra kızımı zaten kendim göndermezdim. ölene kadar da ben bakardım.
Sorma gercekten babamda sorun yok ztn beni sahip cikiyo ama domuz annem babama bana para verdirtmiyo beni itiyo yanlis yapmaya hep simdi ben caresizlikten yine donucem bosansam ondan nafaka tazminatta alicam brlki ama huzurum olmadktan snra bunlar onun parasinada el koyar o yuzden donucem benim gerxek ailem kocammis beni dovsede gitmem artik.
Döne bence şiddet yoksa aldatma yoksa kocana muhtaç ol da iyi
Hayir bana sadikti kesinlikle soz konusu olmaz sdece sinirliydi ama evini eksiklerimi ihmal etmezdi
Valla barış bence hemde hemen o barışmak istiyor mu
Istiyo evet ama tek sorun ev tutamadik bi is var onun olmasini bekliyo eger olursa direk gitcem davami cekip sende dua et lutfen bosansam onun tazminatiyla tek basima ztn mutlu olmam oda uzulur lutfen dua et 🙏🙏⚘
Inşallah istediğin gibi olur 🤲
İki ucu boklu deynek bacım seninki
Aynen ondan dogru dedin ikiside birbirinden bok ama kendim hayat kuramam ki tercih yapmam lazim
Bir isteğin varsa alayım vallahs
Calisicam baska carem yok cok sagol sence napmaliyim bu durumda kocamla barismam daha mantikli dglmi yuvami kurtarmam lazim
Koçanı sen tanırsın daha iyi ama anne ve babnla kesinlikle olmaz ayrıca çocuk varsa aman ortada birakma
Cocuk var o babasinida seviyo ama bi orada bi burada onunda kafasi karisicak annem denen cimri kadin kocani dinleme barisma diyo utanmadan
Git kocanın yanına en azından düzen Kurana kadar yoksa çok sıkıntı yasarsun
Haklisn kaynanam bile bisey istedigimde alirdi prasini bile hic dile gtirmezdi ne lazim diye sorardi hep kendi annem onun kdr olamadi bide benden parami paylasmami bekliyolar sirf buraýa mecburoyetten geldim dye
Sen akıllı bir kadindin iyi kötüyü ayırt edebiliyorsun sen bu durmdan siyrilirsin
Insallah🙏🙏
Ya güzelim üzülme ben alırım senin orkidini ya
Tek sorun o mu snce genel bahsediyorum
Don bence
gönderebilirim isterseniz
Tesekkur ederim onlarin yapmasi lazim bunu yapmadiklari icin kiziyorum herseyden karsilik bekliyolar evlatmiyiz uvey evlatmi belli degil
maalesef insanlar bazen umdukları ailede dünyaya gelmiyor ama yine de umudu kaybetmemek gerekiyor ben yine de tekrarlamak istiyorum tekliifmi
Demeniz bile beni mutlu etti inanin yardim etmis gibi oldunuz benim sansim yokmus diyelim hayatta keske dogmasaymisim:)
öyle düşünmeyin mutlaka bir gün şansınız döner... her zaman böyle gidecek değil ki
Insallah iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim 🙏
bir düşünün derim ben
Ne teklifi bu is alaninda mi yardimci olcaksinz
maddi anlamda yani
Neden boyle bi yardim etmek istediniz kimse yardim etmez sonucta karsiliksiz
sanırım kırdım sizi ya da kızdırdım
sohbet ederiz belki
zararsız bir şekilde tabi ki
Sohbet etmiyorum ben
O is bitmis artık
Neden
Bir kere o düşünceye o yola girince devam etmesi zor
Bosanmi diyosun
Evet sen ne düşünüyorsun
Kararsizim affedicem sirf bnlari cekmemek icin
Affetmekde cozum degil ama karmakarışık
Mecburum iste katlanicam sonucuna
Sikmamaya calis canını
sabır yapıcan ya da sövecen
Bi odada 3 kisi yatiyoruz bide surekli ayaklarini degdiriyo falan grcktn gitsem ayri dert kalsam daha cok skinti ne yapicam blmiyorm yasinda 28 oldu kimseye tahsmmul etmrk istemiyorm artk calisipds parami bunlar yesinde istemiyorm
haklısın bence ama tek başına eve çıkmak da zor kolaylıklar diliyorum sana
🙏🙏
Kocanla görüş barış
sen neden kendi paranı kazanmiyirsun?