Öyle birinin, bir ilişkiye kendisini ait hissetmesi, bağlılık geliştirmesi imkansız olarak görüyorum. Bana gösterdiği ilgi ve değer sadece meraktan ibaret yaşanırdı. Birlikte her gün ortak iletişimimiz olmuyorsa, beraber aktivitelerimize gerekli zamanı ayıramıyorsak ve geleceği beraber planlanlayamıyorsak bu ciddi bir sorun olurdu. Biri sürekli kendi ilişkisi dışında ki insanlarla samimiyet kurarak vakit geçirmeyi seviyorsa, karşı cinsin ilgisinden beslenmeyi seviyorsa zaten ilişkimize yeterli özeni ve zamanı ayıramayacak demektir. Öyle birinin bağlar kurup geliştirmesini bekleyemem. Çünkü zaten bunu sürdüremeyecektir. Böyle bir sorumluluk almayacaktır. Hatta unutacaktır. Öyle biriyle de ciddi ciddi düşünmek saflık olurdu. Nasıl olursa olsun ilişkisini eksik bırakan, ihmal eden, bir var bir yok olan, unutan, sorumluluk bilinci taşımayan, her şeyi hazır ve şimdi bekleyen, hiç emek çaba ve zaman ayirmayan birine asla saygı duyamam, ona vakit ayıramam. Mutlu olduğu yerde yaşasın isterim, boşuna kendimi onunla oyalamam.
eder hele ki günümüz erkek milletini bilerekten normal arkadaş bile olmasınlar mümkünse, bir de arkadaş eğer biriyle birlikteysen geri kalan karşı cinslerinle arana mesafe koyarsın bu işin raconu bu, bende sevgilim olsa diğer kız olan arkadaşlarımla arama belli miktar mesafe koyardım mesela sevgilim yanımda değilse görüşmem, yalnız kalmam vs vs aynısını sevgilimden de beklerim hatta büyük ihtimalle ondan daha çok beklerim çünkü ona güvensem erkeklere güvenmiyorum elin herifine niye güveneyim.
Arkadaş olsun ama "yakın" kısmı olamaz herkes mesafesini bildiği sürece no problem. Vardı yakın bir arkadaşımız ikimizn ortak arkadaşı hiç kıskanmadım çünkü herkes yerini mesafesini biliyordu. Hatta arkadaşımla dertlesirdi o kadar yakınlardı. Ama hiçbir zaman ikisi yemeğe ya da çay kahve içmeye gitmedi. Çünkü bu kısım farklı bir boyut ne gerek var ki böyle başbaşa olmalara. Bunun normal olduğunu savunanları hiçbir zaman anlayamayacağım Hee normal mi arkadaşım o zaman ben de o olmadan erkek arkadaşlarımla yaparım o zaman normal mi değil mi karar verir. Allahım yarabbim ya😀
Şu arkadaş olaylarına inanmıyorum ben ya. Arkadaşız diyorlar altından başka bok çıkıyor. Hayatımda birisi olacak ise, olmasın arkadaşı falan. İlla birisinden birisinin duyguları oluşuyor.
Artık eder ben aldatıldım ve birdaha olursa diye güven problemi yaşıyorum en yakın arkadaşımla değil ama ucunun ona dokunduğu ve sevgilisini benden kıskanınca daha arkadaşıma bile güvenmicek raddeye geldim benimse benden başkasına selam bile veremez dilini koparırım
Ben rahatsiz olurum. Mesafeyi korumasini beklerim. Ne kadar arkadasiz desede kabullenemem ben. Beni rahatsiz etmez, guven oldugu surece sorun yok diyenlere inanmiyorum asla. Seven insan kiskanir her turlu kiskanir. Kiskanmayan buni normal karsilayan insan ya cok genistir ya da sevmiyordur. Normal mesafeli arkadasliklara sozum yok ama vicik vicik arkadasliklari kaldiramam.
Evet eder, yani açıklayacak çok bir şey yok. Kıskanırım ben tahammül edemem öyle sıkıntı yok ya nolacak diye felan kimse de kendini kandırmasın bence. Bir ay susar iki ay susarsın, ama elbet bir yerde hayırdır ya dersin kıskanırsın eğer gerçekten seviyorsan.
İlişki içinde olan biri karşı cinsle olan samimiyetine dikkat etmeli. Bu benim en çok önem verdiğim noktadır. Hayatımdaki kişi de mutlaka mesafeli olmalı, iletişimine ve samimiyetine sınır koymalı. Sadece ondan beklemem, kendimde bu konuda hassas davranırım. Herkes için rahatsız edici bir şey bu. Fazla içli dışlı olmasına tahammül edemem. .
Evet eder.. Kesinlikle benim hayatımda olan adam benle yakın arkadaş olmalı.. Madem normal bir durum o zaman bizim de karşı cins yakın arkadaşımız olsun.. Kendilerine gelince bir çok durum normal olurken bize gelince hayatta olmaz moduna geçiyorlar.. Benim kitabımda yok öyle bir dünya.. Hayatımdaki insanın zaten en yakın arkadaşı ben olmalıyım.. Ötesi umurumda olmaz.. Keyifli günler..
Arkadaşlık başka yakın arkadaşlık bambaşka heleki karşı cins, tutup da özgüveniniz yok mu diyen aslaklar oluyor ben o kadar geniş değilim kimse kusura bakmasın her şeyin herkesin bir sınırı var.
hayır etmez. hangi devirde yaşıyoruz. artık her alanımız ortak. ne yapacak kadınlardan saklanacak mı. nasıl erkek arkadaşı varsa kadın arkadaşı da olabilir. hatta kadınları daha iyi tanır. az medeniyet çok şeydir
Eder. Hayatındaki insanlara müdahale etme hakkına sahip değilim ancak rahatsızlık duyduğum şeylere dikkat etmeli. Hiç yoktan bunu istemeye hakkım olmalı. Karşı cinsle gerekli, gereksiz samimiyet içerisine girmemeli. Aksi bir durumda gerginlik çıkar.
Kimse hayatındaki insanı karşı cinsle paylaşmak istemez gerek yok yani ne istiyorsa benimle yaşayabilir arkadasliksa arkadaş dostluksa dostluk dertlesmekse dertleşmek eş olmak zaten bu değil mi neden başka bir erkek insan düşünüyor ister istemez
Sevgilimin bir kızla yakın arkadaş olduğunu duysam küçük çaplı kıyamet kopar çünkü eninde sonunda o kızlarla iletişim kurması gerekiyor :) Ne benim nede onun karşı cinsten bir arkadaşı yok