Tahmin edilmesi zor birisi olduğum belli ama bu karanlık anlamda değil daha çok eğlenme ve mutlu etme anlamındadır. Karşımda kişiden karşılığını görüyorsam onu yüceltirim ve dünyanın emin güzel kadını gibi mutlu hissettiririm. Zaten karşılık bulamıyorsam vazgeçiyorum ya da yıpranıp mücadeleyi bırakıyorum.
Umrumda değil cidden maviş artık yoruldum yordu.. artık dostluk anlamında yordu beni kimseye zararım yok ama kovulmaktan beter etti artık yeterli cidden
Loş ışık gibiyim. Bazen aydınlık gibi ışık ve huzur veriyorum. Bazen de zifiri karanlık gibi Gizem ve üzüntüye boğuyorum. Ruh halinden ruh haline giren biriyim. Değişkenim çok fazla. Kendi kendimi ben değil o an hissettiklerim yönetir.
Aşk da huzur bulamadım ki kendimde huzur vaad edeyim ben aşk da hiç birsey vaad etmiyorum hiç birsey de beklemiyorum.. geçici huzur geçici mutluluk hiç kimseyi mutlu etmez o yüzden ne bir şey vaad ederim ne de söz veririm. Ne de aşık olmayı seçerim.. bu yüzden kendi aydınlıgımı kendime kullanırım herkes işine baksın deyip geçen tarafım..
Aşk zordur benim için.. Sabır lazım, sorumluluk şart.. Huzuru da barındırır içinde, yanmayı da.. Her zaman mutluluk getirmez aşk.. Kimi zaman yakıcıdır, kahreder insanı..
Ilk baslarda karanliktim. Illallah ettirmistim. Fazla bilgi vermiyordum. Ailemle cok gec tanistirmistim. Arkadaslarimdan uzak turuyordum. Instada takip etmiyordum. Sinir oluyordu. Sonradan aydinlik oldum. Seffaf, net, her seyi anlatmaya basladim rahatladi. Gerci evlendik ve hala instada takiplesmiyoruz engelli bende. Onu hala dert ediyor ama olsun