Ben 5 aydır beraberdim sevdiģim insan benden ayrıldı ayrilmamiz 4. Ayimiz olucak ve birisiyle sözlendi çok ağrıma gitti biliyorum vazgecmek lazım onlar gelip gecici unutulur keşke biz bu acıyı tatmasaydık. Hayat işte imtihan
Sevdiğim insan sözlendi nasıl kalbimden atabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Imtihan degil. Afedersin de salklik. Sevgili olursan böyle yapar tabiki. Sonunu bile bile cıktın. Ciddi olsa ilk günden senle evlenelim derdi
İlk günde mi sonunu ben narden bilebilirdim zaten benim ilkti ondan dolayı bundan sonra zaten sevgilisi vs islerden uzak duruyorum bi hataya düştüm şimdi haramdan uzağım tövbe ettim. Ve onun derdi farklıydı burdan söylemeye çekiniyorum.
Amaç evliminse zaten ilk gün bu söylenir. Özllikle görücü usulü böyle olur Amaç belli. Ama sen gidip sevgili olursan seni kullanıp atar. Bunu anlamayacak ne var! Hala anlamadıysan sevgili olmaya devam et ve üzülmeye devam et
Olmuyorum merak etme kendisi görücü usülü olarak sözlendi benle ailemden gizli nikah kıymak istedi ben istemedim sonra bi hastaligi var o yüzden de hastaligi icin affedersin ama otel araba vs dedi ben kabul etmedim soğudum nefret ettim çünkü ilk iyiydi sonda kötü oldu ben ayrilmayi düşündüm zaten kendisi ayrıldı. Kendiside zaten kabul etmediğim için ayrıldı Ben kimseyi ayni kefeye koymam kimisi adamın a sını taşır kimisi taşımaz bi insan bacısına dese emin ol karşı çıkar korur fazlada aklıma gelmiyor benim. Zaten cokda buluşmadık mesafe vardi.
tamam iyi yapmışsın bu güzel. Ama maalesef şunu bil ki sevgili isleri hep öyle. Mucize bekleme
Teşekkür ederim zaten daha yok iyi bir tecrübe edinmiş oldum onunda gerçek yüzünü öğrenmiş oldum.😇
Bu adamın seni aldattığının daha başka bariz net bir açıklması olamaz.
Kimse 1 aylık birliktelikten sonra söz falan takmaz Karaktersizde boş ver
Aynen öyle en sonda anladım ben nasıl bi karaktersiz bi insan olduğunu elbet Rabbim bunun yanına kâr bırakmaz.
Öyle beddua ederak bir şey yapmazsın Canını Yakacak şeyler yapardım ben olsam
Sen öyle bise yapardın ben beddua etmiyorum sadece Allah a havale ettim geçen ben diceklerimi dedim artık vicdanı ona kalmış diyorum😇
Neden şimdi ben burada kendimi kötü hissettim =)
Bilmem ki kötü hissetmenize gerek yok😇
Zamanla unutursun
Aynen öyle zamana bıraktım 😇 nasılki herseyi atlattık elbet bunuda atlatiriz.
Aynen
Unutman gerek
Inşallah ama bi anda şükrediyorum iyi ki ayrılmayi seçti iyi ki diyorum 😇
Neden
Çok nedenleri var o yüzden emin ol bana da hak verirsin 😇
Aynen unut en iyisi :)
Sende sözlen
Rabbim kimi alnimiza yazdıysa nasip kısmet diyelim😇
Doğru🌹
Bence unut derim
Unutmak lazım ama kalbe söz geçiremiyorum elbet unuturuz bu kalıcı bişe değil bunlarda geçer ümidimle hayırlısı
Kaç expersin
1 im daha yeni kurdum
İnstayla pek aram yok😇
Olsun gir yaz burdan olmuyo