Açık giyinmek kötü bir şey değilse eğer açık seçik dekolteli bir kız hanım hanımcık karaktere sahip olur mu?
Önyargılarımı yıkmak için söylüyorum mesela böyle bir kız sadakatli masum ev kızı olur mu?
Eğer değilse neden savunuyorsunuz o zaman?
Önyargılarımı yıkmak için söylüyorum mesela böyle bir kız sadakatli masum ev kızı olur mu?
Eğer değilse neden savunuyorsunuz o zaman?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla ben müslüman olmayandan değil müslüman olan insanlardan korkarım, her halt onların altından çıktığı için.
sen bence boşuna yaşıyorsun bu dünyada
@selambengeldim555 saf insanlar olmasa nasıl para kazanacak bu insanlar.
Millet nasıl zengin oluyor sanıyorsun?
ne alaka ne diyorsun sen
@selambengeldim555 Islam günümüzde sömürgecilik amacıyla kullanılıyor, onu diyorum.
IQ'su 90'dan düşük biriyle sohbet etmeye kalkınca böyle oluyor..
Aynen maalesef senle sohbet etmeye kalktım ama burada kaçtır görüyorum senin kadar çirkin birini daha görmedim. burada konu din bile olmasa evirip çevirip yine din konusuna giriyorsun. Önyargıların ortak özelliği nedir biliyor musun? ben söyleyeyim hepsinin cahil insanların ağzından çıkmasıdır. Cahiliyet öyle bir vebadır ki ne din tanır ne ırk. Cahil insan dünyayadan bihaber, empati yoksunu ve yeniliklere kapalı kişilerdir ayrıca kendi bildikleri daima doğrudur ve kendi doğrularına uymayan herkesi "aynı" görmeyi severler. Yani diyorum ki; dünya o kadar büyük ki senin gördüklerin ile sınırlandırılamaz. Diyeceklerim bu kadar.
@selambengeldim555 Şuraya bak müslüman olmayıp doğruları söylediğimiz için cahil olduk, dünyanın en büyük nüfuslu dini nedir desek onada Islam dersin kesin.
Imam Hatip mezunu cahil.
:))) yazdıklarımı fazlasıyla doğruluyorsun bu yüzden sana üzülüyorum cidden. Ergenliğini atlatamamışsın hala isyankar bi gençsin bence. burada senin inancına girmedim çünkü beni ilgilendirmez istersen patates kızartmasına inan banane. Benim burada anlatmak istediğim başka ama biraz daha beyin gelişimini tamamlarsan ancak o zaman anlarsın gibime geliyor (zor ama) Senin burada saldırganlaşmana gerek yok ki sen doğruyu söyleyecek bir cümle yazmadın- daha doğrusu bir şey yazmadın. Sen böylesin şu şoyle müslüman, islam, imam hatip ve kapanış 😃😃 vay be ne güzel konuştun dimi bana neler neler dedin ovv haddimi falan bildirdin bi susayım dimi ben şimdi 😃
@selambengeldim555 Soran şahsın sorusunda açıkca ne anlatmak istediğini anladın diye tahmin ediyorum, kısaca müslüman olmayan o.. demek istiyor.
Ben ise sert bir laf ile görüşümü bildirdim o kadar.
Neden olmasın? Çok bu şekilde ağır başlı kadınlar var
aciklik kapalilikla hanim hanimcik olup olmamak pardon ne alaka?
Hanım hanımcık kız efendi demektir, açık giyinince popiş ortada oluyor g*tü ortada olan bir insana efendi denir mi
bu dar kafanla git kendini bi yerden at
Ev hanımı olmak istiyoruz ama o tarz da giyinmek istiyoruz. Karışık bi durum :D
Diyebiliriz
Buna giyim tarzında karar veremeyiz
Bence diyemeyiz
Diyebiliriz