Fikrinizi merak ettim herkes kendine göre yazabilir pantolon etek elbise gömlek stiletto..
Bir kadın hangi elbiseyle sizin için şık giyinmiş sayılır?
Bir kadın hangi elbiseyle sizin için şık giyinmiş sayılır?
Böyle:
glamradar.com/.../little-black-dress.jpg
i.dailymail.co.uk/.../...300000578-616_634x985.jpg
Klasik yorumlanmış, günlük kumaşlardan dikilmemiş parçaların kullanıldığı ama "elegant" ya da "vamp" denilebilecek kadar da ciddi, gösterişli durmayan kıyafetler giymiş kadın, şık giyinmiştir, bence.
-Gecen bol olsun.-

Gerçekten güzel..👍🏻
bir kadın kapalı giyinmis se sık etek sırt dekolte file corap jartiyer giymisse oros. u oluyo bu memlekette
Oncelikle beyaz gömlek giymeli. Altina da siyah dantelli sutyen. Altina kalem etek giymeli, ayakkabi olarak ince topuklu giymisse kucuk capli kalp krizi gecirmeme sebep olur.
O küçük çaplı kalp krizi sütyenin görünmesi mi?
Elbette hayir. Hepsi o seksiligin ayrilmaz birer parcasi.
Peki..
www.bayanlaraozel.com/.../Kate-Middleton.jpg
Fazla söze gerek yok.
Kadın dediğin Asil giyinmeli.
Cevap
35Cevap
Endamına yakışanı giyen ve bunları şuh ve cool bir şekilde taşıyabilen bunun yanında güzel gülecek ve bakacak ayrıca bunları oturuşu ve yürümesiyle bütünleştiren her kadın şıktır
öncelikle vücuduna oturmuş hoş bir elbiseyse, biraz klasik ağır duran ve ağır renkli şeyler giymişse.. ✩
genellikle klasik severim topuklu ayakkabılar özellikle de stiletto , gömlekler , mini etekler, jartiyer çoraplar, mini elbiseler. uzun ojeli ya da french tırnaklar yerinde yapılmış bir makyaj vs.
Her kadın vücut ölcusuyle orantılı giyinmesi lazım. bunu belki standardı yok kimine etek yakışır. bacaklari carpiksa etli butluysa pantolon tercih etmesi lazım. vb
Uzun elbise giymeli oldukçada sade ve asil renkler seçmeliki şık diyebileyim
Aşırı dekolte olmayacak. İş saatlerinde koyu tonlar, tatil zamanlarında renkli giyinen kadınlar hep şıktır.
Edebiyle giyinirse (not giyinirse) bunları seçerken de az öz verili olursa yeter ;-)
Yeterki birbirmzii sevelim ne giydiginin onemi yok o herhaliyle benim Prensesimdir..
elbise..
tek parça elbise giyen hanımlar
bana göre şık geliyor:)
kadın güzelse ve seviyorsam ve kıyafetleri çok çirkin değilse şık diyebilirim :D
vucuduna uygun giyinen her kadin sıktir bence ve herkesin dedigi tipte degil kendi istedigi gibi
Kendisine ne yakışıyorsa ve yaşına göre giyinmeli bence
Vücuduna uygun giyincek bide renk tercihleri önemli
Kıyafet asalet katar biraz.. ama şu var ortama uysun. Fark etmez.
Ama tarzım kadinlik kiyfaetidir.
Bence giydiği elbise pantolonun önemi yok kendisine yakıştırmışsa ne olursa olsun farketmez
lacivert bir pantalon, sarı bir tişört koyu olsun yakalı olsun. beyaz konvers bir ayakkabı.
çok mu fakir oldu 😃
Gömlek- kalem etek stiletto kombini ya da siyah- kırmızı dar mini elbise yine stiletto tabi fizik de güzel olmalı.
elbise beni her zaman cezbeder ama yakışıyorsa ve makyaj sade bakışlar samimi olmalı
meesela kendini belli eden sonra yaşını gösteren şekilde giyinmesi uygun makyajla
kadın etek giymeli bana göre. pantolon maskülen gelmiştir hep bana
Sen kendini nasıl hissediyorsan önemli olan bu bence. Kimsenin ne düşündüğünün ne önemi var ki ☺️☺️
Kadin her haliyle guzeldir..
kendini beğenmişse :)
kendi istetigi gibi ))
dar lacivert kot ve mini etek tercihim
Fiziğine uygun ve cool
renklerin uyumu ve vücudunu tanıması...
Pantolon gömlek stiletto.. daha ağır duruyo..
Pantolon gömlek ya da t-shirt
Siyah her türlü gider
Kendine yakışanı giymeli
Renkler birbirine uyması gerek
asil duruyorsa tavır davranış giyim
Bana ozel giyindiyse şıktır :-D
Vücuduna yakışanı giydiği sürece şıktır.
vucut hatları belli olmuyorsa şıktır,
kendine yakışanı giyen her kadın şıktır
Kendini yansıtan
uyumlu giyinmişse
Uyumlu
Klasik..
yakıştırıyorsa...
bır kombınle anlatablırmıyım bunu
merhaba mesaj atarmisin
dar mini bir elbise
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar